6.11.12

Γνωρίζει κανείς ποιος είναι;


Γνωρίζει κανείς ποιος είναι;

=
Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 έλαβε χώρα στην έδρα του Υπάτου Συμβουλίου του 33ο διά την Ελλάδα, παρουσία του Υπάτου Μεγ. Ταξιάρχου Κραταιοτ. αδ. Ραφαήλ ντε Σιγούρα, η εγκατάσταση νέων αρχών του Υπερτάτου Περιστυλίου των "Τεσσάρων Εστεμμένων" υπ' αρ. 5 το οποίο εργάζεται κατά το τυπικό του Ερεδώμ (Heredom).
 Στον κατάμεστο Τεκτονικό Ναό παρεκάθησαν αδελφοί από όλα τα εν Αθήναις Περιστύλια του Σκωτικού Τύπου, καθώς και επισκέπτες από τα Ύπατα Συμβούλια της Κύπρου και της Αγγλίας.

Ο νέος Σοφώτατος Ηγεμών μετά την ενθρόνισή του διεξήγαγε –συνεπικουρούμενος από το Συμβούλιο των Αξιωματικών του– υποδειγματική μύηση στον 18ο βαθμό του ΑΑΣΤ κατά το Τυπικό του Πρίγκηπος Ροδοσταύρου του Ερεδώμ.

Η βραδιά πλην της ιδιαίτερης συγκίνησης απάντων των παρευρισκομένων είχε δύο μοναδικά χαρακτηριστικά: αφ’ ενός τη μύηση εξέχοντος Έλληνος ιερωμένου και αφ’ ετέρου τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου τυπικού Ροδοσταυρικής μυήσεως για πρώτη φορά στην Ηπειρωτική Ελλάδα από της εγκαθιδρύσεως του Υπάτου Συμβουλίου της Ελλάδος το 1872.
Η βραδιά πλην της ιδιαίτερης συγκίνησες απάντων των παρευρισκομένων είχε δύο μοναδικά χαρακτηριστικά: αφ'" ενός τη μυήση εξέχοντος Έλληνος ιερωμένου και αφ' ετέρου τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου τυπικού Ροδοσταυρικήςμυησεως για πρώτη φορά στην Ηπειρωτική Ελλάδα από της εγκαθιδρύσεως του Υπάτου Συμβουλίου της Ελλάδος το 1872.
 
=
__Τα παραπάνω δημοσιεύθηκαν από το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΕΚΤΩΝΙΚΩΝ (Μασονικών) ΕΙΔΗΣΕΩΝ και όλοι τώρα ψάχνουν να βρουν ποιος είναι ο ΕΞΕΧΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟΣ που μυήθηκε σύμφωνα με την είδηση...
__Βεβαίως, ούτε ο πρώτος θα είναι (υπάρχουν αναφορές σε παλαιότερα πρόσωπα) ούτε και ο τελευταίος. Η πόρτα της Μασονίας είναι πάντοτε ανοιχτή σε όσους "αξίζουν" να υπηρετήσουν τον Μ.Α.Τ.Σ. και πάντοτε θα υπάρχουν τέτοιοι... ή τοιούτοι...
  .
__


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com