23.10.11

Αφού πρώτα "έσωσε" την Ελλάδα...

Σύμφωνα με το πρακτορείο ΡΟΜΦΑΙΑ η ΔΗΘΕΝ "Αγία Ζώνη" από τη Μονή Βατοπεδίου έφτασε και εκτίθεται για προσκύνημα στην Πετρούπολη, όπου οι "πιστοί" περιμένουν σε ουρά 5 χιλιομέτρων για να την προσκυνήσουν.
__Στις φωτογραφίες ο γνωστός ηγούμενος Εφραίμ και άποψη από την ουρά των θρησκόληπτων που θέλουν να προσκυνήσουν ένα ύφασμα αγνώστου προελεύσεως...
__Τώρα που η "Αγία Ζώνη" ΕΣΩΣΕ την Ελλάδα, ας κάνει τη χάρη της και στο εξωτερικό. Πάντως από τους κληρικούς γίνονται δεκτά όλα τα νομίσματα..._____________________________________

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε. 
Διεύθυνση: BBASOS@gmail.com   
Όλα έχουν την τιμή τους,
όμως αυτοί τι τιμή έχουν;


Από τον Ορθόδοξο Τύπο ενημερωνόμαστε τα εξής:


Εφιάλτης ο ένας, Εφιάλτης και ο άλλος. Πολιτικός και Θρησκευτικός ηγέτης ομού σε μία συμπαιγνία ή εταιρεία, που μόνο καλό δεν κάνει στον τόπο και στην πίστη. Άλλο ένα κρίμα στις πλάτες των πολιτών και μάλιστα των πιστών Ορθοδόξων.

_____________________________________

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε. 
Διεύθυνση: BBASOS@gmail.com   

Η θρησκεία στη σύγχρονη Βρετανία


Σύμφωνα με την εφημερίδα "The Daily Mail" (29-9-11), από στοιχεία του Γραφείο Στατιστικής που συγκέντρωσε τις απόψεις των 420.000 ανθρώπων, διαπιστώθηκε ότι το 69% των Βρετανών δήλωσαν ότι ήταν Χριστιανοί. 
__Σχεδόν 7 στους 10 Βρετανούς δήλωσαν ότι είναι Χριστιανοί, ακόμα κι αν δεν πηγαίνουν ποτέ στην εκκλησία και μόνο ένας στους 12 ακολουθεί άλλη θρησκεία.
__Περίπου εννέα στους δέκα άνω των 65 ετών είναι Χριστιανοί. Αλλά ακόμα και στις λιγότερο θρησκευόμενες ηλικίες μεταξύ 25 και 34 ετών, περισσότεροι από τους μισούς (55%) δηλώνουν Χριστιανοί. Επίσης 59% από 16 έως 24 ετών και 60% εκατό κάτω από τα 16 δήλωσαν ότι είναι Χριστιανοί.
Για τις άλλες θρησκείες προκύπτει: 4,4% μουσουλμάνοι, 1,3% ινδουιστές, 0,7% Σιχ, 0,4% βουδιστές, 0,4% Ιουδαίοι, και 1,1% άλλες θρησκείες και μόνο 23% δήλωσαν ότι δεν είχαν θρησκεία.

__Τέλος προέκυψε πως μόνο 1,5% δήλωσαν ομοφυλομανείς (ομοφυλόφιλοι), γεγονός που αποδεικνύει το ψέμα της εν λόγω ομάδας που θέλει να παρουσιάζεται ότι αντιπροσωπεύει το 10% του πληθυσμού και έτσι να επηρεάζει τις κυβερνητικές αποφάσεις.
__Συνεπώς η άποψη ότι οι χριστιανικές ομάδες είναι μειονότητα είναι μέγα ​​λάθος. Και όμως πριν λίγες εβδομάδες έγινε γνωστό ότι το BBC δέχεται πίεση για να σταματήσει να περιγράφει τις ημερομηνίες ως π.Χ. ή μ.Χ.
__Ο Simon Calvert, του Χριστιανικού Ινστιτούτου, είπε: «Τα στοιχεία αυτά πρέπει να αποτέλεσαν σοκ για το BBC και την πολιτική τάξη. Είναι καιρός αυτή οι άνθρωποι να λάβουν υπόψη τους αυτή τη μεγάλη πλειοψηφία στην παραγωγή των ραδιοτηλεοπτικών προγραμμάτων τους αλλά και στις πολιτικές της Κυβέρνησης»._____________________________________

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε. 
Διεύθυνση: BBASOS@gmail.com