3.3.11

_________________
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου, έστειλε επιστολή στον Πάπα Βενέδικτο XVI όπου τον επαινεί που αθωώνει τον εβραϊκό λαό για το θάνατο του Ιησού για ένα νέο βιβλίο του που κυκλοφόρησε την Τετάρτη. Ο Νετανιάχου έγραψε:  "Σας επαινώ για την έντονη απόρριψη στο πρόσφατο βιβλίο σας, της ψευδούς κατηγορίας που στάθηκε θεμέλιο για το μίσος εναντίον του εβραϊκού λαού για πολλούς αιώνες". 

Δεν είμαστε εναντίον του λαού Ισραήλ, ούτε δικαιολογούμε στο ελάχιστο τους διωγμούς εναντίον του, όμως δεν μπορούμε να διαψεύσουμε τον απόστολο Πέτρο (Εβραίο και τον ίδιο) που διακήρυξε:

  • «Άνδρες Ισραηλίται, ακούσατε τους λόγους τούτους· τον Ιησούν τον Ναζωραίον, άνδρα αποδεδειγμένον προς εσάς από του Θεού διά θαυμάτων και τεραστίων και σημείων, τα οποία ο Θεός έκαμε δι' αυτού εν μέσω υμών, καθώς και σεις εξεύρετε, τούτον λαβόντες παραδεδομένον κατά την ωρισμένην βουλήν και πρόγνωσιν του Θεού, διά χειρών ανόμων σταυρώσαντες εθανατώσατε» (Πράξ. 2:22-23).

Πέρα από οποιαδήποτε θεολογική ερμηνεία ή υπόθεση, και πέραν του γεγονότος ότι ο λαός αυτός υποφέρει και πληρώνει ΑΔΙΚΑ όλα τα δεινά της οικουμένης, η ιστορική αλήθεια ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.

Όπως δεν παραγράφεται το γεγονός ότι οι Γερμανοί (ένα μέρος από αυτούς) σκότωσαν εκατομμύρια Εβραίους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, έτσι δεν παραγράφεται ότι οι Εβραίοι (ένα μέρος από αυτούς) ήταν οι κύριοι υπεύθυνοι για το θάνατο του Ιησού Χριστού και γι’ αυτό το κρίμα βαρύνει τα χέρια εκείνων των δραστών.


(Με κανένα τρόπο όμως τους απογόνους τους).

Αυτό δεν είναι αντισιωνισμός ή ρατσισμός. 
Είναι η απλή ιστορία.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑΑν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.
.
_________________
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ στο μεγαλείο της...
 
 
 
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!!
__________________________________________
 
Προφανώς και δεν συμφωνούμε με όλες τις θέσεις του νομοσχεδίου του κ. Καστανίδη, όμως και οι αφορισμοί του κ. Σερφείμ, μάλλον άστοχες και άκομψες και άπρεπες μπορούν να χαρακτηριστούν.
 
 

 
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ


Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.
.
_________________
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ στο μεγαλείο της...
 
 
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!!
ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ....
 
 

 
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑΑν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.
.
Labels: 
_________________
Πρόβλημα ηγεσίας...
 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ, 
ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ...
 
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑΑν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.
.
_________________
Ποιος είναι 'ευτυχής';
 
Αλίμονο στην εγωιστική κοινωνία μας.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑΑν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.
.
____
Η υποκρισία


  • Μη γίνεστε σαν τους υποκριτές που αλλοιώνουν την όψη του προσώπου τους για να φανούν στους ανθρώπους» 
(Ματθαίος 6/ς/16)


Οι μάσκες που φορούν οι άνθρωποι την αποκριά δεν κρύβουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Το αποκαλύπτουν!

 Γιατί κάνουν ό,τι δε θα τολμούσαν ποτέ να κάνουν χωρίς τη μάσκα αποκαλύπτοντας έτσι τον πραγματικό εαυτό τους Το πραγματικό τους πρόσωπο το κρύβουν οι άνθρωποι όλες τις άλλες μέρες του χρόνου με τη μάσκα της υποκρισίας!

Άλλοι είναι μέσα τους. Άλλοι θέλουν να φαίνονται εξωτερικά στους γύρω τους.

Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός καταδίκαζε την υποκρισία περισσότερο από κάθε άλλη αμαρτία Ιδιαίτερα καταδίκαζε τους θρησκευτικούς ηγέτες της εποχής Του λέγοντας τους: «Αλίμονο σ' εσάς, δάσκαλοι του Νόμοι και Φαρισαίοι υποκριτές! Που μοιάζετε με τάφους ασβεστωμένους. οι οποίοι από έξω φαίνονται ωραίοι, μα από μέσα είναι γεμάτοι από κόκαλα νεκρών και κάθε είδους ακαθαρσία. Το ίδιο κι εσείς, εξωτερικά φαίνεστε δίκαιοι στους ανθρώπους, μα από μέσα είστε γεμάτοι από υποκρισία και ανομία».

Δυστυχώς υποκριτές είναι και πολλοί «χριστιανοί» σήμερα οι οποίοι δίνουν τη χείριστη μαρτυρία για το Χριστιανισμό.

Κύριε, φύλαγε μας από κάθε είδους υποκρισία.ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΗΜΕΡΟΔΕΙΚΤΗΣ / ΤΕΤΑΡΤΗ / 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 / ΣΑΙ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑΑν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.
.