29.4.13

Μια λεβέντικη προφητεία...


Μια λεβέντικη προφητεία...
 
=




Διαβάστε και δείτε τι είχε πει το 1993 --σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια-- ο γνωστός Βασίλης Λεβέντης, «προφητεύοντας» για όσα συμβαίνουν ΣΗΜΕΡΑ αλλά και για τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ευθύνες των ίδιων των Ελλήνων ψηφοφόρων:
«Ήρθε η ώρα η Ελλάδα να συνειδητοποιήσει ποιοι την κυβερνούν δεκαετίες τώρα. Ο ελληνικός λαός θα ντρέπεται για αυτούς που ψήφιζε δεκαετίες τώρα κι εκείνοι δεν θα μπορούν να βγουν στο δρόμο, να δουν τους συμπολίτες τους.
Όλοι θα είμαστε αηδιασμένοι και θα ντρεπόμαστε για αυτούς που ψηφίζουμε δεκαετίες τώρα. Κι αυτοί που ψηφίζαμε δεκαετίες τώρα και κορόιδεψαν το λαό κατ' επανάληψη δεν θα έχουν δύναμη να βγουν στο δρόμο και τα παιδιά τους θα ντρέπονται που τους έχουν πατεράδες».
 
Όσον αφορά το πρώτο σκέλος της «προφητείας» του, ο κ. Λεβέντης επαληθεύθηκε πλήρως, αφού δεν χρειάζεται να έχει κανείς θεία φώτιση για να καταλάβει τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
Αλλά δεν επαληθεύθηκε το ίδιο για το δεύτερο σκέλος της «προφητείας» του, ότι δηλαδή ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ» για τους ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ τους...
Αντίθετα βλέπουμε αρκετούς από αυτούς να «κοσμούν» τα έδρανα του κοινοβουλίου και διάφορες άλλες κυβερνητικές θέσεις.
Η ντροπή δεν ανήκει στο DNA των πολιτικών και των γόνων τους... Δυστυχώς!


     ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...        
__.
__


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:

neakaipalaia@gmail.com