14.8.12

Μπορούν και χωρίς να ξεγυμνώνονται...

Βγήκε τελευταία και αποθεώθηκε!
09/08/2012 - 03:49

Ένα στάδιο σηκώθηκε όρθιο και αποθέωσε τη Σάρα Ατάρ, παρότι τερμάτισε τελευταία και 45 δευτερόλεπτα αργότερα από την πρώτη στα προκριματικά των 800μ. των γυναικών.
Στη δική της περίπτωση και μόνο η συμμετοχή είχε αξία, αφού πρόκειται για την πρώτη αθλήτρια από τη Σαουδική Αραβία που συμμετέχει στον στίβο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Μόλις τον Ιούνιο η ολυμπιακή επιτροπή της αραβικής χώρας άναψε το πράσινο φως στις γυναίκες για να λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.
Έχοντας «γυμνό» μόνο το πρόσωπό της και τα χέρια της, όπως επιτάσσει η θρησκεία και η παράδοση στη χώρα της, η Ατάρ έδειξε να διασκεδάζει τη συμμετοχή της. «Είμαι απλώς περήφανη που εκπροσωπώ την πατρίδα μου. Ελπίζω η παρουσία μου να αποτελέσει παράδειγμα και να ανοίξει νέους δρόμους», δήλωσε.
Πηγή: sportfm.gr

==
__Με τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου η αθλήτρια ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι δεν υπάρχει ανάγκη για τις γυναίκες αθλήτριες ΝΑ ΞΕΓΥΜΝΩΝΟΝΤΑΙ για χάρη των ηδονοβλεψιών ανδρών (θεατών και παραγόντων) του δράματος της σύγχρονης εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο που λέγεται "Ολυμπιακοί Αγώνες" -- χωρίς καμία απολύτως σχέση με τον αρχαιοελληνικό θεσμό.
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com