8.5.13

Συναδελφική αλληλεγγύη;



Συναδελφική αλληλεγγύη;


__Η Αποστολή με πρωτοβουλία του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου ανέλαβε την διαρκή στήριξη και αρωγή του Ιδρύματος « Το Σπίτι του Ηθοποιού» προσφέροντας καθημερινά τη σίτιση όλων των φιλοξενούμενων ηθοποιών και των φοιτητών δραματικών σχολών καθώς και την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.
__Ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας επισκέφθηκε σήμερα στη 13:00 με συνεργάτες του Το «Σπίτι του Ηθοποιού» όπου τον υποδέχθηκε η Πρόεδρος του Ιδρύματος κ.´Αννα Φόνσου και πολλοί επώνυμοι καταξιωμένοι ηθοποιοί του παλαιού ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου αλλά και φοιτητές δραματικών σχολών οι οποίοι διαμένουν στο ´Ιδρυμα λόγω οικονομικών προβλημάτων.
__Ο κ. Δήμτσας, που προσέφερε πασχαλινά δώρα,μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου για Καλή Ανάσταση και την διαβεβαίωση του ότι η Αποστολή θα είναι δίπλα σας σε ότι χρειασθούν. «Από σήμερα, ανέφερε,η «Αποστολή» εξασφαλίζει τις ανάγκες διατροφής για όλη τη διάρκεια τους έτους. Είμαστε περήφανοι που σας γνωρίζουμε από κοντά, αισθανόμαστε τόσο οικείοι διότι μεγαλώσαμε με τις ταινίες σας χαρήκαμε, λυπηθήκαμε, κλάψαμε και γελάσαμε.Μα πάνω από όλα διασκεδάσαμε και διδαχθήκαμε μηνύματα ζωής ελπίδας και αγάπης.Τώρα συνεισφέρουμε το λιθαράκι μας να στηρίξουμε και να υιοθετήσουμε τις προσδοκίες σας».
__Η κα Φόνσου ξενάγησε τον κ. Δήμτσα στους χώρους του Ιδρύματος και χαρακτηριστικά υπογράμμισε: «Χωρίς την ευχή του Μακαριωτάτου και την βοήθεια του μέσω της Αποστολής θα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς, το κόστος είναι δυσβάσταχτο και ο Αρχιεπίσκοπος ότι χρειαστεί από εμάς θα είμαστε εκεί.Την Αποστολή θα πρέπει να την μάθουν όλοι για το έργο της άλλωστε η πατρίδα μας τωρα σε αυτήν την κατάσταση που βρίσκεται μια ειναι η αποστολή της η ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

__Γιατί τόσος ΠΟΝΟΣ από την ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ για τους ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ;
__Δεν υπάρχουν άλλες τάξεις συνταξιούχων και υπερηλίκων που θα μπορούσε να δείξει το ενδιαφέρον της;
__Και μάλιστα όταν πολλοί από αυτούς δεν ήταν και τόσο καλά "άνθη" στη ζωή τους...
=
__Μάλλον περί συναδελφικής αλληλεγγύης πρόκειται, επειδή και οι μεν και οι δε ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΑΙΖΑΝ και ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΙΖΟΥΝ...

__Κρίμα και πάλι κρίμα...

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:

neakaipalaia@gmail.com