19.8.12

Εμείς δεν είμαστε ρατσιστές...

__Ίσως δεν υπάρχει χειρότερη προσβολή για τους Έλληνες από του να τους πει κάποιος "ρατσιστές".
__Το ίδιο ισχύει βεβαίως και για τους Ευρωπαίους κ.λπ. πολίτες του δυτικού κόσμου, όπου μάλιστα λειτουργούν μη κυβερνητικές οργανώσεις με σκοπό να καταπολεμήσουν τον ρατσισμό και άλλες καταστάσεις διακρίσεων μεταξύ των ανθρώπων.
__Όμως το παρακάτω άρθρο του π. Ηλία Υφαντή, φωτίζει κάποιες άλλες πτυχές της υπόθεσης, που κανείς δυτικός δεν θα ήθελε να γνωρίζει και κανείς δεν θα ήθελε να του λένε.
__Σας παρακαλούμε διαβάστε το κείμενο και δείτε το βίντεο στο οποίο παραπέμπει. Η αντίληψή σας για τα πράγματα δεν θα είναι πλέον η ίδια. Σίγουρα όμως θα είναι δικαιότερη!



=

Ο "αντιρατσισμός" των κανιβάλων.



Δεν γνωρίζω, αν υπάρχουν σήμερα κανίβαλοι, με την κυριολεκτική σημασία της λέξης.
  Πάντως, αν υπάρχουν, σίγουρα θα είναι υπεράνω ρατσιστικών διακρίσεων.

Γιατί-πιστεύω-ότι θα μπορούσαν να φάνε μπριζόλα, αδιακρίτως, τόσο απ’ τον κ. Ομπάμα, όσο κι απ’ την κ. Μέρκελ ή τον κ. Ρέσλερ…

Που είναι χαρακτηριστικοί εκπρόσωποι της βασικής τριχρωμίας, πια, του ανθρωπίνου γένους.
Γιατί, βέβαια, τους ερυθρόδερμους, στην πλειονότητά τους, τους έχουν κατασπαράξει οι πολιτισμένοι κανίβαλοι Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι.

Οι οποίοι και αυτοί είναι “αντιρατσιστές”. Αφού πίνουν το αίμα όλων των ανθρώπων της Γης, αδιακρίτως χρώματος.

Αλλά, επειδή η εξολόθρευση των ερυθροδέρμων μας πέφτει χρονικά κάπως μακρινή, ας δούμε κάποια απ’ τα σύγχρονα κανιβαλικά κατορθώματά τους:

Όπως, για παράδειγμα,αυτά, που συμβαίνουν στην Αφρική:

Η οποία, σημειωτέον, έχει στα βόρεια τεράστιες ποσότητες πετρελαίου. Εξ αιτίας των οποίων είχαμε και τη, λεγόμενη, απ’ τα νατοϊκά καθάρματα «αραβική άνοιξη».
Εκτός όμως απ’ το πετρέλαιο, στο νότο η Αφρική έχει το 98% της παγκόσμιας παραγωγής διαμαντιών και το 77% της παγκόσμιας παραγωγής χρυσού. Κλπ, κλπ, κλπ…

Που σημαίνουν ότι η Αφρική είναι μια πάμπλουτη ήπειρος.

Κι όμως το όριο ζωής των Αφρικανών είναι σχεδόν το μισό απ’ αυτό των Ευρωπαίων.
Καθώς εκατομμύρια παιδιών πεθαίνουν κάθε χρόνο από την έλλειψη πόσιμου νερού και τον υποσιτισμό.

Υπάρχουν χώρες, όπως η Κένυα, για παράδειγμα, που ζούνε σε κατάσταση λιμού. 

Δεδομένου ότι η έλλειψη νερού και τροφής, σκοτώνει εκατομμύρια ζώων, απ’ τα οποία εξαρτάται η διατροφή και η ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.

Κι όμως μεγάλο μέρος της Κένυας καλύπτεται από νερό.

Όπως συμβαίνει με την περίπτωση της λίμνης Ναϊβάσα, ενός υγρότοπου διεθνούς σημασίας. Της οποίας όμως το νερό χρησιμοποιείται, αντί για τους ανθρώπους και τα ζωντανά τους, για να ποτίζονται τα τριαντάφυλλα των Ευρωπαίων κανιβάλων.

Στα θερμοκήπια των οποίων εργάζονται εκατοντάδες χιλιάδες Κενυάτες για 35, μόνο, ευρώ το μήνα.

Η μαζική χρήση εντομοκτόνων και άλλων λιπασμάτων μόλυνε τα νερά της λίμνης, δηλητηριάζοντας την πανίδα και τη χλωρίδα της. Και σε τελική ανάλυση το λαό της…

Και όλα αυτά για τα τεράστια κέρδη, από τα τριαντάφυλλα, που είναι ένα από τα κυριότερα εξαγωγικά προϊόντα της χώρας. Για χάρη, πάντα, των αρπακτικών της Ευρώπωης και όχι βέβαια του λαού της.

Εξ άλλου η Κένυα μοιράζεται μαζί με την Ουγκάντα και την Τανζανία τη λίμνη Βικτώρια, που είναι η μεγαλύτερη της Αφρικής.

Κι εδώ οι κανίβαλοι επενδυτές έκαμαν το θαύμα τους.

Έκαμαν τη λίμνη εκτροφείο πέρκας. Η οποία, πέρκα, επιθετική, όπως είναι από τη φύση της, εξαφάνισε μέσα σε λίγες δεκαετίες τετρακόσια είδη ψαριών, που ζούσαν εκεί.
Με αποτέλεσμα, οι πρώην ψαράδες της λίμνης, να γίνουν εργάτες, στις βιομηχανίες επεξεργασίας της πέρκας, για ένα δολάριο την ημέρα.

Και βέβαια οι κανίβαλοι Ευρωπαίοι, προκειμένου να εξοντώνουν τους λαούς της Αφρικής φροντίζουν, εκτός των άλλων αγαθών, να τους προμηθεύουν και όπλα.

Σκηνοθετώντας και υποδαυλίζοντας εμφυλίους πολέμους, με τους οποίους τους δολοφονούν συστηματικά και προγραμματισμένα. Όπως κάνουν καιγια λόγου μας, με το σκηνοθετημένο, σε βάρος μας, χρέος.

Τα ίδια ισχύουν και για τη Νιγηρία, η οποία φιγουράρει μεταξύ των έξι μεγαλύτερων πετρελαιοπαραγωγών χωρών του κόσμου. Όπου όμως…

Οι διαρροές του πετρελαίου έχουν καταστρέψει έναν απ’ τους μεγαλύτερους υδροβιότοπους του κόσμου. Δηλητηριάζοντας την τροφική αλυσίδα. Και καταδικάζοντας, έτσι, είκοσι εφτά εκατομμύρια ιθαγενείς στην εξαθλίωση και τη λιμοκτονία.

Το 72% του πληθυσμού της χώρας ζει σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας. Ενώ οι πολυεθνικές εταιρίες εξάγουν δυόμισι εκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο την ημέρα.

Είναι χαρακτηριστικό πως η περιοχή, που παράγει όλον τον πετρελαϊκό πλούτο της χώρας, είναι η περιοχή με τους φτωχότερους κατοίκους.

Παρόμοια η κατάσταση και στο Κογκό. Όπου παράγεται το 80% του κοβαλτίου. Ενός προϊόντος απαραίτητου για τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα.

Και όπου οι λαοί, όπως θα ’λεγε και ο Βάρναλης σκοτώνονται για των αφεντάδων Ευρωπαίων τον πλούτο και τη χλιδή.
Τα μεταλλεία εξόρυξης του μεταλλεύματος φρουρούνται από στρατιώτες, οι οποίοι εξαναγκάζουν άντρες, γυναίκες και παιδιά να εργάζονται με ελάχιστη τροφή.

Στην Ακτή του Ελεφαντοστού, που είναι η πρώτη στην παραγωγή κακάου χώρα του κόσμου, το μεγαλύτερο μέρος του εργατικού δυναμικού είναι παιδιά. 

Παιδιά, που εξαναγκάζονται να εργάζονται, χωρίς να πληρώνονται. Που αν τολμήσουν να αντιδράσουν στον εξαναγκασμό τα δέρνουν ανηλεώς. Κι αν αρρωστήσουν, τα εγκαταλείπουν στην τύχη τους…
Με αποτέλεσμα η, κατά τα άλλα, πολιτισμένη και ευνομούμενη, πλην ληστρική Ελβετία, που βέβαια δεν έχει φυτείες κακάου, να έχει την καλύτερη σοκολάτα στον κόσμο.

Αγαπητοί, ιθαγενείς, Συνέλληνες!
Σε Αφρική θέλουν να μεταβάλουν και την πανέμορφη και, όπως λέγεται, πάμπλουτη πατρίδα μας…
Οι «πολιτισμένοι αντιρατσιστές» και κανίβαλοι της Ευρώπης!
Σε αγαστή σύμπνοια με τους πράκτορές τους και ντόπιους εφιάλτες: Σαμαρωμένους και ξεσαμάρωτους…


παπα-Ηλίας

Υ.Γ. Οι πληροφορίες για τα τεκταινόμενα σε βάρος των Αφρικανών πάρθηκαν από το βίντεο «πλούσιες χώρες, φτωχοί λαοί» (http://player.vimeo.com/video/37169808).

=

__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com

...πού είναι ο "παπάς";;;
=https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2AevHgil4ffBlD-q7oDbMmr-8XyX7P6F_d5Qgpw4ryPhd14XFUJFXSHgV0Lpa0CqXyDYaTXi6pVXr2bC5EelsxA2XtxTkiucRJ1mVRP5_RcY7QFIMxa9vquDR5PWAS-XlsA0BqQ/s1600/P1070656.JPG=
__Η Ελλάδα είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ για το χάρτη που ανάρτησαν στις εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο...
__Θα έλεγε δίκαια κάποιος πως το ίδιο συμβαίνει και με την Τουρκία όμως  να τους ξεφύγει η ...Ελλάδα, που είναι η ΜΗΤΕΡΑ των Ολυμπιακών Αγώνων και από όπου παίρνουν τη ναζιστική "φλόγα"... πάει πολύ δεν νομίζετε;;;
__Τόσος είναι ο "σεβασμός" για τους λαούς και τα έθνη από τους "αθάνατους";
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com

Χριστιανοί κατά μίμηση...
==
__Σαφές το μήνυμα της εικόνας, θυμίζει τον λόγο του Κυρίου:

«Ου πας ο λέγων μοι Κύριε, Κύριε, εισελεύσεται εις την βασιλείαν των ουρανών, αλλ’ ο ποιών το θέλημα του Πατρός μου, του εν Ουρανοίς»

Κι αν πήγες σήμερα στην εκκλησία, κι αν ακόμη ξεγελάσεις τους ανθρώπους, νομίζεις πως μπορείς να ξεγελάσεις τον Θεό;
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com

Αρχαίο πνεύμα ΑΘΑΝΑΤΟ...
==
__Το πνεύμα που κυριαρχεί στους ανθρώπους από τη στιγμή της πρώτης αμαρτίας στην Εδέμ είναι εκείνο του Σατανά.
__Γι' αυτό και κανένα εκπολιτιστικό ή επιμορφωτικό πρόγραμμα, όπως υποτίθεται πως είναι το πανηγύρι των Ολυμπιακών Αγώνων, δεν μπορεί να βοηθήσεις τους ανθρώπους να ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ από τα πάθη και τις αδυναμίες τους.

__Στο ιστολόγιο http://spirospero.gr/index.php/koinonia/14739-pano-apo-to-londino-i-skia-tou-dopingk διαβάζουμε:

«Τη σκοτεινή πλευρά του αθλητισμού υπενθυμίζει με συνέντευξή του στους ΤIMES ο άνθρωπος που οδηγήθηκε στη φυλακή, για το ρόλο του στη χορήγηση απαγορευμένων ουσιών σε πρωταθλητές, όπως η Μάριον Τζόουνς και ο Ντουέιν Τσέιμπερς.

Ο Βίκτορ Κόντε, πρώην επικεφαλής του χημικού εργαστηρίου Balco εκτιμά ότι το 60% των αθλητών που συμμετέχουν στους Αγώνες του Λονδίνου έχουν κάνει χρήση κάποιου «φαρμάκου».»
__Πληροφορηθήκαμε επίσης, αν και δεν είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την εκπομπή "Η Μηχανή του Χρόνου", ότι αποκάλυψε ΕΞΑΓΟΡΕΣ και άλλες ΚΟΜΠΙΝΕΣ και στους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες, για τους οποίους οι περισσότεροι νομίζουν πως ήταν κόσμος αγγελικά πλασμένος...
__Αλλά μια εκδήλωση λατρευτική και αφιερωμένοι σε "ΘΕΟΥΣ" που ήταν ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕΣ κάθε ξεδιαντροπιάς και παρανομίας, πώς θα περίμενε κανείς να είναι διαφορετικοί από τα πεπραγμένα τους;
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com

Πίσω στο ΣΚΟΤΑΔΙ...
==
__Εξαθλιωμένοι από την πνευματική πείνα των δεκαετικών του κομμουνισμού, οι Ρώσοι (δυστυχώς με την καθοδήγηση των κληρικών τους) επιστρέφουν ολοταχώς στο θρησκευτικό Μεσαίωνα των Ρασπούτιν και Σια.
__Οι καμπάνες είναι ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΝ τους λαούς και όχι για να τους αποκοιμίζουν και να τους μετατρέπουν σε νέους ειδωλολάτρες... αλλά οι κληρικοί πάσης φυλής και έθνους οδηγούν τους ανθρώπους στην ανθρώπινη θρησκεία, μακριά από την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του Αγίου Πνεύματος.
__Και ακόμη χειρότερα, αυτό το ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ζηλεύουν και ποθούν να φέρουν και στην Ελλάδα οι Ιεράρχες μας (τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς)...
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com