21.6.11

  
   Επειδή κάποιοι είναι 
   ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...


Σε άρθρο του για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας στην εφημερίδα «Καθημερινή» ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος κάνει εκτενή αναφορά- παρουσίαση της εικόνας που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας...
___  Όσον αφορά την έξαρση της πορνείας αναφέρει ότι σήμερα στην Αθήνα λειτουργούν νόμιμα μόλις 3 οίκοι και πως για την έξαρση της πορνείας φταίνε κάποιοι Έλληνες που πληρώνουν για τις υπηρεσίες αυτές.

___Τέλος υπογραμμίζει ότι τα μέσα που διαθέτει η αστυνομία δεν είναι ανεξάρτητα για να υπάρχει σε κάθε σημείο και ένας αστυνομικός

___και πως, η εξέγερση στην Κερατέα κόστισε 2,4 εκατομμύρια ευρώ.
Αυτή είναι η Ελλάδα που μας έφτιαξαν κι εμείς το ανεχτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Κάποιοι αντί για την Κυβέρνηση έπρεπε να είναι στους ΧΥΤΑ, 
όμως εμείς τους χειροκροτούμε παθιασμένοι..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, 
λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε

.
   Χριστιανισμός και ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ...
Από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος κυκλοφόρησε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

Τρίτη 21-6-2011    Δεν κρύβουμε την απογοήτευσή μας που άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τη διάδοση της Αγίας Γραφής δεν είναι σε θέση να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ σ' αυτή την κατεύθυνση για το καλό του λαού μας.
__Είναι προφανές, δυστυχώς, ότι και η Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση και η Ιερά Σύνοδος, μάλλον για το μερίδιό τους επί του ποιμνίου ενδιαφέρονται, όπως και αν αυτό εξαργυρώνεται..., παρά για την εξάπλωση του ΑΠΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ και του ΙΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
__Λυπούμαστε και για τις δύο παραστρατημένες πορείες...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, 
λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε

.
Χριστιανισμός και   ...ΠΥΡΟΛΑΤΡΙΑ

Σε Ιερό Ναό του Μονάχου τελέστηκε στις 19 Ιουνίου 2011 προσευχή για την έξοδο από την οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα και την Ευρώπη. Ο προϊστάμενος της Ενορίας, μετέφερε εντός του ναού μια μεγάλη λαμπάδα που είχαν ανάψει μαθητές και μαθήτριες της ενορίας και την επέδωσε στην Ωραία Πύλη στον ιερουργούντα Αρχιερέα, κ. Σεραφείμ, που ευρίσκεται ως επισκέπτης στο Μόναχο.