7.10.12

Οι εξηπνάκηδες...

Οι εξηπνάκηδες...
=
Στην «τσιμπίδα» της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών έχουν πιαστεί 80.000 ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν κατέβαλαν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2012.
Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο θα συμπεριλάβει το τέλος (προσαυξημένο με το πρόστιμο) στο εκκαθαριστικό σημείωμα του φόρου εισοδήματος των συγκεκριμένων φορολογούμενων.
Για τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες που έχουν παραλάβει το εκκαθαριστικό και δεν έχουν καταβάλει το τέλος κυκλοφορίας, θα αποσταλεί ειδοποιητήριο για την καταβολή του.
Υπενθυμίζεται, ότι η εκπρόθεσμη καταβολή συνεπάγεται τον διπλασιασμό του τέλους κυκλοφορίας.
=
__Υπάρχουν πολλοί που στηριζόμενοι στην αδιαφορία του κράτους επιτυγχάνουν να προσπερνούν τους νόμους και να ζουν σε βάρος των συμπολιτών τους, σφυρίζοντας κλέφτικα...
__Ναι, ΚΛΕΦΤΙΚΑ, επειδή όταν κλέβουν το κράτος ΚΛΕΒΟΥΝ τους συμπολίτες τους.
__Αλλά και οι άνθρωποι έχουν τρόπο, όταν το αποφασίσουν, να βρουν τους παραβάτες, τους "εξηπνάκηδες" και να τους αναγκάσουν να πληρώσουν τα οφειλόμενα και με το παραπάνω.
__Το κακό είναι πως επειδή κάποιοι νομίζουν πως θα κρυφτούν από το κράτος και τον αστυφύλακα, θα καταφέρουν το ίδιο και με τον Θεό...
__Τον Θεό που εύκολα βαφτίζουν ως Θεό της αγάπης, της μακροθυμίας, του ελέους, ξεχνώντας ή παραβλέποντας θεληματικά πως αυτός ο ίδιος Θεός είναι και Θεός ΤΑΞΗΣ, ΑΡΧΩΝ, ΝΟΜΩΝ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ...
__Μπορεί εσένα να μην σου  αρέσει ένας τέτοιος Θεός, αλλά η γνώμη σου και η γνώμη μου δεν πρόκειται να αλλάξει ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Εκείνου που, αντίθετα από τους διεφθαρμένους ανθρώπους, ούτε προσωποληπτεί ούτε μεροληπτεί... Μην το ξεχνάς λοιπόν!

__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com