25.4.11




Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ...ΠΕΘΑΝΕ!!!


ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΙΛΜ ΑΠΟ ΤΟ BBC.
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΦΙΛΜ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.



Σύμφωνα με τις ειδήσεις από την Ινδία, δεκάδες χιλιάδες πενθούντων επισκέπτονται στην νότια Ινδί το  άσραμ, όπου εκτίθεται το πτώμα του γκουρού Σρι Satya Σάι Μπάμπα, ο οποίος πέθανε σε νοσοκομείο από πολλαπλή οργανική ανεπάρκεια σε ηλικία 84 ετών, και φυλάσσεται σε ένα διαφανές φέρετρο στο συγκρότημα του ναού του στην Puttaparthi.

Ο Πρωθυπουργός της Ινδίας Manmohan Singh πρόκειται να επισκεφθεί το άσραμ την Τρίτη.

Ο Σάι Μπάμπα είχε εκατομμύρια οπαδών στην Ινδία και σε όλο τον κόσμο. Αλλά υπήρξε και σοβαρή διαμάχη
εις βάρος του με καταγγελίες, για σεξουαλική κακοποίηση και τσαρλατανισμό 

Στους οπαδούς του συμπεριλαμβάνονται ανώτεροι πολιτικοί, επιχειρηματίες, αθλητικοί αστέρες --μεταξύ τους και ορισμένοι Έλληνες-- που τον θεωρούσαν θεό ζει και πίστευαν ότι είχε μυστικές δυνάμεις όπως η ικανότητα να εμφανίζει αντικείμενα από το πουθενά ενώ στα ιδρύματά του υποστήριζαν ότι θεράπευε ασθένειες που αδυνατούσε η κλασική ιατρική.

Λυπούμαστε για τα παραπάνω ζητήματα της κακοδοξίας, και θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτά συμβαίνουν μόνο ανάμεσα σε υπανάπτυκτους, όμως δεν ξεχνάμε ότι και οι δικοί Υφυπουργοί πηγαίνουν στα Ιεροσόλυμα για να φέρουν το ΔΗΘΕΝ "ΑΓΙΟ ΦΩΣ", όπως προχθές ακόμη.



____________________________________________
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε

  

.

Εδώ λοιπόν καταντήσαμε...

Το εικονιζόμενο φυλλάδιο κυκλοφορεί ευρέως στις συνοικίες της Αθήνας, μέσω του οποίου κάποιος Αφρικανός υπόσχεται ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Και είναι προφανές ότι για να έχει τόση κυκλοφορία (άρα και έξοδα εκτύπωσης και διανομής) άρα υπάρχουν ΘΥΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ που σπεύδουν να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τον ΙΘΑΓΕΝΗ "ΔΑΣΚΑΛΟ" για να δώσει λύση στα προβλήματα των ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 

Αλίμονο μας... Αφού μας ΕΣΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, τώρα ήρθαν να μας σώσουν 
και οι ΑΓΡΙΟΙ!!!
Το ερώτημα παραμένει: 
                    Ποιοι είναι μεγαλύτεροι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;;;                


____________________________________________
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε

  

.