8.12.13

Πρόταση για διάλυση του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων

Πρόταση για διάλυση του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων...
.
.

Η Ουκρανική Ορθόδοξη Ελληνική-Καθολική Εκκλησία, (Українська Правовірна Греко-Католицька Церква/ Ukrainian orthodox Greek-Catholic Church) κατά πάσα πιθανότητα θεωρείται σχησματική από την κεντρική διοίκηση των Ορθοδόξων Εκκλησιών της Ανατολής με κέντρο το Οικουμενικό Πατριαρχείο,
ωστόσο δημοσίευσε την παρακάτω ΕΚΚΛΗΣΗ προς τις κυβερνήσεις και τους λαούς των κρατών μελών της ΕΕ
ζητώντας τη διάλυση του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων για τους λόγους που καταγράφονται σε αυτήν.

Εμείς διαβάζοντας και συμφωνώντας με τις θέσεις τους, όχι μόνο προσυπογράφουμε το κείμενο, αλλά και ΡΩΤΟΥΜΕ τους ηγέτες της Ελλάδικής Ορθόδοξης και κάθε άλλης χριστιανικής εκκλησίας, πότε θα κάνουν κάτι ανάλογο, παίρνοντας θέση απέναντι στις εγκληματικές αποφάσεις του εν λόγω Δικαστηρίου;



Προς τις κυβερνήσεις και τους λαούς των κρατών μελών της ΕΕ

Μια πρόταση για τη διάλυση του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων
Το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΔΕΚ), προβλέπει ότι η υπεροχή του ευρωπαϊκού δικαίου είναι απόλυτη. Εφαρμόζεται σε όλες τις εσωτερικές πράξεις των κρατών μελών της ΕΕ, είτε πρόκειται για προγενέστερες είτε μετά την Ευρωπαϊκή Πράξη. Η υπεροχή επεκτείνεται επίσης στο δικαστικό σώμα. Όταν η εθνική νομοθεσία έρχεται σε σύγκρουση με το ευρωπαϊκό δίκαιο, το Δικαστήριο αποτελεί την ανώτατη αρχή και οι αποφάσεις του είναι οριστικές. Η Συνθήκη του Μάαστριχτ επεξέτεινε την αρμοδιότητα του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, έτσι ώστε να μπορεί να επιβάλει ενεργά τη συμμόρφωση με τις αποφάσεις του σε σχέση με τα κράτη που αποτυγχάνουν να το πράξουν εθελοντικά (πρόστιμα, ποινές).
Η ευρωπαϊκή νομοθεσία λειτουργεί βάσει της αρχής της νομολογίας. Στις 12 Δεκεμβρίου 2013 το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων στο Λουξεμβούργο (ΔΕΚ), ενέκρινε απόφαση στην υπόθεση C-267/12. Όχι μόνο επέβαλε το Σύμφωνο Συμβίωσης επί ίσοις όροις με τους λεγόμενους "γάμους" του ιδίου φύλου, αλλά ακόμη διακήρυξε αυτές τις δύο ψευδείς ενώσεις να είναι ίσες με το φυσικό γάμος μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας.
Το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων διέπραξε το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και εναντίον των πιο βασικών δικαιωμάτων κάθε πολίτη και κάθε έθνος. Σε αντίθεση με τα συντάγματα των επιμέρους ευρωπαϊκών κρατών, νομιμοποίησε σε παγκόσμιο επίπεδο ένα μέσο αυτογενοκτονίας στην κοινωνία υπό τον όρο «γάμοι ατόμων του ιδίου φύλου». Τα Συντάγματα εξασφαλίζουν τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες για όλους τους πολίτες της Ευρώπης. Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, καταργεί αυτά τα δικαιώματα και τις ελευθερίες όλων των πολιτών της Ένωσης. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει δημιουργήσει ένα καθεστώς ομοιόμορφης κατάστασης ανώτερο από όλες τις κυβερνήσεις και όλες τις νομοθεσίες.
Το βασικό κύτταρο της κοινωνίας ήταν ανέκαθεν η οικογένεια, που αποτελείται από τον άντρα, τη γυναίκα και τα παιδιά, σε όλους τους πολιτισμούς από την αρχή του κόσμου. Χωρίς την οικογένεια, ο πολιτισμός θα εξαφανιστεί. Για να τοποθετηθεί μία στρεβλή σχέση μεταξύ δύο ανδρών στο ίδιο επίπεδο με τον φυσικό γάμο, είναι σημάδι τρέλας και έγκλημα που έχει στόχο την πλήρη καταστροφή της οικογένειας και του έθνους. Αυτό δεν αφορά ίσα δικαιώματα, αλλά ειδικά προνόμια που δίδονται σε μία διαστροφή και άμεση προσβολή για την οικογένεια. Η ίδια η ύπαρξη της παραδοσιακής οικογένειας θεωρείται ως διάκριση έναντι αυτών των ψευδο-ενώσεων δύο εκτροπών. Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου ορίζει κακά πρότυπα και καταστρέφει τις βασικές φυσικές αρχές του δικαίου και της δικαιοσύνης. Επιπλέον, εξαλείφει τις κανονικές συνθήκες ζωής και ανάπτυξης της ανθρώπινης προσωπικότητας. Ούτε καν το πιο ολοκληρωτικό καθεστώς που υπήρξε ποτέ δεν τόλμησε να νομιμοποιήσει ένα τέτοιο έγκλημα.
Επιπλέον, οι γάμοι ατόμων του ιδίου φύλου είναι ένας πολιορκητικός κριός που ανοίγει τις πύλες σε όλες τις μορφές εγκλήματος και διαστροφής. Αυτό ακολουθείται από τη νομιμοποίηση της παιδοφιλίας, την αιμομιξία, την ζωοφιλία, την νεκροφιλία, τον σαδομαζοχισμό και άλλες μορφές λεγόμενου σεξουαλικού προσανατολισμού, οι οποίες έχουν γίνει σύγχρονο ανθρώπινο δικαίωμα. Μια άλλη ψευδές δικαίωμα είναι η νομιμοποίηση των ναρκωτικών, η ευθανασία...
Η σοβαρότερη συνέπεια είναι η λεγόμενη υιοθεσία παιδιού. Το σύστημα ανάδοχων οικογενειών προϋποθέτει τη νομιμοποίηση της κλοπής παιδιών από κανονικές οικογένειες.
Σήμερα τα παιδιά δίνονται για υιοθεσία πρώτιστα σε ομοφυλόφιλους. Τα παιδιά βρίσκονται έτσι σε ένα περιβάλλον που τα διαφθείρει και τα υποβαθμίζει.
Οι λεγόμενοι γάμοι του ιδίου φύλου, δημιουργούν ένα περιβάλλον, όπου το κακό είναι αποδεκτό ως καλό και η διαστροφή ως κανόνας. Το χειρότερο είναι ότι, η ομοφυλοφιλία είναι πνευματική δουλεία, ψυχική και σωματική αποκλίνουσα συμπεριφορά. Αν σε τέτοιους ανθρώπους εμπιστευόμαστε τη φροντίδα ενός παιδιού, που άκριτα απορροφά την ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος, ένα τέτοιο παιδί είναι καταδικασμένο να γίνει ένας εγκληματίας και ένας διεστραμμένος που στερείται τις πιο βασικές αρχές της ζωής. Η ένωση των δύο ομοφυλοφίλων, σε σχέση με την κοινωνία, είναι ένα νεκρό κύτταρο και αποτελεί πηγή μόλυνσης για τα παιδιά που πέφτουν θύματα αυτών των αποκλίσεων. Επιπλέον, ο απώτερος στόχος αυτών των λεγόμενων γάμων ατόμων του ιδίου φύλου, είναι να εκδιώξουν πλήρως την οικογένεια. Η ψευδής οικογένεια των αποκλινόντων είναι το θεμέλιο μιας νέας εγκληματικής κοινωνίας βασισμένης σε εντελώς αντίθετα πρότυπα που οδηγούν στην αυτοκαταστροφή. Η ποινικοποίηση της λεγόμενης ομοφοβίας έχει καταργήσει τη δίκαιη νομοθεσία, επειδή έχει καταργήσει το τεκμήριο της αθωότητας.
Το κακό σύστημα κλέβει τα παιδιά από τους γονείς τους, τα δίνει στις λεγόμενες ανάδοχες οικογένειες αποκλινόντων ατόμων, και οι γονείς πρέπει να κερδίσουν και να πληρώνουν χρήματα σε αυτούς τους εγκληματίες που καταστρέφουν τα δικά τους παιδιά! Και τι γίνεται με την περιουσία που τα παιδιά τους θα κληρονομήσουν; Θα πρέπει να καταπέσει στο κράτος ή στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων ή στην υπερεθνική κάστα; Αυτή είναι η πλήρης ενσάρκωση της αδικίας σε όλες τις σχέσεις και τις αρχές της ζωής. Πρόκειται για ένα καθεστώς χειρότερο από την αποικιοκρατία και τη σκλαβιά. Η νομιμοποίηση των γάμων ατόμων του ιδίου φύλου ανατρέπει όλα τα ανθρώπινα πρότυπα˙ το έγκλημα και η ανομία μετατρέπονται σε δίκαιο και τα αθώα θύματα τιμωρούνται. Ένας τέτοιος βαθμός εγκλήματος δεν υπήρξε ακόμη και στις πιο στυγνές δικτατορίες που έχουν υπάρξει ποτέ στον κόσμο. Αυτό είναι Σατανοποίηση της Ευρώπης και προγραμματισμένη γενοκτονία. Αυτά τα εγκλήματα είναι βαρύτερα από τα εγκλήματα των φασιστικών αφεντικών και φασιστικών κτηνών που καταδικάστηκαν στη Νυρεμβέργη. Νέα πρότυπα –αντίθετα με τη συνείδηση— εντυπώνονται στο μυαλό των ανθρώπων — κυνισμός και εγωισμός. Οι ηθικοί άνθρωποι είναι καταδικασμένοι σε συνολική αδικία, διότι δεν θα υπάρχει όργανο ή νόμος που θα τους υπερασπιστεί. Οι άνθρωποι θα είναι κάτω από τον κανόνα της συνολικής εγκληματικότητας και της αδικίας.
Η βάση των ομοφυλοφιλικών νόμων, συμπεριλαμβανομένων των λεγόμενων νόμων κατά των διακρίσεων, είναι ότι τιμωρείται το θύμα και το έγκλημα χαρακτηρίζεται ως δικαίωμα. Αυτοί οι νόμοι αποτελούν τις νέες αρχές της ζωής, ενός νέου τρόπου σκέψης και ενός κρατικού καθεστώτος που ισοδυναμεί με κόλαση. Η νέα γενιά που θα μεγαλώσει σε αυτές τις αρχές θα Σατανοποιηθεί και θα γίνει χωρίς συνείδηση. Θα καταστρέψει τον εαυτό της χωρίς πόλεμο. Αυτός είναι ο στόχος των αρχιτεκτόνων της λεγόμενης Νέας Τάξης Πραγμάτων – το ολοκαύτωμα του πλανήτη.
Η αμοιβαία αγάπη στις ανθρώπινες σχέσεις θα να αντικατασταθεί από το μίσος, η εμπιστοσύνη από την καχυποψία, η δικαιοσύνη από την αδικία, η ευγνωμοσύνη από την εκδίκηση. Η ανθρώπινη φύση θα υποβαθμιστεί κάτω από το επίπεδο των ζώων, στο επίπεδο των δαιμόνων. Τα ζώα οδηγούνται από ένστικτα τοποθετημένα σε αυτά από τον Θεό. Ο άνθρωπος που θα στερειθεί την συνείδηση και την κοινή λογική, γίνεται ενσαρκωμένος δαίμονας. Η κοινωνική αρχή, που αντικαθιστά την κανονική οικογένεια με τους λεγόμενους γάμους ατόμων του ιδίου φύλου, δημιουργεί ένα νέο είδος κοινωνίας, μια αυτογενοκτονική και απάνθρωπη. Αυτή η αυτοκαταστροφή επιτυγχάνεται μέσω ψυχολογικής χειραγώγησης των λεγόμενων θετικών όρων. Κάποιος μιλάει για «τα δικαιώματα των παιδιών» ή «τα δικαιώματα των γυναικών», και αυτό στην πραγματικότητα είναι μια μεταμφίεση για την πιο σκληρή τυραννία και τα εγκλήματα κατά των παιδιών και των γυναικών-μητέρων.
Η λεγόμενη τροποποιημένη νομοθεσία, η οποία είναι μια επαγγελματική απάτη, περιέχει μια σειρά από αόριστους και ακατανόητους ασαφείς όρους, ακόμη και στους ίδιους τους δικηγόρους. Αυτοί ερμηνεύονται σύμφωνα με την κυρίαρχη ιδεολογία. Σήμερα είναι η διεστραμμένη ιδεολογία του φύλου.
Το βιβλίο της Αποκάλυψης περιγράφει το καθεστώς του Θηρίου που πήρε την εξουσία όλων των ηγεμόνων του κόσμου και βλασφημεί ό,τι είναι ιερό (βλ. Αποκ. 13). Προς το παρόν, είμαστε μάρτυρες του γεγονότος όπου όλες οι δοσμένες από τον Θεό αρχές διαστρέφονται.
Νόμοι δικαίου βασισμένοι στις εντολές του Θεού δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για υγιείς σχέσεις. Το κακό ονομάζεται κακό, και το καλό ονομάζεται καλό. Η αλήθεια ονομάζεται η αλήθεια και ψέμα ονομάζεται ψέμα.
Το Βυζαντινό Καθολικό Πατριαρχείο σε αυτή την κρίσιμη ώρα απευθύνει έκκληση προς όλες τις κυβερνήσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση να αρνηθούν να αποδεχθούν την απόφαση του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, που είναι αυτογενοκτονικό για αυτούς. Αντ' αυτού, ζητεί ώστε το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων να καταδικαστεί ως εγκληματική οργάνωση χειρότερη από το φασιστικό σύστημα και που πρέπει να διαλυθεί.

+ Ηλίας
Πατριάρχης
του Καθολικού Βυζαντινού Πατριαρχείου

+ Μεθόδιος + Τιμόθεος
 Επίσκοποι Γραμματείς
=

Το ιστολόγιο    « Ν Ε Α   Κ Α Ι   Π Α Λ Α Ι Α » 

και η σελίδα   « Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »   στο Facebook
     
είναι αδελφές παρουσίες του ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ   « Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

Υπόψη ότι οι σελίδες αυτές έχουν  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ   


Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,
λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:

Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Η   Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η :
Η αναδημοσίευση ύλης από τις σελίδες μας σε άλλα ιστολόγια, έντυπα κ.λπ., είναι απολύτως ελεύθερη εφόσον δεν αλλοιώνεται και αναφέρεται η πηγή της.

Αυτό όμως δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι συμφωνούμε ή εγκρίνουμε τις απόψεις των άλλων.

Μην τον περιμένετε άδικα...

Μην τον περιμένετε άδικα...
.
.
ΠΡΟΣΟΧΗ! 
Δεν είναι ο Άγιος Βασίλης. 
Πολύ περισσότερο δεν είναι ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ... 
Είναι Ο ΜΕΓΑΣ ΨΕΥΤΗΣ που κάθε χρόνο ξεγελάει εκατομμύρια παιδάκια (αλλά και μεγαλύτερους) που περιμένουν να τους φέρει "δώρα"... 
Το μόνο δώρο που φέρνει είναι η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ που προσφέρει κάθε ψεύτικη ελπίδα... 
=

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ

"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 



ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ


 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,
λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:

neakaipalaia@gmail.com
=
Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Η   Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η :

Η αναδημοσίευση ύλης από το "ΝΕΑΚΑΙΠΑΛΑΙΑ" σε άλλα ιστολόγια, έντυπα κ.λπ., είναι απολύτως ελεύθερη εφόσον δεν αλλοιώνεται και αναφέρεται η πηγή της.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς συμφωνούμε ή εγκρίνουμε όλες τις δικές τους απόψεις.


Η Αθήνα γιορτάζει ΜΑΥΡΑ "χριστούγεννα"...

Η Αθήνα γιορτάζει ΜΑΥΡΑ "χριστούγεννα"...
.
.
Το ΤΡΙΟ του ΚΑΚΟΥ συναντήθηκε εφέτος στην Πλατεία Συντάγματος... 
Τα τρία κακά της ανοησίας μας (επειδή μοίρα δεν υπάρχει) γιορτάζουμε εφέτος... 
=
     Τραγουδώντας στη γλώσσα των    κατοχικών δυνάμεων τον ύμνο τους...  
  «O Tannenbaum!»  
Όχι όμως με δέντρο... (γερμανικό έθιμο)
αλλά με ένα κυριολεκτικό και μεταφορικό
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ! 


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ

"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 



ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ


 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,
λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:

neakaipalaia@gmail.com
=
Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Η   Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η :

Η αναδημοσίευση ύλης από το "ΝΕΑΚΑΙΠΑΛΑΙΑ" σε άλλα ιστολόγια, έντυπα κ.λπ., είναι απολύτως ελεύθερη εφόσον δεν αλλοιώνεται και αναφέρεται η πηγή της.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς συμφωνούμε ή εγκρίνουμε όλες τις δικές τους απόψεις.


Τούτο είναι το θέλημα του Θεού...

Τούτο είναι το θέλημα του Θεού...
.
.
«ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΓΙΟΣ»
 Γράφοντας στον «Ορθόδοξο Τύπο» (6-12-2013) για έναν δίσκο που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τραγούδια από μία ομάδα νεαρών μαθητών, ο συνεργάτης της εφημερίδας θεολόγος κ. Μ. Μιχαηλίδης σημείωσε:   << … Ένα, λοιπόν, απ’ τα τραγούδια αυτά –ίσως και το πιο αγαπητό, αν κρίνω απ τις δυναμικές φωνές των παιδιών της χορωδίας– είναι αυτό:
 
  • «Θέλω να γίνω άγιος, Χριστέ μου, γιατί σ αγαπώ... 
  • Θέλω να γίνω άγιος, κοντά Σου μια μέρα να ρθώ... 
  • Θέλω να γίνω άγιος, μαζί Σου αιώνια να ζω»... 
Η αγιότητα δεν είναι κάτι το άπιαστο και ακατόρθωτο, ούτε μόνο για να το τραγουδούν τα παιδιά. Ειν’ αλήθεια πώς τα παιδιά διακρίνονται για την αγνότητα και την αθωότητα τους. Και καλά κάνουν, που μας το υπενθυμίζουν με το τραγούδι τους. Η αγιότητα είναι το κλειδί του παραδείσου. Μόνο με την αγιότητα θα ιδούμε πρόσωπο Θεού, διότι, «μακάριοι οι καθαροί τη καρδία ότι αυτοί τον Θεόν όψονται» (Ματθ. 5:8). 
Σ’ εποχές δύσκολες, κρίσιμες, αισχρές και διεστραμμένες, έχει πάντοτε ο Θεός τους δικούς Του ανθρώπους. Ψυχές αγνές· καθαρές, φλογερές και ηρωικές. Ψυχές, που πολεμούν και νικούν. Κι όταν το κακό φουντώνει, οι άνθρωποι του Θεού γίνονται σάλπιγγες, που ξυπνούν από τον λήθαργο, τους αποστάτες και φωνάζουν: «Τάδε λέγει Κύριος: Φυλάσσεσθε» (Ησ. 56:1), ή «Τάδε λέγει Κύριος... Διορθώσατε τας οδούς υμών» (Ιερ. 7:3). 
Της Πίστεως οι ήρωες και του αληθινού Θεού οι προσκυνητές, όπως τους περιγράφει ο θείος Παύλος στο 11ο κεφάλαιο της προς Εβραίους επιστολής του, με τη δύναμη της Πίστης και την αγιότητα της ζωής τους, πέτυχαν τ’ ακατόρθωτα. Κάποιος αναρωτιόταν και έλεγε: «Δε μπορώ να καταλάβω, πώς είναι δυνατό να ονομαστεί πιστός και άγιος, εκείνος που την αμαρτία δεν τη βλέπει σαν το μεγαλύτερο φορτίο, τη μεγαλύτερη λύπη και τη μεγαλύτερη ανησυχία»! 
Η αγιότητα είναι μια προοδευτική εργασία. Δεν επιτυγχάνεται, ούτε ολοκληρώνεται σε μια μέρα η ένα μήνα ή ένα χρόνο. Είναι έργο ζωής. Την εντολή του Θεού για τη δική μας αγιότητα, τη βρίσκουμε και στην Παλαιά και στην Καινή Διαθήκη: (Λευιτ. 20:7, 26, Α' Πέτρ. 1:15-16). Ο δε μέγας Παύλος, με μια συνοπτική διατύπωση, μας διδάσκει ότι, «τούτο εστί θέλημα του Θεού, ο αγιασμός υμών» (Α' Θεσ. 4:3). Πρέπει να γίνουμε άγιοι. … >>
 ======================================

  • Και έχει δίκιο σ' αυτά που λέει εδώ ο κ. Μ.Μ., επειδή πολλοί, παρερμηνεύοντας τη σημασία και το νόημα της ΧΑΡΗΣ, έχουν ξεχάσει εντελώς πως:  
"2 εξεύρετε ποίας παραγγελίας εδώκαμεν εις εσάς διά του Κυρίου Ιησού. 3 Επειδή τούτο είναι το θέλημα του Θεού, ο αγιασμός σας, να απέχησθε από της πορνείας, 4 να εξεύρη έκαστος υμών να κρατή το εαυτού σκεύος εν αγιασμώ και τιμή, 5 ουχί εις πάθος επιθυμίας καθώς και τα έθνη τα μη γνωρίζοντα τον Θεόν, 6 να μη υπερβαίνη τις και αδική τον αδελφόν αυτού εις το πράγμα τούτο, διότι ο Θεός είναι εκδικητής διά πάντα ταύτα, καθώς και σας προείπομεν και διά μαρτυριών εβεβαιώσαμεν. 7 Διότι ο Θεός δεν εκάλεσεν ημάς προς ακαθαρσίαν, αλλά προς αγιασμόν» (Α΄ Θεσ. 4:2-7)   
  • Ας μην το λησμονούμε, λοιπόν, επειδή ο Σατανάς είναι μαέστρος στην ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ των νοημάτων της Αγίας Γραφής και έτσι ξεγελάει  και τους εκλεκτούς (Α΄ Πέτρ. 5:8)


=
«Εγκρατεύθητε, αγρυπνήσατε· διότι ο αντίδικός σας διάβολος ως λέων ωρυόμενος περιέρχεται ζητών τίνα να καταπίη· 
εις τον οποίον αντιστάθητε μένοντες στερεοί εις την πίστιν, εξεύροντες ότι τα αυτά παθήματα γίνονται εις τους αδελφούς σας τους εν τω κόσμω»
( Α΄ Πέτρ. 5:8-9 )        

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ     « Ν Ε Α   Κ Α Ι   Π Α Λ Α Ι Α » 



ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
    
« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟ FACEBOOK
        
« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,
λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:

neakaipalaia@gmail.com
=
Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Η   Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η :

Η αναδημοσίευση ύλης από το "ΝΕΑΚΑΙΠΑΛΑΙΑ" σε άλλα ιστολόγια, έντυπα κ.λπ., είναι απολύτως ελεύθερη εφόσον δεν αλλοιώνεται και αναφέρεται η πηγή της.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς συμφωνούμε ή εγκρίνουμε όλες τις δικές τους απόψεις.