19.10.12

Παιχνίδια της θρησκείας με την πολιτική...


Παιχνίδια της θρησκείας με την πολιτική...

.

=
«Στις 6 Νοεμβρίου, την ημέρα πριν από τα 94α γενέθλιά μου, το έθνος μας (ΗΠΑ) θα έχει μια από τις πιο κρίσιμες εκλογές στη διάρκεια της ζωής μου. Είμαστε σε ένα σταυροδρόμι και υπάρχουν βαθιά ηθικά ζητήματα που διακυβεύονται. Σας συνιστώ έντονα να ψηφίσετε τους υποψηφίους που υποστηρίζουν τον βιβλικό ορισμό του γάμου μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, την προστασία της ιερότητας της ζωής, και την υπεράσπιση των θρησκευτικών ελευθεριών μας. Η Αγία Γραφή μιλάει ξεκάθαρα για αυτά τα κρίσιμα ζητήματα. Παρακαλώ ενωθείτε μαζί μου σε προσευχή για την Αμερική, ώστε να στρέψουμε τις καρδιές μας προς τον Θεό.» 
=
__Με τα παραπάνω "πειστικά" λόγια ο γηραιός διάσημος Ευαγγελικός ιεροκήρυκας Μπίλι Γκράχαμ καλεί τους ομόπιστούς του ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ τον Μορμόνο υποψήφιο πρόεδρο Ρόμνεϊ.
__Ο τρόπος που οι πολιτικοί εκμεταλλεύονται τις τάσεις και τις συμπάθειες των ανθρώπων για να τους ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ είναι παλαιός και γνωστός. Ίσως κάποιος αξίζει να διαβάσει το βιβλίο του Μακιαβέλι Ο ΗΓΕΜΟΝΑΣ για να καταλάβει καλύτερα πόσα μπορούν να γίνουν χωρίς να γίνονται αντιληπτά από τους αφελείς πολίτες... 
__Εμάς έτσι κι αλλιώς δεν μας αγγίζει το τι θα ψηφίσουν οι Αμερικανοί πολίτες. Είναι αποκλειστικό δικαίωμά τους... Αν και θα μπορούσε να λεχθεί πως οι λάθος αποφάσεις του σε πολλούς μπελάδες έχουν βάλει και το δικό μας το λαό...__Όταν όμως το πράγμα ανακατεύει ΘΡΗΣΚΕΙΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ιδιαίτερα όταν υπάρχουν θρησκευτικοί "ηγέτες" που πέφτουν σ' αυτή την παγίδα, τότε ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ... και πάρα πολύ μάλιστα.


__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com