17.8.12

Όχι πια δουλικά οι αστυφύλακες...
=

Ξανά σε «μάχιμες» υπηρεσίες εκατοντάδες αστυνομικοί

Διακόσιοι αστυνομικοί από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, 25 από την προσωπική ασφάλεια του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά και εκατοντάδες από την ασφάλεια βουλευτών, ευρωβουλευτών και περιφερειαρχών, αποδεσμεύονται και μετατίθενται σε αστυνομικές υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων και στο κέντρο της Αθήνας.

Το σχετικό προεδρικό διάταγμα υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδιας, και όπως αναφέρεται σε αυτό, προβλέπεται μεν φρούρηση διάφορων στόχων, όπως και μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά οι ανάγκες αξιολογούνται κάθε φορά από ειδικές επιτροπές.
Αξιοσημείωτο είναι ότι στο προεδρικό διάταγμα, προβλέπεται τιμωρία όσων αστυνομικών συλλαμβάνονται να εκτελούν άλλες εργασίες, πέρα από τα καθήκοντα φρούρησης, όπως για παράδειγμα να πηγαίνουν για ψώνια. Όταν αυτό διαπιστώνεται, πέρα από την τιμωρία των αστυνομικών, θα εξετάζεται από την αρχή το αν θα συνεχίζεται ή θα διακόπτεται η φρούρηση του συγκεκριμένου προσώπου.
Το προεδρικό αυτό διάταγμα είναι η πρώτη φάση του σχεδίου για την αποδέσμευση 1.500 αστυνομικών από ειδικές υπηρεσίες, ώστε να διατεθούν στην αστυνόμευση.
==

=
__Με τέτοια συμπεριφορά απέναντί τους, άντε οι άνθρωποι αυτοί να θέλουν ύστερα να πολεμήσουν το ΚΑΚΟ, αφού το γεύονταν καθημερινά στο σβέρκο τους εξαναγκασμένοι να κάνουν τις υπηρέτριες για χάρη των εθνοπατέρων...
__Ντροπή αν δεν είναι αυτό, ποιο είναι τότε;
.
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com

Γιατί τους κρύβουν;
==
Οι 13 περιπτώσεις «κροίσων»
* Δικαστική υπάλληλος με αδικαιολόγητες καταθέσεις 7.965.234,64 ευρώ που της επιβλήθηκε ποινή παύσης για τα πειθαρχικά παραπτώματα της «αναξιοπρεπούς και ανάξιας διαγωγής εντός και εκτός υπηρεσίας»
* Συνταξιούχος υπάλληλος υπουργείου στην πρωτεύουσα με αδικαιολόγητα 8.923.506,59 ευρώ
* Τελωνιακός υπάλληλος με αδικαιολόγητα 923.554,67 ευρώ
* Υπάλληλος Πολεοδομίας νησιωτικού νομού με αδικαιολόγητα 1.563.355 ευρώ. Η εφορία τον κάλεσε να πληρώσει φόρους 330.651,47 ευρώ
* Πρώην διευθυντής της Πολεοδομίας νησιωτικού νομού με αδικαιολόγητα 609.820 ευρώ που του επιβλήθηκε ποινή παύσης και τέθηκε αυτοδίκαια σε αργία. Η Εφορία του καταλόγισε φόρους και προσαυξήσεις 877.832,06 ευρώ, ενώ το δικαστήριο του απαγόρευσε την έξοδο από τη χώρα
* Προϊστάμενος Πολεοδομίας στη Δυτική Ελλάδα με αδικαιολόγητα 607.637 ευρώ
* Προϊστάμενος Πολεοδομίας σε δήμο της Αττικής με αδικαιολόγητα 353.971,6 ευρώ
* Υπάλληλος Πολεοδομίας στη Βόρεια Ελλάδα με αδικαιολόγητα 61.296,10 ευρώ, χρήματα που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει και εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα (σ.σ. βρώμικου χρήματος)
* Πρώην δασάρχης σε νησί του Σαρωνικού με αδικαιολόγητο 1.014.791,4 ευρώ από σύνολο καταθέσεων 4.109.449,8 ευρώ. Αν και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη από τη Δικαιοσύνη, το αρμόδιο όργανο τον απάλλαξε για το συγκεκριμένο αδίκημα για να τον απολύσει πρόσφατα λόγω καταδίκης επειδή εξέδωσε άδεια τοποθέτησης κεραίας κινητής τηλεφωνίας μέσα σε δασική περιοχή και σε αρχαιολογικό χώρο
* Πρώην προϊστάμενος δασικής υπηρεσίας νησιωτικού νομού με αδικαιολόγητες καταθέσεις 88.200 ευρώ
* Υπάλληλος του ΟΑΕΔ με αδικαιολόγητες καταθέσεις 675.615,28 ευρώ
* Προϊστάμενος Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων με αδικαιολόγητες καταθέσεις 506.059,02 ευρώ
* Πρώην διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών στη Δυτική Ελλάδα με αδικαιολόγητες καταθέσεις 600.000 ευρώ. Του επιβλήθηκε ποινή οριστικής παύσης.

__Ονόματα δεν έχουν αυτοί οι κύριοι και κυρίες;
__Γιατί δεν τους φανερώνουν στον κόσμο, να ξέρει με ποιους συναλλάσσεται, ποιους έχει γείτονες, συγγενείς και φίλους;
__Δυστυχώς το ελληνικό κράτος και οι νόμοι του υπάρχουν για να καλύπτουν τους ενόχους και να ρεζιλεύουν τους φτωχομπατήρηδες!!!
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com

Σοφή χειρονομία...

Δημιουργήθηκε στις Τετάρτη, 08 Αύγουστος 2012
Συντάχθηκε από τον/την e-evros.gr - 15.53

Ένα ιδιαίτερο καλωσόρισμα περίμενε τους Γάλλους Εβραίους τουρίστες που βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Αλεξανδρούπολη. Εκτός από τους εκπροσώπους φορέων, τους τουρίστες καλωσόρισε και ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος με μία κίνηση που τους εξέπληξε θετικά.

Ο Σεβασμιότατος τους καλωσόρισε δίνοντάς τους ως δώρο ένα cd με ηχογράφηση του πρωτοτύπου της Παλαιάς Διαθήκης στα Εβραϊκά, μία έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως.

O Μητροπολίτης μάλιστα στον πρόλογό του ανέφερε ότι
«Πολλοί στην εποχή μας αμφισβητούν την αξία και την προσφορά της Παλαιάς Διαθήκης στο σύνολο πολιτισμό. Κάποιοι την πολεμούν και την αποδοκιμάζουν. 

Κάνουν λάθος. Η Π.Δ. είναι το δεύτερο δώρο του Θεού προς τον άνθρωπο. Το πρώτο ήταν η λογική και αυτεξούσια ζωή.»

==
__Απέναντι στην στείρα αντιεβραϊκή στάση κάποιων συναδέλφων του, ο κ. Άνθιμος έκανε μία κίνηση πνευματικής οικοδομής για την οποία και τον συγχαίρουμε.
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com