22.7.13

Η μάχαιρα...



Η μάχαιρα...
.
.
Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για την επιτυχία της να ξεκαθαρίσει τον τόπο από την πληγή της συμμορίας των δραπετών κακοποιών που μάτωσαν τη χώρα σκοτώνοντας και τραυματίζοντας αθώους πολίτες. 
Με τις επιτυχίες της --που ευχόμαστε να ολοκληρωθούν και με την σύλληψη ή εξόντωση και του τελευταίου κακοποιού-- απέδειξε πως άμα θέλει ή, πιο σωστά αν την αφήνουν να κάνει το καθήκον της, είναι σε θέση να ανταποκριθεί στο έργο της. 
Όταν όμως οι πολιτικοί ειχαν μετατρέψει τους αστυνομικούς σε "παραδουλεύτρες" στα σπίτια τους και στα γραφεία τους, απαγορεύοντας μάλιστα την χρήση των όπλων, καταλαβαίνει κανείς πως ηθικοί υπεύθυνοι για την ανομία είναι οι πολιτικοί μας. 
Ύστερα από χρόνια αδράνειας, για την οποία εμείς κατηγορούμε την πολιτική ηγεσία του σώματος και της χώρας, η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε ότι δεν φέρει εις μάτην την μάχαιρα. 
Ταυτόχρονα απέδειξε πόσο δίκαιο έχει η Καινή Διαθήκη που θέλει τον άρχοντα και τα όργανά του ΤΙΜΩΡΟΥΣ των κακών και προστάτες των αγαθών. 
«Ο άρχων είναι του Θεού υπηρέτης εις σε προς το καλόν. Εάν όμως πράττης το κακόν, φοβού· διότι δεν φορεί ματαίως την μάχαιραν· επειδή του Θεού υπηρέτης είναι, εκδικητής διά να εκτελή την οργήν κατά του πράττοντος το κακόν» (Ρωμ. 13:4)
=
Άνθρωποι όπως οι εν λόγω δραπέτες δεν έχουν δικαίωμα να κυκλοφορούν ελεύθεροι και δεν επιτρέπεται να ζουν. 
Και ας γίνει σαφές πως το δικαίωμα στη ζωή δεν τους το στερεί το κράτος και ο δικαστής ή ο αστυνομικός, αλλά η δική τους κακή διαγωγή.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ

"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια,
λαβαίνουμε υπόψη μας
 ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:

neakaipalaia@gmail.com

=

Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Η   Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η
:
Η αναδημοσίευση ύλης από το "ΝΕΑΚΑΙΠΑΛΑΙΑ" σε άλλα ιστολόγια, έντυπα κ.λπ., είναι απολύτως ελεύθερη εφόσον δεν αλλοιώνεται και αναφέρεται η πηγή της.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς συμφωνούμε ή εγκρίνουμε όλες τις δικές τους απόψεις.