20.9.11



Ποιος θέτει τα όρια; (B)



Πριν από ένα μήνα (22-8-2011) δημοσίευσα ένα σημείωμά μου σχετικό με τα αναμενόμενα αποτελέσματα μιας βιοψίας που περίμενα σχετικά με την υγεία μου.

Μεταξύ  πολλών άλλων έγραψα τότε:

Επειδή αι ημέραι αυτού είναι προσδιωρισμέναι, ο αριθμός των μηνών αυτού ευρίσκεται παρά σοι, και συ έθεσας τα όρια αυτού, και δεν δύναται να υπερβή αυτά. Ιώβ 14:5
Δεν ξέρω τι θα δείξουν οι εξετάσεις. Μπορεί ένα τίποτε αλλά μπορεί κι έναν ακόμη ΚΑΡΚΙΝΟ.

Και τι με αυτό; Τα όρια της ζωής μου δεν ορίζονται από τη μοίρα ούτε από τα άστρα και τα ωροσκόπια. Τα όρια της ζωής μου ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ σε μήνες και σε ημέρες.

Αν αποκαλυφθεί καρκίνος, θα ακολουθήσει ίσως μια νέα εγχείριση, μια νέα χημειοθεραπεία, μια νέα ταλαιπωρία για κάποιο διάστημα.
Όμως τίποτε από αυτά δεν πρόκειται να αποτρέψει το αναπότρεπτο, που θα έρθει τώρα ή αύριο ή λίγο πιο αργά, για εμένα όπως και για όλους τους ανθρώπους που ζούμε κάτω από τον ήλιο σ’ αυτή τη γη της αμαρτίας.
Τώρα που γράφω ξανά με το ίδιο θέμα, τα αποτελέσματα της βιοψίας έχουν βγει και είναι καθαρά. Ένα απλό οίδημα ήταν που μπορώ να το ξεχάσω, όπως είπε ο γιατρός.

Κι αν όμως ξεχάσω το οίδημα, που κάπως έτσι θα γίνει, δεν θέλω να ξεχάσω το μήνυμα που έλαβα και τις σκέψεις που έκανα όλον αυτό τον καιρό.




Και η υπόσχεσή Του: "Δεν θέλω σε αφήσει ουδέ σε εγκαταλείψει" (Εβρ. 13/ιγ/5)

Όχι επειδή ο γράφων είναι από μόνος του κάτι, 

αλλά είναι «πιστός ο υποσχεθείς» (Εβρ. 10/ι/23)

Με την ευκαιρία,
αν κάποιοι από εσάς προσευχηθήκατε τις ημέρες αυτές
για την υγεία μου, σας ευχαριστώ!


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"


Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,  
λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε 

.