7.9.12

ΑΡΧΩΝ ΛΑΟΦΙΛΗΣ...
==
__Χιλιάδες αστυνομικοί θα υποδεχτούν τον Πρωθυπουργό κ. Σαμαρά στο ολιγόωρο ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη για να εμποδίσουν την επαφή του με το λαό που τον έκανε άρχοντα...
__Αυτό θα πει ΛΑΟΦΙΛΗΣ ΑΡΧΩΝ...
__Αυτό θα πει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... 
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com

Είναι και αυτή μία άποψη...
=

Η σχολική χρονιά παρέα με τα Άστρα – Προβλέψεις για τους μαθητές

Αλεξάνδρα Καρτά
Η γνωστή αστρολόγος και μεταφυσικός, μόνιμος συνεργάτης της στήλης «Το μέλλον στα Άστρα», μας ενημερώνει κάθε μήνα με τις αστρολογικές της προβλέψεις για την επιρροή των πλανητών στη ζωή μας.

Σχολική χρονιά 2012 – 2013

Ένας απαιτητικός χρόνος για όλους τους μαθητές ξεκινά, όμως δεν θα έχουν όλοι τις ίδιες ευκαιρίες…

ΚΡΙΟΣ


Για τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου θα είναι μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις. Η μάθηση θα είναι για εκείνους φέτος μία εύκολη υπόθεση που όμως θα χρειαστεί προσοχή με τον τρόπο που θα διαχειρίζονται τον χρόνο τους. Οι πολλές δραστηριότητες ίσος να τους κουράσουν και καλό είναι να φροντίζουν ώστε να εκμεταλλεύονται σωστά τον χρόνος τους. Για τα μικρά αστεράκια του Δημοτικού θα αναπτύξουν καινούρια δημιουργικά και καλλιτεχνικά ταλέντα, ενώ θα πρέπει να τους δίνετε μεγαλύτερη φροντίδα και κατανόηση.

ΤΑΥΡΟΣ


Για τους εφήβους, η χρονιά είναι μάλλον κοπιαστική. Είναι αλήθεια ότι θα έχουν να αντιμετωπίσουν την δυσπιστία των άλλων, και το κάθε τι θα το αποκτήσουν με πολύ κόπο. Μην καταναλώνουν τις δυνάμεις τους στο να πείθουν τους άλλους ότι αξίζουν…ο χρόνος θα ανταμείψει τις προσπάθειές τους. Οι μικρότεροι φίλοι μας θα έχουν πολλές ευκαιρίες να ξεχωρίσουν με το πείσμα τους σε εξωσχολικές δραστηριότητες, αλλά και η μάθηση τους με την κατάλληλη καθοδήγηση θα είναι….παιχνίδι…

ΔΙΔΥΜΟΙ


Για τα παιδιά του Δημοτικού είναι μία πολύ σημαντική μαθησιακή χρονιά. Τα υπέρ κινητικά Διδυμάκια θα ανακαλύψουν πολλά ταλέντα τους, θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων και πολύ πιθανόν να διαπρέψουν σε αθλητισμό. Για τους εφήβους η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο μέσα στην χρονιά….βέβαια καλό είναι να βάλουν κάποιο φρένο, ιδίως όταν πρόκειται για το διαδίκτυο. Οι επιτυχία στα ανώτατα ιδρύματα είναι πολύ πιθανή, γι’αυτό θα πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γερές βάσεις θα μπουν στους μικρούς Καρκίνους όσον αφορά αυτή την σχολική χρονιά. Η μάθηση θα είναι σχετικά εύκολη και παράλληλα θα γίνουν σημαντικά ξεκινήματα για τα επόμενα χρόνια. Οι μικροί περίπατοι θα ενεργοποιούν την φαντασία τους. Για τα μεγαλύτερα παιδιά η χρονιά είναι πολύ σημαντική και θα έχουν πολύ καλές επιδώσεις στο σχολείο τους. Στις ξένες γλώσσες θα υπάρχουν μεγάλες επιδώσεις και ίσως φέτος παρθούν αποφάσεις που μελλοντικά θα φέρουν επιτυχία.

ΛΕΩΝ


Οι στόχοι που θα μπουν φέτος από τους μικρούς αλλά και μεγαλύτερους μαθητές θα στεφθούν από επιτυχία. Αν εκμεταλλευτούν αυτή τη σχολική χρονιά  σωστά τα Λιονταράκια, θα μπορέσουν ιδίως οι τελειόφοιτοι του Λυκείου να απολαύσουν τους καρπούς των προσπαθειών τους. Τα μικρά αστεράκια σας, θα αναπτύξουν φιλικούς δεσμούς και θα γίνουν πιο κοινωνικά και ευχάριστα στο περιβάλλον τους. Η συγκέντρωση την ώρα της μελέτης θα γίνεται δύσκολα ιδίως στην αρχή της σχολικής χρονιάς και γ’αυτό η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Δραστήριοι θα αποδειχθούν την χρονιά αυτή οι μαθητές αυτού του ζωδίου. Η μελέτη στο σπίτι αλλά και οι εξωσχολικές δραστηριότητες θα στεφθούν από επιτυχία. Φέτος οι πιο μικροί Παρθένοι θα αναπτύξουν πολύ εύκολα την κοινωνικότητα τους και θα συμμετέχουν σε ομαδικές δραστηριότητες ενώ οι μεγαλύτεροι θα μπορέσουν πολύ εύκολα να τελειώσουν εκκρεμότητες όσον αφορά την μάθηση σε ξένες γλώσσες. Οι τελειόφοιτοι Λυκείου θα πρέπει να συγκεντρώσουν τις δυνάμεις τους και να μην είναι απρόσεκτοι και βιαστικοί. Η επιτυχία θα έρθει μόνο με ηρεμία και καλή προετοιμασία.

ΖΥΓΟΣ


Μια χρονιά που θα χρειαστεί παραπάνω προσπάθεια για να μπορέσουν οι μικροί Ζυγοί να έχουν την επιτυχία που θέλουν. Ταλαιπωρημένα από την παραμονή του Κρόνου τα τελευταία χρόνια, τα μικρά αυτού του ζωδίου θα χρειαστούν μεγαλύτερη προσπάθεια στο να φτάνουν στο αποτέλεσμα που θέλουν. Τα μεγαλύτερα παιδιά μετά από τις δυσκολίες που είχαν περάσει  θα δουν σταδιακά τις προσπάθειές τους να καρποφορούν. Τον Μάιο και Ιούνιο 2013 θα ευνοηθούν  ιδιαίτερα οι μαθητές της τρίτης Λυκείου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Με δυναμισμό ξεκινά η σχολική χρονιά για τα παιδάκια του δημοτικού αλλά και τους εφήβους του ζωδιακού. Η μεγάλη ενέργεια που θα έχουν θα πρέπει να βγει μέσα από τον αθλητισμό και τον σωστό προγραμματισμό στην μελέτη. Υπάρχει ο κίνδυνος να ταλαιπωρηθούν ιδίως οι τελειόφοιτοι του Λυκείου, βάζοντας πιο ψηλά το πήχη την περίοδο των εξετάσεων, με αποτέλεσμα να καταρρεύσουν σωματικά. Η χρονιά δεν θα είναι από τις πιο εύκολες ιδίως για τα παιδιά που γεννήθηκαν από 24 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Ο χρόνος προσαρμογής των μικρών μας από τις διακοπές στη σχολική χρονιά θα είναι μεγάλος. Θα χρειαστούν μεγαλύτερο χρόνο από τους συμμαθητές τους για να ενταχθούν στις σχολικές τους υποχρεώσεις με αποτέλεσμα στα μέσα της σχολικής χρονιάς να κοπιάσουν πιο πολύ για να καλύψουν κάποια μαθησιακά κενά που θα δημιουργηθούν. Ο Δίας από τους Διδύμους θα τα σπρώχνει λίγο στην ανεμελιά και με πολύ δυσκολία αυτή τη σχολική χρονιά θα μπορέσουν να βάλουν τα Τοξοτάκια μία τάξη στην μελέτη τους αλλά και στην διατροφή τους…..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Είναι η χρονιά που θα πρέπει να στηρίξουμε όσο περισσότερο γίνεται τους μικρούς μας Αιγόκερους. Η τάση μελαγχολίας και απαισιοδοξίας θα βασανίζει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τους μικρούς μας. Για τους μαθητές του Δημοτικού η περίοδος αυτή δεν θα είναι εύκολη στην προσαρμογή, ίσως να αλλάξουν σχολείο, φίλους, εκπαιδευτικούς, ακόμα και σπίτι. Είναι μία χρονιά αλλαγών σε όλα τα επίπεδα. Τα μεγαλύτερα παιδιά είναι και εκείνα που θα χρειαστεί να προσαρμοστούν μέσα από καινούριες συνθήκες. Οι φιλίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Τα πανέξυπνα αυτά παιδιά του ζωδιακού θα μπορέσουν φέτος να αναδείξουν όλα τους τα ταλέντα. Οι μικροί εφευρέτες θα είναι έτοιμοι  να ξεχωρίσουν μέσα από τους συμμαθητές τους σαν τα πιο γρήγορα μυαλά. Αλλά και οι μεγαλύτεροι μαθητές θα ανατρέψουν την μέχρι τώρα ανέμελη εικόνα τους. Για τους τελειόφοιτους Λυκείου αυτή η χρονιά δεν θα είναι από τις πιο εύκολες. Θέλει σωστή προετοιμασία για να μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους. Να βάλουν προτεραιότητες και μην αφήσουν πολύτιμο χρόνο να φύγει ανεκμετάλλευτος.

ΙΧΘΥΕΣ


Οι μικροί ονειροπόλοι του ζωδιακού θα μπορέσουν φέτος να αναπτύξουν και τα καλλιτεχνικά τους ενδιαφέροντα. Κάποιοι στόχοι θα επιτευχθούν και σε μάκρος χρόνου θα γίνουν σημαντικά πράγματα, που θα ικανοποιήσουν τα μικρά ψαράκια για τις επιδώσεις τους στο σχολείο ή τις ξένες γλώσσες. Για τα μεγαλύτερα παιδιά η οικογένεια θα αποδειχθεί ένα πολύ σημαντικό στήριγμα σε όλες τους τις αποφάσεις. Οι τελειόφοιτοι του Λυκείου έχουν πολλές πιθανότητες να πετύχουν τους στόχους τους ακόμα και με ελλιπή βοήθεια.

=
__Τώρα που ενημερωθήκατε για το "μέλλον" των παιδιών σας, μπορείτε ελεύθερα να τραβήξετε το καζανάκι... επειδή μόνο εις τον αφεδρώνα αξίζει να καταλήξουν αυτές οι ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ...
__Αν οι Έλληνες περιμένουν να δουν άσπρη μέρα "κοιτάζοντας τα άστρα", όχι μόνο ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ αλλά και ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ...
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com

Αλήθεια, μόνο τόσα εισπράττουν;
=
Με αφορμή την συζήτηση πού διεξάγεται αυτές τις ημέρες, περί της περικοπής των λεγομένων Ειδικών Μισθολογίων, στα οποία ανήκουν και οι Αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδας ο Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος δεν δίστασε να δώσει στη δημοσιότητα το επίσημο εκκαθαριστικό σημείωμα της μισθοδοσίας του, μηνός Αυγούστου 2012.
Η κίνηση αυτή έγινε, όπως εξηγεί ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος σε δελτίο τύπου, «επειδή πολλές ψευδείς και ανυπόστατες πληροφορίες μεταδίδονται από διάφορα Μέσα Ενημέρωσης των Αθηνών, τα οποία κάνουν λόγο για μισθό Μητροπολιτών ύψους 4.500 ευρώ».
Σύμφωνα, λοιπόν με το εκκαθαριστικό της μισθοδοσίας, το οποίο παρουσιάζει ο Μητροπολίτης, οι συνολικές καθαρές αποδοχές του είναι 1707 ευρώ και 80 λεπτά.
Μάλιστα, ο Σεβασμιώτατος επισημαίνει ότι, πριν την εφαρμογή του μνημονίου (Ιούνιος 2010) οι αποδοχές του έφταναν το ποσό των 2.315 ευρώ.
Μάλιστα ο κ. Χρυσόστομος δεν παραλείπει αν επισημάνει: «Τονίζουμε δε ότι σ’ αυτό τον αρχιερατικό μισθό βασίζονται και αρκετοί άνθρωποι».
Πηγή: egnomi.gr
=
__Εκτιμούμε την προσπάθεια του μητροπολίτη Χαλκίδας να γνωστοποιήσει στον κόσμο ποιος είναι ο μισθός του
__Μακάρι να το έκαναν αυτό και όλοι οι υψηλόβαθμοι λειτουργοί και "λειτουργοί" του κράτους.
__Έχοντας όμως το κακό παρελθόν κάποιου τ. Υπουργού που αν και εκείνος δημοσίευσε το εκκαθαριστικό σημείωμα πληρωμής του, ΑΠΕΚΡΥΨΕ ωστόσο τις παράπλευρες οικονομικές ωφέλειες που του παρείχε η θέση του.
__Συνεπώς θα μπορούσαμε κι εμείς να ρωτήσουμε τον σεβασμιότατο:
Ποιος πληρώνει 
  • τις μετακινήσεις του;
  • τα τηλέφωνά του; 
  • το χώρο όπου κατοικεί; 
  • τα ξενοδοχεία όπου μένει; 
  • το προσωπικό της συνοδείας του;  
  • τα γεύματα όταν ταξιδεύει;
  • το προσωπικό που τον υπηρετεί (διάκονοι, οικονόμοι, κηπουροί κ.λπ.) 
  • τις επισκέψεις σε άλλους συναδέλφους του, για συλλείτουργα και άλλες εκδηλώσεις που συνήθως συνοδεύονται από ΕΞΕΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ βαθμού VIP;

======================================================


__Επειδή δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε τι από αυτά έχει εφαρμογή στην περίπτωση του κ. Χρυσοστόμου --ο οποίος ενδεχομένως να εγκαταβιώνει και να ζει ως Μοναχός στη Μονή της μετανοίας του, όπως προβλέπουν οι ιεροί κανόνες οι οποίοι ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ-- και να μην χρησιμοποιεί τίποτε από τα προαναφερθέντα, (τα οποία ωστόσο είναι μόνο ελάχιστα από όσα θα μπορούσαν να γραφτούν για τους περισσότερους Μητροπολίτες) δικαιούμαστε να διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας.

__Το ίδιο εξάλλου έγινε και με κάποιον Διαμαρτυρόμενο ιεροκήρυκα ο οποίος μας διαβεβαίωνε προ ετών ότι από την εκκλησία εισέπραττε (εκείνη την εποχή) μόνο 140.000 δραχμές, ενώ όπως αποδείχθηκε είχε πολλαπλάσια έσοδα από πλάγιες χορηγίες (που στην ουσία ήταν ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ αφού ούτε στο ΙΚΑ αναφέρονταν ούτε στην ΕΦΟΡΙΑ...).
__Με άλλα λόγια και σύμφωνα με τα χαρτιά, εν τέλει ο άνθρωπος ίσως άξιζε να είχε και χαρτί απορίας...   

======================================================
Το παρακάτω κείμενο είναι του δημοσιογράφου κ. Σπύρου Καρατζαφέρη και δημοσιεύθηκε στις 6-9-2012 με τίτλο ΒΙΟΙ ΑΓΙΩΝ... . 
 Όλοι οι Έλληνες που είναι στα όρια της φτώχειας ή κάτω από τα όρια συνταξιούχοι, χαμηλόμισθοι, άνεργοι καλούνται να πληρώσουν τα εγκλήματα των πολιτικών για να σωθεί η χώρα, εκτός από μία τάξη εργαζομένων με εντολή, παρακαλώ, κ. Α. Σαμαρά: πρόκειται για την τάξη των ρασοφόρων και κυρίως την κάστα των ιεραρχών.
Αυτό είναι άδικο, γιατί οι ρασοφόροι και ιδιαίτερα οι ιεράρχες έχουν και τα τυχερά τους, τα οποία πολλαπλασιάζουν τις αποδοχές τους. Και τα τυχερά τους, όπως είναι γνωστό σε όλους είναι αφορολόγητα.
Και όμως μόνο αυτούς εξαίρεσε ο πρωθυπουργός. Από ευλάβεια; Όχι βέβαια. Τους εξαίρεσε γιατί οι ρασοφόροι έχουν εκλογική δύναμη, διαθέτουν άμβωνες και πειθώ στους πιστούς.
Δέχομαι ότι ανάμεσα στους ρασοφόρους –ιεράρχες υπάρχουν διαμάντια. Υπέροχοι άνθρωποι και με καθαρό φιλανθρωπικό έργο. Αποτελούν όμως μειοψηφία. Οι άλλοι δεν είναι αναμάρτητοι και πολλοί προσβάλουν με τις πράξεις τους και την θρησκεία και το τιμημένο ράσο.
Τα οικονομικά και τα ροζ σκάνδαλα δίνουν και παίρνουν δυστυχώς διαχρονικά. Οι περισσότεροι εκμεταλλεύονται τις ανάγκες του κόσμου και καταφεύγουν, δήθεν, σε φιλανθρωπικό έργο με τα χρήματα (τον οβολό) των πιστών, αλλά με το αζημίωτο. Οι πιστοί δίνουν π.χ. 100 ευρώ, τα μισά πάνε για το «φιλανθρωπικό έργο» και τα άλλα στις φαρδιές τσέπες του ράσου.
Έτσι εξεπλάγην με το θράσος τους να ζητήσουν να εξαιρεθούν από τις θυσίες του λαού αλλά και με την ευκολία που έκανε αποδεκτό το απαράδεκτο αίτημά τους ο πρωθυπουργός.
Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να θυμίσω μερικά τα από... θεάρεστα έργα των «Αγίων», που έχουν καταγραφεί σε παλαιότερες εκπομπές μου, μέσω του spirospero και ήδη παρακολουθείτε.
Ο Θεός να τους συγχωρέσει...

__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com

Περιβαλλοντική αποκατάσταση...
=
Ένα νέο δάσος με 800.000 δέντρα και θαμνώδη φυτά αλλάζουν το τοπίο σε μία από τις μεγαλύτερες πληγές για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία της Μακεδονίας. Από κρανίου τόπος, τα ανενεργά Μεταλλεία Αμιάντου Βόρειας Ελλάδας (ΜΑΒΕ) στο Ζιδάνι Κοζάνης μετατρέπονται σε πάρκο έκτασης 4.144 στρ. με πεύκα, ακακίες, λυγαριές, δρυς, οξιές, μοσχοϊτιές, σφενδόνες και εκατοντάδες θάμνους.
Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία έργα περιβαλλοντικής αποκατάστασης σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς η επικινδυνότητα του καρκινογόνου αμιάντου απαίτησε τη συμμετοχή ειδικών επιστημόνων από το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» στον σχεδιασμό και στις εργασίες, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι χώροι υψηλής επικινδυνότητας περιλαμβάνουν 740 στρ. όπου απετίθετο ο αμίαντος, 550 στρέμματα του χώρου των μεταλλείων, καθώς 25 στρ. κτιριακών εγκαταστάσεων.
Το έργο περιβαλλοντικής αποκατάστασης συγχρηματοδοτήθηκε με 4,3 εκατ. ευρώ από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα LIFE, με τα οποία δημιουργήθηκε ο πρώτος χώρος υγειονομικής ταφής αμιάντου. Από τον χώρο περισυλλέχθηκαν 170 τόνοι ινών αμιάντου, επικίνδυνων για την υγεία των ανθρώπων της ευρύτερης περιοχής. Η πρώτη φάση του έργου, αφορά στην αποκατάσταση του χώρου όπου κείτονταν εδώ και χρόνια τα απθέματα του αμιάντου. Σε έκταση 310 στρ. έχει στρωθεί φυτικό υλικό 145 τόνων, ενώ έχουν ήδη φυτευτεί 200.000 δέντρα και θάμνοι που ποτίζονται από επιφανειακό δίκτυο αυτόματης άρδευσης μήκους 200 χλμ.
Το φθινόπωρο αναμένεται να ολοκληρωθεί η δεύτερη φάση αποκατάστασης του υπόλοιπου τμήματος αποθέσεων αμίαντου με την ταυτόχρονη ανάπλαση 200 στρ. με φυτικό χώμα 350 τόνων, που θα πέσει στην περιοχή για να φυτευτούν 500.000 δέντρα, τα οποία θα αρδευτούν από επιφανειακό αυτόματο δίκτυο 430 χλμ. Ακολουθεί η τρίτη φάση ολοκλήρωσης για τον ενταφιασμό των κτιριακών εγκαταστάσεων, που θα γίνει σε έκταση 25 στρεμμάτων. Η επιχείρηση θα ξεκινήσει από τον καθαρισμό του κυρίου κτιρίου του εργοστασίου αμιάντου, των κτιρίων της διοίκησης, των μηχανημάτων και των αποθηκευτικών χώρων με ειδικές σύγχρονες μεθόδους, ώστε να ξηλωθούν και να ενταφιαστούν σε νέο χώρο υγειονομικής ταφής.
=


__Επειδή όμως δεν μπορείς να θάψεις εύκολα τα λάθη σου, καλύτερο είναι ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

__Επίσης, συζητήσεως γενομένης, μήπως υπάρχουν ακόμη στο περιβάλλον μας αντικείμενα από ΑΜΙΑΝΤΟ (σωλήνες, πλάκες, κεραμύδια κ.λπ.);
__Όλα αυτά είναι ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ που πρέπει να απομακρυνθούν από τη ζωή μας με κάποιο τρόπο. 
__Δυστυχώς το κράτος ούτε ενδιαφέρεται ούτε και ενημέρωσε σχετικά τους πολίτες... 
__Ως άτομα όμως ας ενδιαφερθούμε εμείς για τον εαυτό μας και τους δικούς μας.
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com