8.9.12

ReStore... για μια 2η ευκαιρία
=
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για μία νέα διακονία που ξεκίνησε με το όνομα Δεύτερη Ευκαιρία, που σκοπό έχει να δημιουργήσει θέσεις εργασίας για ανθρώπους που ξεφεύγουν από εξαρτήσεις και επιζήμιους τρόπους ζωής.

Αυτό γίνεται μέσω του καταστήματος που ξεκίνησε να λειτουργεί τον Ιούνιο στην Αθήνα με την επωνυμία ReStore.  Αν και το κατάστημα έχει λειτουργήσει ήδη δύο μήνες, θα κάνουμε επίσημα εγκαίνια την Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου, από τις 5:00-8:00 μ.μ.  

Στο κατάστημα πωλούνται ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ καινούργια αλλά και μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση, και εργάζονται εθελοντές και άνθρωποι που είναι στην διαδικασία επανένταξης στην κοινωνία.

Το ReStore βρίσκεται στους Αμπελόκηπους αρκετά κοντά στην στάση του μετρό, και οι πρώτοι μήνες της δοκιμαστικής λειτουργίας του κρίνονται επιτυχημένοι. Πολλοί άνθρωποι έχουν προσφέρει εθελοντικά είτε την εργασία τους, τόσο στο στήσιμο όσο και στην λειτουργία, και πολλοί ακόμα έχουν προσφέρει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

=
__Με χαρά ενημερωθήκαμε για την υλοποίηση μιας παλαιότερης επιθυμίας αγαπητών συγχριστιανών, με σκοπό την υποστήριξη ατόμων με ανάγκη επανένταξης στην κοινωνία.

__Ενημερωθείτε και συνεργαστείτε όπως μπορείτε.


__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com

Αλλά μόνο στην Κύπρο...
=
Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου, η οποία συνήλθε σήμερα στην τέταρτη του έτους τακτική συνεδρία, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου, αποφάσισε ομόφωνα όπως, επί του παρόντος, από τα μέλη της Ιεράς Συνόδου αποκοπεί το 25% του μισθού, καθώς και ο 13ος μισθός.
O Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, αναγιγνώσκοντας το ανακοινωθέν της Ιεράς Συνόδου, ανέφερε ότι από τους λαϊκούς υπαλλήλους της Αρχιεπισκοπής, των Μητροπόλεων και των Μονών, απεφασίσθη όπως για το πέραν των 1.500 ευρώ μηναίου μισθού, αποκοπεί ποσοστό 15%.
Σημείωσε, επίσης, ότι ελήφθησαν αποφάσεις για περικοπές στους μισθούς Ιερέων που θα ισχύσουν από της 1ης προσεχούς Ιανουαρίου, οι οποίες θα ανακοινωθούν προσεχώς.

=
__Η δική μας προς το παρόν καλύπτεται πίσω από τις προσφορές των πελατών στα Σουπερμάρκετς και των Ρώσσων ομοπίστων...
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com