12.12.11


Με ιδιωτικό συμφωνητικό...


Σύμφωνα με νομοσχέδιο που κατέθεσε προσφάτως ο Υπουργός Δικαιοσύνης, η συναινετική λύση του γάμου θα γίνεται πλέον με ιδιωτικό συμφωνητικό των δύο πλευρών και με αναγκαία παράσταση δικηγόρων (ενός για κάθε μέρος) και θεώρηση του γνησίου της υπογραφής από τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου ή τον νόμιμο αντικαταστάτη του. Έτσι δεν θα υφίσταται πλέον δεύτερη συζήτηση για τη λύση του γάμου με συμφωνία των μερών.
__Παράλληλα, τα διαζύγια με αντιδικία, η ακύρωση του γάμου, η αναγνώριση της ύπαρξης ή της ανυπαρξίας του γάμου, οι σχέσεις των συζύγων κατά τη διάρκεια του γάμου, καθώς και οι διαφορές από τις σχέσεις γονέων και τέκνων μεταφέρονται από τα Πολυμελή στα Μονομελή Πρωτοδικεία.

Οι “μαθητευόμενοι μάγοι” που κυβερνούν τους λαούς πειραματιζόμενοι στις πλάτες των πολιτών, “χειρίζονται” τις κοινωνίες ανάλογα με τα εκάστοτε συμφέροντα της πολιτείας. Αν τους “συμφέρει” δημιουργούν το αυτόματο διαζύγιο και αν τους “αρέσει” δημιουργούν γάμους ομοφυλομανών. Αν τους “ταιριάζει” θεωρούν τον γάμο σε “ΜΥΣΤΗΡΙΟ” κι αν τους “δυσκολεύει” τον υποβιβάζουν σε απλό “ιδιωτικό συμφωνητικό”.
Πώς και γιατί εμπλέκεται σ' αυτά τα παιχνίδια τους η θρησκεία, είναι αποτέλεσμα συμπαιγνίας και συμφερόντων κληρικών και εμπόρων. Περαστικά μας.
------------------------------------------------------------------------------------
«Ο δε αποκριθείς είπε προς αυτούς· 
Δεν ανεγνώσατε ότι ο πλάσας απ' αρχής άρσεν και θήλυ έπλασεν αυτούς 
και είπεν, Ένεκεν τούτου θέλει αφήσει άνθρωπος 
τον πατέρα και την μητέρα 
και θέλει προσκολληθή εις την γυναίκα αυτού, 
και θέλουσιν είσθαι οι δύο εις σάρκα μίαν;.» 
Ματθ. 19:4-5  
--------------------------------------------------------------------------------------


Στείλτε αυτό το μήνυμα τώρα σε κάποιον ενδιαφερόμενο φίλο σας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε. 
Διεύθυνση: BBASOS@gmail.com