24.9.12

Μεγαλύνετε τον Δημιουργό...

Μεγαλύνετε τον Δημιουργό...

Πατήστε το σύνδεσμο και δείτε ΚΑΙ ΤΙΣ 19 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. Αξίζουν!

==

__Θαυμάστε τα έργα του Δημιουργού.


__Θαυμάστε τη σοφία Του.

__Θαυμάστε την καλλιτεχνία Του.


__Θαυμάστε την αγάπη Του για εμάς!
.
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com

Οι άνθρωποι ξενυχτάνε για χάρη μας...

Οι άνθρωποι ξενυχτάνε για χάρη μας...
==
__Ούτε Σάββατα, ούτε νύχτες...

__Συνέχεια για το καλό μας κοπιάζουν οι εκλεκτοί του λαού.
__Για να "αποζημιώσουν" τους Έλληνες... [διάβαζε να ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ] για την ΒΛΑΚΕΙΑ να τους εμπιστευτούν ξανά...
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com

Φταίμε κι εμείς...
=
Αγαπητοί φίλοι,
      Πράγματι δεν μας φταίνε οι "φίλοι" μας, οι "καλοί μας γείτονες"  και οι εχθροί μας για την κακοδαιμονία μας. Μας φταίει πριν απ' όλα η κακή μας κεφαλή.
Οι πολιτικοί μας είναι ανίκανοι αριβίστες, ανέντιμοι καιροσκόποι, διεφθαρμένοι φαφλατάδες, που για δεκαετίες μας αποκοίμιζαν με υποσχέσεις και ψεύτικα στοιχεία και που όταν στο τέλος τούς ζητάς λογαριασμό για το χάος στο οποίο έφεραν αυτόν τον τόπο έχουν την αναίδεια, το θράσος και την χυδαιότητα να σού απαντούν "Μαζί τα φάγαμε"!
       Και επειδή μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά στο τέλος την πληρώνει ο καημένος ο κοσμάκης, ο πρώην μεροκαματιάρης και νυν άνεργος, οι πρώην μικροσυνταξιούχοι και νυν λιμοκτονούντες επαίτες και ζήτουλες, που αυτοί δεν έφαγαν ποτέ τίποτα, γιατί ποτέ δεν είχαν τίποτα να φάνε.
       Η νομοθεσία είναι διάτρητη από κενά και παραθυράκια, αλλά και αυτή που μένει, παραμένει στα χαρτιά και στα ντουλάπια  ανεφάρμοστη και σκονισμένη. Η ασυδοσία, η ατιμωρησία και η εγκληματικότητα κυριαρχούν παντού.
       Δώδεκα συμμορίες λυμαίνονται μόνον την Αττική. Καθημερινώς διαβάζουμε για φόνους και ληστείες, καθημερινώς βρίσκουμε ηλικιωμένους σκοτωμένους, κτυπημένους, κακοποιημένους για μερικά ευρώ. Ούτε στο σπίτι σου δεν είσαι πλέον ασφαλής.
       Μεγαλεπήβολα σχέδια για ενιαία μισθολόγια, ανοίγματα επαγγελμάτων κλπ, που ποτέ δεν πραγματοποιούνται και αφήνουν στο απυρόβλητο το αριστοκρατικό μας κοινοβούλιο με την πληθώρα βουλευτών και υπαλλήλων με τους υψηλούς μισθούς και τις παχυλές συντάξεις, ατέρμονες "εξεταστικές" που στο τέλος καταλήγουν σε πολιτικές κόντρες και διαξιφισμούς με αντιφατικές εκθέσεις και κανένα αποτέλεσμα που απλά εξασφαλίζουν επί πλέον έσοδα και κασέ στους μετέχοντας.
       Το "πόθεν έσχες" είναι τρόπος του λέγειν και κανείς μέχρι σήμερα δεν επέστρεψε αυτά που καταχράστηκε και έκλεψε από το Δημόσιο, διότι οι απατεώνες παρά τις πολιτικές τους διαφορές και αντιπαραθέσεις με τις οποίες αποκοιμίζουν τον λαό, καλύπτουν επιμελώς ο ένας τον άλλον, κατά το λαϊκό ότι "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει".
       Μας πέταξαν έναν Τσοχατζόπουλο για να έχουμε ένα κόκκαλο να γλύφουμε και για να εξασφαλίσουν για τον εαυτόν τους ένα δέντρο που να κρύβει το δάσος. Πόσοι όμως Τσοχατζόπουλοι και Εφραίμηδες υπάρχουν και παραμένουν ατιμώρητοι, κατακρατούντες τα αρπαγέντα και κλοπιμαία εις βάρος του Ελληνικού λαού;
      Ακροδεξιοί και ακροαριστεροί συγκρούονται μεταξύ τους διότι αγνοούν αυτό που λένε και οι Πατέρες της Εκκλησίας, ότι "τα άκρα είναι του διαβόλου", "τα άκρα συναντώνται" και ότι ο άνθρωπος οφείλει πάντοτε να πορεύεται "την βασιλικήν και μέσην οδόν" επιδιώκοντας την ισορροπία και την δικαιοσύνη για την οποίαν τον έπλασε ο Θεός.   
       Δεν μας φταίνε λοιπόν ούτε η Τρόϊκα ούτε το ΔΝΤ για τα δεινά μας αλλά η εν πολλοίς δική μας αφροσύνη, διότι δεν μάθαμε να αναζητούμε τα αίτια μέσα μας αλλά ακολουθούμε την πεπατημένη επιρρίπτοντας ευθύνες στους έξω.
      
       Η Ελλάδα, δόξα τω Θεώ, δεν έχει μόνον απατεώνες. Η Ελλάδα από την αρχαιότητα και μέχρι σήμερα πάντοτε είχε και έχει ηθικούς ανθρώπους, αγνούς και ανιδιοτελείς πατριώτες, πιστούς υπηρέτες του λαού μας και της πατρίδας μας έστω και αν αυτοί είναι λίγοι, όπως όλα τα καλά πράγματα. Η Ελλάδα έχει ιστορία, έχει πολιτισμό, έχει ηθικές αξίες και αρχές, έχει πνευματικές παρακαταθήκες.
       Έτσι όταν η Ελλάδα συνειδητοποιήσει τα λάθη της, όλα αυτά με την βοήθεια του Θεού, θα την κάνουν ικανή να ανακάμψει, όπως έγινε και άλλες φορές στο παρελθόν και να οδηγηθεί "εις τα ένδοξα δια των στενών"  ad augusta per angusta.
          Με φιλικούς χαιρετισμούς.

=
__Λάβαμε το παραπάνω μήνυμα και προσυπογράφουμε.

__Φταίνε ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ... ΟΜΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!
__Αν δεν το καταλάβουμε αυτό κι αν δεν αλλάξουμε κάποια πράγματα στις ζωές μας, κάποιες νοοτροπίες κυρίως, γιατρειά μην περιμένουμε.
.
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ...

Το μεγάλο ΕΓΚΛΗΜΑ...
=
Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της Realnews για το μεγάλο φαγοπότι που στήθηκε γύρω από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Με εντολή του εκτελούντα χρέη προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ανδρέα Καραφλού, ανατέθηκε στον εισαγγελέα Σωτήρη Μπουγιούκο η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας. Ο Σ. Μπουγιούκος θα διερευνήσει αν έχουν τελεστεί τα κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα της απιστίας και της παράβασης καθήκοντος από όσους ενεπλάκησαν στη διοργάνωση των αγώνων.

Την άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης για το μεγάλο αυτό σκάνδαλο είχε ζητήσει, μέσω δήλωσής της στην Realnews, και η πρόεδρος της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Βασιλική Θάνου, η οποία είχε τονίσει πως τόσο οι αποδιδόμενες οικονομικές ατασθαλίες όσο και η εγκατάλειψη των περισσότερων ολυμπιακών έργων μετά τους αγώνες θα πρέπει να διερευνηθούν σε βάθος από τη Δικαιοσύνη.

Ο εισαγγελέας, στο πλαίσιο της έρευνάς του, θα εξετάσει εάν προκύπτουν ευθύνες και για ποιους, τόσο για την υπέρβαση στο κόστος της Ολυμπιάδας όσο και για τη μεταολυμπιακή μη εκμετάλλευση και εγκατάλειψη των έργων, τα περισσότερα από τα οποία παρουσιάζουν σήμερα μια απογοητευτική εικόνα.

Όπως έχει αποκαλύψει η Realnews, η Ελλάδα πλήρωσε πανάκριβα τους αγώνες, το κόστος των οποίων από το αρχικό ποσό των 7,741 δισ. ευρώ εκτινάχθηκε στα 30 δισ. ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις όπως αυτή του διεθνούς οίκου αξιολόγησης Standard and Poor’s. Και μιλάμε μόνο για εκτιμήσεις, καθώς οκτώ χρόνια μετά τη διοργάνωση - κάτι που από μόνο του αποτελεί σκάνδαλο - δεν έχει γίνει καμία επίσημη αποτίμηση του συνολικού κόστους της Ολυμπιάδας της Αθήνας.

Αποκαλυπτικό για το πώς το κόστος έφτασε σε απαγορευτικό για τα οικονομικά δεδομένα της χώρας μας ύψος ήταν το πόρισμα της τριμελούς Ελεγκτικής Επιτροπής που έλεγξε την οικονομική διαχείριση της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004» και το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας η Realnews. Από τις διαπιστώσεις της επιτροπής προέκυπτε ανεξέλεγκτη σπατάλη δημοσίου χρήματος, με απευθείας αναθέσεις προμηθειών εκατομμυρίων ευρώ, δεκάδες αδιαφανείς διαδικασίες και υπέρογκες δαπάνες.
=
__Χρόνια φωνάζουμε καταγγέλοντας τους Ολυμπιακούς του 2004 ως το μεγαλύτερο έγκλημα που έγινε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.
__Τώρα και εισαγγελείς άρχισαν να ψάχνουν ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. 
__Όμως τα μεγαλύτερα ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ήταν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και ΗΘΙΚΑ... και από όσο γνωρίζουμε τα μεν πρώτα βρίσκεται πάντα τρόπος να καλυφθούν/αθωωθούν/παραγραφούν, ενώ τα δεύτερα δεν τα πιάνει ο ανθρώπινος νόμος...

__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com