17.9.11


Απόλλωνα!!!








Η 11η Σεπτεμβρίου έμεινε στην ιστορία του λαού των ΗΠΑ ως μία από τις χειρότερες στιγμές του. 
Εδώ και 10 χρόνια οι Αμερικανοί σκέπτονται και συσκέπτονται και προσπαθούν να εξασφαλίσουν πώς ένα τέτοιο κάζο δεν πρόκειται να συμβεί ξανά.

Η Ολυμπιάδα του 2004 έμεινε στην ιστορία ως μία από τις χειρότερες στιγμές του ελληνικού λαού, όταν οι επιτήδειοι πολιτικοί και συνεργάτες τους κατάφεραν να οδηγήσουν αυτό το φτωχό λαό σε έργα και ημέρες που ούτε δύναμη είχαν να αναλάβουν ούτε υλικά αποθέματα για να σηκώσουν.
Αλλά οι Έλληνες για μια ακόμη φορά ανέλαβαν να σηκώσουν τον ζυγό της σκλαβιάς όπως δυστυχώς είναι συνηθισμένοι να κάνουν μέσα στις χιλιετίες, μόνο και μόνο για το ΦΙΛΟΤΙΜΟ και την ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ κάποιων που ήξεραν πώς να τους χειριστούν και να τους εκμεταλλευτούν.
Τώρα όλοι κλαίμε και στενάζουμε σηκώνοντας το ΧΡΕΟΣ και πιεζόμενοι από τα αφεντικά στα οποία μας ξεπούλησαν οι πολιτικοί που Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, για να έχουμε λέει “πρόσωπο” στις αγορές και να μπορέσουμε και πάλι ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ...
Αν αυτό δεν είναι κατάντια τι άλλο μπορεί να είναι;
Από το ναό της ΗΡΑΣ στην Αρχαία Ολυμπία αντιλαλεί η ασεβής κραυγή της Ιέρειας στον μεγαλύτερο δαίμονα της ελληνικής θρησκείας ΑΠΟΛΛΩΝΑ [ΠΥΘΩΝΑ]:
Απόλλωνα, θεέ του ήλιου και της ιδέας του φωτός,στείλε τις ακτίνες σου και άναψε την ιερή δάδαγια τη φιλόξενη πόλη της Αθήνας.Και συ, ω Δία, χάρισε ειρήνη σ' όλους τους λαούς της Γης.
  • Ιδού τι ζήτησε η ιέρεια από τον Απόλλων και από τον Δία...
  • Και ιδού τι πήραμε...
“Και εις άλλα με υγείαν!” λοιπόν, όπως θα έλεγαν κάποια άλλη εποχή.



 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ «ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ»

Παρόλο που δεν δημοσιεύουμε σχόλια, διαβάζουμε ευχαρίστως όσα μας στέλνονται 
και τα λαβαίνουμε υπόψη μας.