31.3.11


ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"
Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.


.
ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΠΟΥ "ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ"  [?]


Διόλου δεν μας άρεσε η επιλογή της Ελληνικής Βιβλικής Εταιρείας να περιλάβει στο πώτο θέμα του πρόσφατου εντύπου της "Φως στα πέρατα της γης" μια πολύ προβληματική δραστηριότητα που κύριο μέλημά της (από όσα είδαμε στο διαδίκτυο) έχει να προβάλλει ανθρώπους με "ιδιαιτερότητες" κυρίως όμως --αυτό δεν ομολογείται αλλά γίνεται έντονα αισθητό με την πρώτη ματιά-- ανθρώπους με σεξουαλικές διαστροφές...

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Ελληνική Βιβλική Εταιρεία ταυτίζεται ή υποστηρίζει αυτά τα άτομα, όμως η άφρων εμπλοκή της και μάλιστα μέσα από το επικοινωνιακό της δελτίο, μόνο ως άστοχη μπορεί να χαρακτηριστεί από εμάς.

Τόσα άλλα συμβαίνουν στον κόσμο μας για να αναφέρονται οι υπεύθυνοι της Βιβλικής Εταιρείας. Σ' αυτή την "παγίδα" έμεινε να διαλέξουν να πέσουν;

Αν μη τι άλλο, ας θυμηθούν οι εκδότες ότι η Βίβλος την οποία "διακονούν" γράφει ανάμεσα σε άλλα ότι "ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ" ή όπως το λέει το αρχαίο κείμενο: "μὴ πλανᾶσθε· φθείρουσιν ἤθη χρηστὰ ὁμιλίαι κακαί".  1Κορ. 15:33 33 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"
Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.


.
ΜΕΛΕΤΑΣ ΤΗ ΒΙΒΛΟ ΣΟΥ;

Αξίζουν έπαινοι στους διοργανωτές του Σεμιναρίου “Πως να διαβάζω τη Βίβλο μου”, που έλαβε χώρα στο Βιβλικό Κολέγιο στο Πικέρμι.

Σύμφωνα με την έκθεση που κυκλοφόρησε μαζεύτηκαν περίπου 50-60 παιδιά με ενδιαφέρον πέραν από αυτό που περίμεναν οι διοργανωτές και τα παιδιά. 

Η νέα μας γενιά δε θα αφήσει τη Βίβλο αλλά είναι αποφασισμένη να αναστήσει αυτό το βιβλίο στη κοινωνία μας που πεινά και διψά για τα λόγια του Θεού μας. 

Εν τέλει επαληθεύεται η αλήθεια ότι οι νέοι είναι πιο σημαντικοί από το ελάχιστο που αισθάνονται γι' αυτούς οι "πρεσβύτεροι" αδελφοί τους. Ας τους δοθούν λοιπόν τα φώτα και τα μέσα.


Επιτέλους σύγχρονος Χριστιανισμός δεν είναι μόνο τα διάφορα ανούσια Worship Events που είναι της μόδας, όμως δεν παράγουν τίποτε εκτός από μελλοντικούς οπαδούς και "άμισθους εργάτες".

Ελπίζουμε να επαναληφθεί σύντομα και σε άλλους χώρους!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"
Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.


.