8.11.13

Ήρθε, ΤΑ ΠΗΡΕ και απήλθε...


Ήρθε, ΤΑ ΠΗΡΕ και απήλθε...
.
 http://www.sporeas.gr/?p=12116
.
Σας είχαμε ενημερώσει για την επέλευση του "αγίου ανθρώπου" Benny Hinn, του σύγχρονου Πεντηκοστιανού ΑΠΑΤΕΩΝΑ και ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ που είχε οργανώσει ΣΥΝΑΞΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ στη Θεσσαλονίκη στις 29 Οκτωβρίου... 
Παρουσιάζουμε εδώ σχετικό δημοσίευμα του έγκυρου ιστολογίου sporeas.gr από όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα και για το γεγονός και για το ποιόν του ανθρώπου και για τους ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ.
=
«Πονηροί δε άνθρωποι και γόητες θέλουσι προκόψει εις το χείρον, πλανώντες και πλανώμενοι»
( Β΄ Τιμ. 3:13 ) 


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 


ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,
λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:
neakaipalaia@gmail.com
=
Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Η   Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η :
Η αναδημοσίευση ύλης από το "ΝΕΑΚΑΙΠΑΛΑΙΑ" σε άλλα ιστολόγια, έντυπα κ.λπ., είναι απολύτως ελεύθερη εφόσον δεν αλλοιώνεται και αναφέρεται η πηγή της.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς συμφωνούμε ή εγκρίνουμε όλες τις δικές τους απόψεις.Εκτός από τους επικίνδυνους πολιτικούς...


Εκτός από τους επικίνδυνους πολιτικούς...
.
.

Νομίζετε ότι η ατμοσφαιρική ρύπανση προέρχεται μόνο από παράγοντες προερχόμενους από εξωτερικούς χώρους. Λάθος! 
Ακόμα και μέσα στο σπίτι μας υπάρχουν πηγές που ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα και μάλλον δεν έχουμε ιδέα ποιες είναι και τι προκαλούν. Είναι πράγματα και φθορές που υπάρχουν σε όλα τα σπίτια. 
Ας δούμε κάποιες από αυτές, που στην καθημερινότητά μας συναντάμε χωρίς να δίνουμε και μεγάλη σημασία.

Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΚΕΤΑ. 
Η μοκέτα περιέχει πτητικές οργανικές χημικές ουσίες που είναι βλαβερές. Γι’ αυτό αν βάλετε καινούργια μοκέτα στο χώρο αερίστε τη μοκέτα πριν τη χρήση και το χώρο αφού την τοποθετήσετε.

ΟΙ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΦΘΟΡΙΣΜΟΥ. 
Όταν σπάνε εκλύεται μια ποσότητα υδραργύρου που δεν μπορεί εύκολα να καθαριστεί τελείως, κυρίως από μοκέτες και χαλιά. Επίσης, πρέπει να χρησιμοποιήσετε σκούπα για να μαζέψετε τη σπασμένη λάμπα. Προτιμότερο θα ήταν να βάλετε γάντια και να μαζέψετε προσεκτικά τα κομμάτια. Αν υπάρχει κλιματισμός κλείστε τον και αφήστε το χώρο να αεριστεί καλά. Σε σπίτια όπου υπάρχουν έγκυες και παιδιά καλό θα ήταν να αποφεύγεται η χρήση τέτοιου είδους λαμπών.

ΤΑ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. 
Κάποια απ’ αυτά περιέχουν πολυβινυλοχλωρίδιο και εκλύουν φθαλικές ενώσεις, υπεύθυνες για ορμονικές βλάβες και αναπαραγωγικά προβλήματα. Πρέπει λοιπόν να καθαρίζετε συχνά τα σημεία πίσω από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις υπόλοιπες ηλεκτρονικές συσκευές τού σπιτιού με ηλεκτρική σκούπα και φυσικά να αερίζετε το χώρο σας.

ΟΙ ΚΟΛΛΕΣ. 
Επίσης εκλύουν πτητικές οργανικές χημικές ουσίες που επηρεάζουν την όραση και το νευρικό σύστημα. Φροντίστε να προσέξετε όταν αγοράζετε κόλλα να μην περιέχει τέτοιες ουσίες όπως ασετόνη και βουτανόνη και όταν τις χρησιμοποιείτε αερίστε πολύ καλά τον χώρο.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. 
Τα τζάκια, οι σόμπες και οι θερμάστρες μπορεί να εκλύουν μονοξείδιο του άνθρακα που μπορεί να προκαλεί ζαλάδες, πονοκεφάλους και κόπωση. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στον εξαερισμό και καθαρίζετε συχνά τις καμινάδες αν έχετε τζάκι.

ΟΙ ΜΠΟΓΙΕΣ. 
Προτιμήστε τις πλαστικές από τις λαδομπογιές, γιατί περιέχουν λιγότερα χημικά. Ωστόσο, όλες οι μπογιές εκλύουν πτητικές οργανικές ουσίες και καλό θα ήταν να επιλέγετε μπογιές με χαμηλή περιεκτικότητα των παραπάνω ουσιών. Προστατευτείτε όταν τις χρησιμοποιείτε φορώντας μάσκα και φυσικά μετά αφήστε αρκετό καθαρό αέρα να μπει στο χώρο.

ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟ ΞΥΛΟ. 
Τέτοια έπιπλα, όταν είναι καινούργια εκλύουν φορμαλοειδή. Πρόκειται για μία ουσία που λέγεται ότι ευθύνεται για καρκινογενέσεις αλλά και ερεθισμούς στα μάτια, τη μύτη και το λαιμό, αλλεργικές αντιδράσει και
δερματίτιδες. Προσπαθήστε να αγοράσετε έπιπλα με χαμηλή περιεκτικότητα της παραπάνω ουσίας και αερίζεται συχνά το χώρο.
ΠΗΓΗ: Περιοδικό «Πράσινο-Μπλε», Οκτώβριος 2013. /  http://www.prasinomple.gr/
=
Τα μέτρα πρόληψης είναι σπουδαιότερα από κάθε θεραπευτική μέριμνα. 
Ας μην τα περιφρονούμε.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 


ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,
λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:
neakaipalaia@gmail.com
=
Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Η   Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η :
Η αναδημοσίευση ύλης από το "ΝΕΑΚΑΙΠΑΛΑΙΑ" σε άλλα ιστολόγια, έντυπα κ.λπ., είναι απολύτως ελεύθερη εφόσον δεν αλλοιώνεται και αναφέρεται η πηγή της.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς συμφωνούμε ή εγκρίνουμε όλες τις δικές τους απόψεις.Σήμερα μεγάλη εορτή... Βοήθειά μας...

Σήμερα μεγάλη εορτή... Βοήθειά μας...
 Ο Άγιος Νεκτάριος, μετά την Κοίμησή του (8 Νοεμβρίου 1920) ετάφη εκεί στην Αίγινα, κάτω από την σκιά ενός πεύκου που είχε φυτέψει ο ίδιος, και που υπάρχει μέχρι σήμερα. 
Καθημερινά, δεκάδες πιστοί προσέρχονται στον τάφο του και πολλοί υποστηρίζουν ότι έχουν ακούσει τον Θαυματουργό Άγιο, να χτυπάει από μέσα με τη Ράβδο του (σ.σ. με το ένα χέρι), υποδηλώνοντας με τον τρόπο αυτόν τη ζωντανή Παρουσία του ανάμεσά μας...
Ενώ το ίδιο Θαύμα (σ.σ. το ντούκου - ντούκου),συμβαίνει και στην εκκλησία του Αγίου όπου φυλάσσεται το χέρι του (σ.σ. το άλλο, το εκτός τάφου χέρι του, αν κι αυτό δεν κρατάει Ράβδο).
(Από το διαδίκτυοhttp://xairete.blogspot.gr/2013/06/1-2_19.html)
=
Υπάρχουν δυστυχώς άνθρωποι στον 21ο αιώνα που πιστεύουν τέτοια παραμύθια...
Αλλά και οι Αιγύπτιοι όταν έχτιζαν τις πυραμίδες προσκυνούσαν τους χρυσομπάμπουρες (σκαραβαίους)...


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ

"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,
λαβαίνουμε υπόψη μας
 ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:

neakaipalaia@gmail.com