18.7.11
Οι εξυπνάκηδες και οι "βλάκες"


__Στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ δημοσιεύθηκαν τα εξής:


«... 
M.XΡΥΣΟΧΟΐΔΗΣ: «Εχει περικοπεί το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων κατά 1 δισ.ευρώ.Λόγω και των εγκρίσεων που έχουμε δώσει, έχουμε υπέρβαση κατά 160 εκατ. ευρώ. Ετσι δεν έχουμε να δώσουμε ούτε ένα ευρώ.Χρωστάμε και 1 δισ.ευρώ πληρωμές παλιών εγκρίσεων επενδυτικού νόμου.Από σήμερα ως το τέλος του χρόνου το υπουργείο Ανάπτυξης δηλώνει παύση πληρωμών».

HΛ.ΠΛΑΣΚΟΒΙΤΗΣ (γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών): «Η τρόικα έχει δηλώσει ότι όλη η περικοπή θα αφήσει ανέπαφες τις δαπάνες ΕΣΠΑ ».

M.XΡΥΣΟΧΟΐΔΗΣ: « Με βλάκες και προτεστάντες δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα». ...»Πολύ ενδιαφέρουσα η θέση του κ. Υπουργού...

Φαντάζεστε πώς θα σκέφτονται οι "προτεστάντες" από τους οποίους ΖΗΤΙΑΝΕΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ; 

Υποθέτουμε:

«Με εξυπνάκηδες και κλέφτες ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα»

Επειδή εμείς δεν έχουμε τίποτε ούτε με τους ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ούτε με τους ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, ο εξυπνάκιας κ. Υπουργός ας προσέχει τα λόγια του, επειδή εν τέλει τα χέρια και τα πόδια αυτών των "βλακών προτεσταντών" φιλάει κι αυτός και η κυβέρνησή του, για να πάρουν κανένα ξεροκόματο για να εξασφαλίσουν τους δικούς τους παχυλούς μισθούς. 
Έτσι κι αλλιώς ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΒΛΑΞ που ξεγελάστηκε και τους ψήφισε... θα παραμείνει με μειωμένες συντάξεις και μισθούς προς δόξαν τέτοιων προσώπων. Μεγάλη η χάρη τους....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,  
λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε 

ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ 
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΤΥΧΙΚΟΣ"

ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2011

Publish at Calaméo or browse others.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΕΘΥΝΘΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΕΛΙΔΑ.ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΕΥΧΗ, ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ Κ.ΛΠ.


ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΔΩΡΕΑΝ
(ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)
ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ


ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ