20.7.11Αντιποιήσεις και παραστάσεις...
 

Από το πρακτορείο http://www.romfea.gr      Τρίτη, 19 Ιούλιος 2011


44χρονος παρίστανε το μοναχό και επαιτούσε

Φορώντας ράσα και προσποιούμενος ότι είναι μοναχός, 44χρονος ζητούσε από πολίτες στην Έδεσσα οικονομική βοήθεια για μοναστήρι όπου δήθεν εγκαταβιούσε.  Η παρουσία του κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών που μετά από έλεγχο που διενήργησαν διαπίστωσαν ότι ο άνδρας επαιτούσε παριστάνοντας τον μοναχό. Επάνω του βρέθηκε το ποσό των 80 ευρώ από επαιτεία. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πέλλας.


Όλους εκείνους που σε διάφορες "εκκλησίες" ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ αυτόκλητοι τους ΠΟΙΜΕΝΕΣ, ΠΡΟΦΗΤΕΣ, 
και κυρίως ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ,
δεν θα βρεθεί κανένας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ 
να τους μαζέψει και να τους βάλει όπου τους αξίζει;

Αυτοί δεν μαζεύουν 80 ευρώ σαν τον ψευτο-καλόγερο,
αλλά εκατοντάδες ΕΥΡΩ κάθε Κυριακή και σχόλη...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,  
λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε 

Γάμος και αγαμία

 

Κυκλοφόρησε στο Facebook άρθρο ενός Διαμαρτυρόμενου Καθηγητή σε Σεμινάριο των ΗΠΑ στο οποίο παρουσιάζονται ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ και ΑΝΤΙΒΙΒΛΙΚΕΣ διδασκαλίες σχετικά με το ζήτημα της αγαμίας μεταξύ των Διαμαρτυρομένων.


Αν οι Διαμαρτυρόμενοι γνώριζαν ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ και ΠΟΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ και ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ οι εκκλησίες που προωθούν την αγαμία (κλήρου και λαϊκών) δεν θα ήθελαν ούτε συζήτηση να ανοίξουν γι' αυτό το θέμα.

 

Αλλά τις απαντήσεις τις δίνει η Αγία Γραφή, στην οποία οι Διαμαρτυρόμενοι λένε ότι βασίζονται. Γιατί λοιπόν να παραπέμπονται σε ΑΠΟΚΡΥΦΑ όπως π.χ. οι Πράξεις της Θέκλας για να ρυθμίσουν τέτοια ψεύτικα προβλήματα;

 

Αν κάποιος γνωρίζει ότι Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΓΑΜΙΑ, να το κάνει με γεια του και χαρά του και τιμή του.

 

Αν κάποιος αισθάνεται ότι ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ, να το κάνει με γεια του και χαρά του και τιμή του.


ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει δικαίωμα να κρίνει εκείνον που ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ ΤΟΥ ούτε εκείνον που ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ.


Όλα τα άλλα είναι κουτσομπολίστικες αρρώστιες που, δυστυχώς, εύκολα βρίσκουν τόπο σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ όταν λειτουργούν όχι ως ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ αλλά μόνο ή κυρίως ως κοινωνικές ομάδες.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,  
λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ 

Η Ελλάδα διώχνει τα παιδιά της

Η Αναστασία Παπαδοπούλου τον περασμένο Μάιο είδε να απορρίπτεται η εργασία της από το πρόγραμμα "Θαλής" του υπ. Παιδείας λόγω μη θετικής αξιολόγησης. 
Δύο μέρες μετά, η ίδια εργασία απέσπασε διεθνές βραβείο. Μόλις δύο μέρες μετά, την παρουσίασε στο πλαίσιο του παγκόσμιου συνεδρίου της Διεθνούς Εταιρείας Κυτταρικής Θεραπείας στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και όχι μόνο αξιολογήθηκε θετικά, αλλά απέσπασε και το διεθνές βραβείο της καλύτερης νέας ερευνήτριας (Young Investigator Award) για το 2011.
  
"Απογοητεύτηκα. Κάτι τέτοια σε σπρώχνουν να φύγεις από την πατρίδα σου", λέει η διδάκτωρ του Τμήματος Βιολογίας του ΑΠΘ 

"Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι απογοητεύτηκα. Κάτι τέτοια σε σπρώχνουν να φύγεις από την πατρίδα σου", λέει στο "Εθνος" η διδάκτωρ του Τμήματος Βιολογίας του ΑΠΘ, Αναστασία Παπαδοπούλου, που επέστρεψε με το αίσθημα της δικαίωσης αλλά και τη γλυκόπικρη γεύση που της άφησε η αντιμετώπιση της δουλειάς της στην Ελλάδα. Πήρε το διδακτορικό της μόλις την περασμένη Παρασκευή και σχεδιάζει το μέλλον της, εξετάζοντας σοβαρά και το ενδεχόμενο να συνεχίσει το ερευνητικό της έργο στο εξωτερικό.
Η ερευνητική της εργασία αποτελεί μέρος της διδακτορικής της διατριβής και όπως αναγνωρίστηκε από τη Διεθνή Εταιρεία Κυτταρικής Θεραπείας ανοίγει νέους δρόμους στην αντιμετώπιση της ρευματοειδούς αρθρίτιδας.

Η Αν. Παπαδοπούλου πήρε την περασμένη Παρασκευή το διδακτορικό της και πλέον εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει το ερευνητικό της έργο στο εξωτερικό
Αν. Παπαδοπούλου 
 
Εμείς δεν είμαστε "ειδικοί" για να ασχοληθούμε με τα επιστημονικά στοιχεία της βραβευμένης έρευνας.

ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ (ΠΑΡΑ)ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;


ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, 
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,  
λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε