13.9.12

Άγνωστοι σ' εμάς...
=
Στα “δίχτυα” του ΣΔΟΕ πιάστηκαν η γνωστή τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα και ο σύζυγός της Γιώργος Λύραςγια απόκρυψη σημαντικού ποσού…
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα το ζευγάρι έκρυψε από την εφορία 4.200.000 ευρώ και με έλεγχο που πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ εμφανίστηκαν περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν με χρήματα , τα οποία δε δηλώθηκαν ποτέ στις φορολογικές δηλώσεις.
Συνολικά το ζευγάρι έκρυψε τα τελευταία δέκα χρόνια εισοδήματα 4.200.000 εκατ. ευρώ με τα οποία αγόρασαν εννέα πολυτελή αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και δύο Porsche Cayman αξίας 220.000 ευρώ, πολυτελή σκάφη και ακριβά ακίνητα.
Στη συνέχεια ο επιχειρηματίας φαίνεται να δήλωσε το 2004 μηδενικά εισοδήματα ενώ στη πραγματικότητα είχε εισόδήματα ύψους 624.000 ευρώ. Το 2001 δεν υπέβαλε δήλωση και αποκαλύφθηκε ότι είχε εισοδήματα 66.500 ευρώ, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και το 2002 και 2003.
Έτσι το ΣΔΟΕ κάλεσε τον επιχειρηματία να δώσει μια εξήγηση για το που βρέθηκαν τα υπόλοιπα χρήματα και διαπιστώθηκε ότι η κρυμμένη ύλη ήταν 2,800,000 ευρώ.
Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στην Εφορία Γλυφάδας, ο έφορος της οποίας πρέπει να καλέσει την τραγουδίστρια και τον επιχειρηματία να καταθέσουν συμπληρωματικές δηλώσεις για να πληρώσουν τους επιπλέον φόρους.
=
__Ούτε τους γνωρίζουμε ούτε μας λένε τίποτε τα ονόματά τους.
__Το κακό είναι πως με όσα ΕΚΡΥΨΑΝ = ΕΚΛΕΨΑΝ (αν είναι σωστά όσα λέει το δημοσίευμα) αυτοί όπως και πάρα πολλοί συνάδελφοί τους... (ονόματα δεν λεμε, διαβάστε στις εφημερίδες), οι θαυμαστές τους τώρα τούς πληρώνουν ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ... μία για να τους ακούσουν και μία για να καλύψουν τις φοροκλοπές τους...
__Ένας παλιός μας δάσκαλος έλεγε: Ο Θεός σε τιμωρεί με το ίδιο σου το είδωλο... και μάλλον είχε δίκιο.

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com