15.5.13

Και ύστερα ξύπνησαν...



Και ύστερα ξύπνησαν...
Ο αγώνας που έδωσαν και δίνουν οι διάφορες φεμινιστικές οργανώσεις και κινήματα για την δήθεν ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της γυναίκας, και την ανατροπή κάθε είδους ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ στο γυναικείο “κάρμα” τους, είναι γνωστός, όπως και τα θλιβερά, καταστροφικά αποτελέσματά του.
Με έκπληξη μάθαμε λοιπόν για συνέντευξη που έδωσε σε κοσμικόι περιοδικό η παρουσιάστρια κ. Κατερίνα Ζαρίφη, όπου μίλησε για την αλλαγή που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στην εμφάνιση της:
«Όσο μεγαλώνεις, καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να μάχεσαι τη θηλυκή σου πλευρά αλλά να την αγκαλιάζεις. Από παιδί είχα μάθει να μάχομαι τη θηλυκότητα μου: αρβύλες, τζιν, δερμάτινα κ.ά.. Ένιωθα ότι οι γυναίκες είμαστε σε μια μόνιμη διαμάχη με τους άνδρες. Ήμουν φανατική φεμινίστρια, αλλά είχα φθάσει στο άλλο άκρο του φεμινισμού, ότι δηλαδή τα superior όντα είναι οι γυναίκες. Δεν ισχύει, όμως, και λυπάμαι που το λέω. Η κατάσταση είναι 50-50. Αλλού υπερέχουν οι άνδρες και αλλού εμείς».
=

Να τα πρόσεξαν άραγε αυτά τα λόγια οι αναγνώστριες;
Ακόμη περισσότερο μήπως πρέπει να τα προσέξουν όλα εκείνα τα κορίτσια και κυρίες που παρασύρονται από κοσμικά πρότυπα και ­--προφανώς άθελά τους-- καταστρέφουν τη ζωή τους και τις οικογένειές τους;
Το ευχόμαστε!

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:

neakaipalaia@gmail.com