28.9.12

Η "Ιερά" Μονή Βατοπαιδίου...

Η "Ιερά" Μονή Βατοπαιδίου...
=
Η εταιρία "TORCASO Investment Ltd", μία από τις υπεράκτιες εταιρίες που είχαν συσταθεί από την «οργάνωση» για να διευκολύνονται οι μαύρες διαδρομές της μίζας, αγόρασε, μεταξύ άλλων από την εταιρεία «ΑΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PALACE HOTEL» του Ομίλου ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ, δύο ακίνητα, επί της Λεωφόρου Κηφισίας, αριθ. 7, εμβαδού 964τμ και 1000τμ αντίστοιχα στον 5ο όροφο, καθώς και 22 θέσεις στάθμευσης στο τέταρτο υπόγειο του ίδιου κτιρίου.
Στη συνέχεια, εμφανίζεται η Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου και αγοράζει τα παραπάνω ακίνητα, αντικειμενικής αξίας 3.161.471,37 Ευρώ αντί του συμβατικού τιμήματος των 6.000.000 ευρώ, αφού χρηματοδοτήθηκε από την Τράπεζα «ΜARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ» για την αγορά αυτή. Οι επενδύσεις όμως της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου σε ακίνητα δεν σταματούν. Πάλι από την "TORCASO Investment Ltd" αγοράζει το ακίνητο επί της οδού Κόμνα Τράκα και Κεφαλληνίας 45 (στην Κυψέλη), αντ. Αξίας 2.541.788,40 ευρώ, αντί του συμβατικού τιμήματος 3.700.000 ευρώ.
Όλα αυτά βέβαια, με όλες τις προβλεπόμενες τυπικές και νόμιμες διαδικασίες...
Συμβολαιογραφικά έγγραφα, δικηγόροι, τραπεζικές επιταγές, επιστροφές μετρητών «50% του φόρου που γλιτώσαμε στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου» και άλλα τέτοια... ηθικά και νόμιμα...
Ο όμορφος, ο αγγελικά πλασμένος κόσμος της... μίζας!!!
=
__Εμείς ούτε δικηγόροι είμαστε, ούτε ειδικοί στις μεγάλες κομπίνες.
__Ωστόσο δεν μπορούμε να αφήσουμε να περνούν απαρατήρητες καταγγελίες όπως οι παραπάνω, που μάλιστα επιβεβαιώνονται από επίσημα έγγραφα δικαστικών λειτουργών.
__Άνθρωποι της "εκκλησίας", του παρεμπορίου, της κομπίνας, της ηθικής και της ανηθικότητας...
__Τι από όλα αυτά είναι οι αναφερόμενοι στα παραπάνω; Μόνο ο Θεός ξέρει... και όσοι συνεργάστηκαν μαζί τους στα οπωσδήποτε ΟΧΙ ΘΕΑΡΕΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ.

__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com