1.9.12

Γιατί τόση βλακεία;...
=
Τραγωδία με νιόπαντρη Ελληνίδα σημειώθηκε στον Καναδά, όταν πήγε για να τραβήξει φωτογραφίες με το νυφικό της στον ποταμό του Κεμπέκ, 75 χιλιόμετρα βόρεια το Μόντρεαλ. Παραπάτησε και έπεσε στο ποτάμι, με συνέπεια να πνιγεί από το βάρος του νυφικού της.
Η γυναίκα ονομάζεται Μ.Π. και είχε παντρευτεί στις 9 Ιουνίου. Στο ποτάμι πήγε για δεύτερη φορά μετά το γάμο της, γιατί, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ήθελε περισσότερες φωτογραφίες με το νυφικό της. Φίλοι της λένε ότι συμμετείχε σε μια καινούρια μόδα που λέγεται Trash The Dress, σύμφωνα με την οποία οι νύφες ποζάρουν καταστρέφοντας το νυφικό τους σε διάφορα τοπία, όπως θάλασσες, λίμνες, ποταμούς.
Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, η Μ.Π. στεκόταν 15 με 30 εκατοστά από το ποτάμι καθώς πόζαρε για φωτογραφίες.

Παραπατώντας έπεσε στο ποτάμι αλλά δεν μπόρεσε να κολυμπήσει γιατί το νυφικό της με τα βαριά στολίσματα και το πλούσιο ύφασμα την βύθισε αμέσως.

Ο φωτογράφος και ο βοηθός του προσπάθησαν να την βγάλουν από το νερό αλλά ήταν αδύνατο λόγω του βάρους που είχε πάρει το νυφικό από το νερό.

Η αστυνομία του Κεμπέκ την εντόπισε 4 ώρες μετά το τραγικό ατύχημα, καθώς ένας δύτης την ανέσυρε από τα νερά του ποταμού,.

Η κοπέλα ήταν κτηματομεσίτρια και φοίτησε στο ημερήσιο σχολείο Δημοσθένης του Λαβά. Όπως είπαν οι Έλληνες συμμαθητές της, ήταν ένα πολύ ζεστό και φιλικό κορίτσι. Η οικογένειά της και η ελληνική παροικία του Μόντρεαλ και του Λαβάλ θρηνούν το χαμό της νεαρής.  
=
__Ελπίζουμε αυτή η ανόητη συνήθεια να μην φτάσει και στη χώρα μας όπου οι μελλόνυμφοι και νεόνυμφοι πιθηκίζουν κάθε τρελό και παλαβό αρκεί να έρχεται από την εσπερία...
__Το τελευταίο διάστημα ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ όταν πηγαίνουμε σε "χριστιανικούς" γάμους...
__Σας παρακαλούμε νέοι, ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. Και επιτέλους, σταματήστε τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ που διακινδυνεύουν ακόμη και τη ζωή σας.
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com