1.8.11


Πες μου ποιοι είναι οι φίλοι σου...
 
να σου πω ποιος είσαι!


Την παραπάνω παροιμία λέει ο λαός μας και ήρθε στη σκέψη μας διαβάζοντας την παρακάτω είδηση σχετικά με τη συμβολή του πρίγκιπα Καρόλου στα Μοναστήρια του Άθω. (Αγίου Όρους).
Για τη διαγωγή του εν λόγω κυρίου, (διαζύγια, μοιχείες, κ.λπ.) γνωρίζει η οικουμένη. 
 
Όχι όμως οι καλόγεροι του Άθω.
 
Μία άλλη παροιμία λέει,  
 
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ;  
 
Ποιος είναι ΑΛΕΠΟΥ εν προκειμένω 
και ποιοι ΠΑΖΑΡΙ είναι ηλίου φαεινώτερο.





Γραφείο Ειδήσεων Amen.gr με πληροφορίες από το blog Αγιορείτικες Μνήμες 
 
Τον σεβασμό και τον ενδιαφέρον του για το Άγιον Όρος εκδήλωσε για άλλη μια φορά ο διάδοχος του βρετανικού Θρόνου, Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη, 28 Ιουλίου, φιλοξένησε στο ανάκτορο του Χάιγκρόουβ (Highgrove) εκδήλωση για την ενίσχυση της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου προκειμένου να αποκατασταθούν οι μεγάλες ζημιές που προκάλεσε η καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε στις 4 Μαρτίου 2004.


  


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,  
λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε 







ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ

 



  •  


  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
  •  
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
  •  
  • ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
  •  
  • ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ
    Από σήμερα 1-8-2011 και ύστερα από εντολή της Κυβέρνησης τα ΕΛΤΑ δεν δέχονται να τα παραλαμβάνουν και να διακινούν όλα τα θρησκευτικά έντυπα (και όχι μόνο) καθώς η κυβέρνησή μας έχει οικονομικές δυσκολίες.

    Και βρέθηκε ο φταίχτης στα μικρής κυκλοφορίας πνευματικά έντυπα, που μέχρι σήμερα δικαιούνταν –όπως συμβαίνει και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο– οικονομικής ενίσχυσης στα ταχυδρομικά τέλη, ώστε να μπορούν να επιτελούν το έργο τους.

    Αυτό σημαίνει ότι ένα ολιγοσέλιδο περιοδικό θα πρέπει να κοστολογείται ως κανονική επιστολή, με 10πλάσια δαπάνη ταχυδρομικών.

    Αλλά δεν σκέφτηκε κανείς από τους ανεγκέφαλους αρμόδιους «συμβούλους» του κακού, ότι οι συνδρομές που έχουν εισπράξει τα εν λόγω περιοδικά έχουν υπολογιστεί από την αρχή του έτους και δεν είναι δυνατόν ούτε λογικό στα μισά του έτους τα έξοδα των εκδοτών να υπερδιπλασιάζονται; Πώς θα καλυφθεί αυτή η διαφορά;

    Δεδομένου ότι τα περισσότερα έντυπα εκδίδονται από ιδιωτική πρωτοβουλία ή από κάποιο μη κερδοσκοπικό σωματείο, το φυσικό επακόλουθο είναι η άμεση ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ τους.

    Υπάρχει ακόμη μία μικρή ελπίδα να ξυπνήσουν οι αρμόδιοι για την αστοχία τους. Και εμείς σ’ αυτό ευχόμαστε.

    Διαφορετικά, πλάι στην Δικτατορία της 4 Αυγούστου του Μεταξά, ο ιστορικός θα αναγκαστεί να καταγράψει και την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ της Κυβέρνησης Γ. Α. Παπανδρέου. 

    Μη γένοιτο!





ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ


Διαβάστε τι γράφει ο Τύπος για άλλες δράσεις της Κυβέρνησης:


 


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,  
λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε