25.10.13

Εμπόριο βρεφών... χωρίς ΦΠΑ...


Εμπόριο βρεφών... χωρίς ΦΠΑ...
.
.=
Νομίζαμε ότι το ΣΔΟΕ ασχολείται με ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, φαίνεται όμως πως στην εποχή μας και τα παιδιά έχουν καταντήσει --όπως σε αρχαίες εποχές και υπανάπτυκτες κοινωνίες-- εμπόρευμα προς εκμετάλλευση... 
Γι' αυτό ίσως δεν είναι αδικαιολόγητη η επιδρομή του ΣΔΟΕ στο Ληξιαρχείο της Αθήνας... 
Και στα υπόλοιπα ελπίζουμε...
Έφοδο στο ληξιαρχείο της Αθήνας πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τρίτης οι αδιάφθοροι του ΣΔΟΕ, όπου πραγματοποίησαν εξονυχιστικό έλεγχο, έπειτα από την αποκάλυψη της υπόθεσης της μικρής Μαρίας.
Οι άντρες της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έλεγξαν όλα τα άτομα, ανεξαρτήτως καταγωγής, που λαμβάνουν επίδομα τέκνων από τον ΟΑΕΔ αλλά και οι καταστάσεις γεννήσεων παιδιών ηλικίας έξι ετών και κάτω, ενώ έχουν ήδη διασταυρώσει τα πρόσωπα μέσω του δημοτολογίου του δήμου Αθηναίων, που τους διέθεσε ο δήμαρχος.

Ο Γιώργος Καμίνης απομάκρυνε από τις θέσεις τους, τη διευθύντρια και την αρμόδια προϊσταμένη των υπηρεσιών του ληξιαρχείου, ενώ σε διαδικασία απομάκρυνσης είναι επίσης όλοι οι υπάλληλοι που χειρίστηκαν τα περισσότερα από αυτά τα περιστατικά. Μάλιστα, από τον πρώτο έλεγχο στις υπηρεσίες του δήμου, που αφορά στα χρόνια από το 2008 έως σήμερα διαπιστώθηκε ότι από περίπου 50 ετεροχρονισμένες δηλώσεις για πιστοποιητικά γέννησης το έτος 2011, το 2012 αυξήθηκαν σε 200, ενώ το 2013 φτάνουν τις 400, ότι η πλειονότητα των δηλώσεων, δεν αφορά μόνο ένα παιδί, αλλά περισσότερα και πως περίπου οι μισές από τις γεννήσεις αυτές, δηλώθηκαν ως «αγνώστου πατρός».

Σημειώνεται ότι την Τρίτη η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη ζήτησε με παραγγελία της προς τους εισαγγελείς Πρωτοδικών της χώρας, τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διακριβωθεί αν έχουν συνταχθεί ληξιαρχικές πράξεις γεννήσεως παιδιών με βάση απλώς υπεύθυνες δηλώσεις κατά το χρονικό διάστημα από 1-1-2008 έως και σήμερα.

Παράλληλα, με την παραγγελία της η εισαγγελίας του Ανωτάτου Δικαστηρίου ζητεί να ερευνηθεί το ενδεχόμενο διάπραξης αξιόποινων πράξεων όπως εμπορία ανθρώπων, αρπαγή ανηλίκων, παράνομες υιοθεσίες, κ.λ.π. 
=
«Επειδή ελησμόνησας τον νόμον του Θεού σου, 
και εγώ θέλω λησμονήσει τα τέκνα σου» 
( Ωσηέ 4:6 )  


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 


ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,
λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:
neakaipalaia@gmail.com
=
Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Η   Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η :
Η αναδημοσίευση ύλης από το "ΝΕΑΚΑΙΠΑΛΑΙΑ" σε άλλα ιστολόγια, έντυπα κ.λπ., είναι απολύτως ελεύθερη εφόσον δεν αλλοιώνεται και αναφέρεται η πηγή της.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς συμφωνούμε ή εγκρίνουμε όλες τις δικές τους απόψεις.