5.4.11
Μπράβο ΔΑΝΙΑ


Η χώρα που έδωσε στην Ελλάδα τον πρώτο και τον τελευταίο βασιλιά της δυναστείας των Γλιγκσμπουργκ...Χωρίς άλλα σχόλια!!!

Από την ηλεκτρονική ενημέρωση ΠΡΑΣΙΝΟ-ΜΠΛΕ  (σε pdf  κάνοντας κλικ  εδώ)


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"
Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.

.

Εκκλησία «κρησφύγετο» πλαστών χαρτονομισμάτων

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Απριλίου 2011, 10:38
Το κουβάρι της υπόθεσης με τα πλαστά χαρτονομίσματα που διοχέτευε στην αγορά της Λαμίας, και όχι μόνο, η 44χρονη πρώην σύζυγος αστυνομικού από το Ρεγγίνι Φθιώτιδας, μαζί με τους δύο γιους της, άρχισαν να ξετυλίγουν αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας.

Προς έκπληξη των αστυνομικών, το εκτυπωτικό μηχάνημα που τύπωνε τα πλαστά χαρτονομίσματα είχε κρύψει στην εκκλησία του χωριού ο ένας γιος της οικογένειας, ο οποίος μάλιστα ετοιμαζόταν να χειροτονηθεί και παπάς.

Η 44χρονη ήταν επίτροπος στην εκκλησία και μάλιστα με το ίδιο μηχάνημα, το όποιο ήταν υψηλής πιστότητας, έβγαζαν φωτοτυπίες τις παλαιές εικόνες της εκκλησίας και τις έδιναν στους πιστούς.

Κατηγορούμενος είναι και ο άλλος γιος της 44χρονης, στο αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκε πλαστό χαρτονόμισμα.

Ωστόσο, η δράστις υποστηρίζει ότι τα παιδιά της δεν γνώριζαν τίποτα για την υπόθεση.

Χθες, μετά τη σύλληψη της παραχαράκτριας, οι αστυνομικοί βρήκαν επιμελώς κρυμμένα στην κάλτσα της και στο σημειωματάριό της:

* 17 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ
* 9 πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ
* 2 πλαστά χαρτονομίσματα των 10 ευρώ

Ο σύζυγος της 44χρονης, πρώην αστυνομικός, δεν είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση, ενώ η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λαμίας.

Πηγή:lamiareport.gr