8.4.11

Ο "θεος" τους αρρωστησε...

Η νοσηλεία ενός παγκοσμίως διάσημου ινδού γκουρού, τον οποίο οι οπαδοί του θεωρούν θεό, προκάλεσε κοσμοσυρροή στη γενέτειρά του από πλήθη πιστών που προσεύχονται για τη γρήγορη ανάρρωσή του. Ο Σάι Μπάμπα, 85 ετών που λατρεύεται από περίπου 10 εκατομμύρια πιστούς σε όλο τον κόσμο, νοσηλεύεται για καρδιακά προβλήματα, νεφρική ανεπάρκεια και πνευμονική συμφόρηση.


Ανήσυχοι εκατοντάδες οπαδοί του συνέρευσαν στην πόλη Πουταπάρτι, όπου πολλοί αναγκάστηκαν να περάσουν τη νύχτα στα πεζοδρόμια εξαιτίας της έλλειψης δωματίων στα ξενοδοχεία της πόλης.

Τα μαγαζιά, τα ξενοδοχεία και τα γραφεία σε όλη την πόλη παραμένουν κλειστά τις τρεις τελευταίες ημέρες σε ένδειξη σεβασμού προς τον Μπάμπα, ο οποίος παραμένει στο νοσοκομείο εδώ και μία εβδομάδα.


"Ο ίδιος έχει πει ότι θα ζήσει μέχρι τα 96. Δεν μπορεί να κάνει λάθος", διαβεβαίωσε ο Πούτα Ρανγκάια, 43 ετών, εθελοντής σε μία από τις πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις του Μπάμπα.


Οι οπαδοί του Σάι Μπάμπα πιστεύουν ότι ο γκουρού έχει υπερφυσικές ικανότητες, όπως να γιατρεύει ασθένειες σε τελικό στάδιο και να θυμάται τις προηγούμενες ζωές του.


Ανάμεσα στους οπαδούς του είναι και πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Ινδίας, ενώ ο αριθμός των πιστών του εκτιμάται στα 10 εκατομμύρια σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.


Ο Σάι Μπάμπα ισχυρίζεται ότι είναι η μετενσάρκωση του Σάι Μπάμπα ντε Σίρντι, ενός αγίου των ινδουιστών που πέθανε το 1918.
ΠΗΓΗ: http://www.i-reportergr.com/2011/04/blog-post_2602.html
Πώς μπορείς να ρίξεις το δίκτυο της ουράνιας επικοινωνίας;




Η είδηση λέει ότι μια γυναίκα 75 ετών από την Γεωργία, κατάφερε στην άγνοιά της να ρίξει το internet στη χώρα της αλλά και στην γειτονική Αρμενία. Η συγκεκριμένη μάζευε παλιοσίδερα που βρίσκονταν κοντά στο σπίτι της και εντόπισε ένα καλώδιο που το έκοψε για να το πάρει. 


Αλλά αυτό ήταν καλώδιο οπτικών ινών που συνέδεε τις δύο χώρες τηλεφωνικά κι έτσι για ώρες οι χρήστες σε Γεωργία και Αρμενία έμειναν χωρίς interenet! 


Με παρόμοιο απλό όμως και αποτελεσματικό τρόπο μπορεί να «κοπεί» και το καλώδιο της προσευχής –της επικοινωνίας μας με τον Θεό– αν αφήσουμε κάποια ή κάποιες αμαρτίες να παραμένουν αμετανόητες στην ζωή μας. Προσοχή, λοιπόν!






ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"



Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.


.