30.9.12

Αγγλικό δικαστήριο αθώωσε εχθρούς των εκτρώσεων...

Αγγλικό δικαστήριο αθώωσε εχθρούς των εκτρώσεων...
=
 Δικαστήριο αθώωσε δύο άτομα που διαμαρτύρονταν κατά των εκτρώσεων

Δευτέρα, 17 του Σεπτεμβρίου του 2012
Οι κατηγορίες απορρίφθηκαν εναντίων δύο ακτιβιστών υπέρ της ζωής που παρουσίαζαν μωρά νεκρά από εκτρώσεις κατά τη διάρκεια ειρηνικής διαμαρτυρίας έξω από μια κλινική αμβλώσεων.
Οι Andrew Stephenson και Kathryn Sloane, μέλη μιας ομάδας με το όνομα Abort67, συνελήφθησαν πέρυσι και κατηγορήθηκαν βάσει του άρθρου 5 της Δημόσιας Τάξης, που ποινικοποιεί παρενόχληση, ανησυχία ή δυσφορία στο κοινό.
Τα μέλη του Abort67 έκαναν ειρηνικές διαδηλώσεις έξω από την Κλινική Wistons στο Μπράιτον επί πέντε χρόνια πριν αντιμετωπίσουν αντίδραση της αστυνομίας.
Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, οι Stephenson και Sloane ζητούν συνάντηση με την ηγεσία της αστυνομίας για να εξετάσουν πώς ερμηνεύεται η Δημόσια Τάξης πράξη, ιδιαίτερα σε σχέση με τις δημόσιες εκφράσεις που κινούνται από θρησκευτικές πεποιθήσεις.
Το ζευγάρι υποστηρίχτηκε από το Χριστιανικό Νομικό Κέντρο (CLC).
Ο διευθύνων σύμβουλος του CLC χαιρέτισε την απόρριψη των κατηγοριών ως νίκη για την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης.
Είπε: «Μέσα από το έργο που επιτελούν, οι Andrew και Kathryn επιδιώκουν να δώσουν στις γυναίκες πρόσβαση στην αλήθεια για την έκτρωση, που αν και δυσάρεστη ωστόσο είναι η αληθινή. Για να είναι οι γυναίκες ενημερωμένες πριν προβούν σε αποφάσεις για την έκτρωση, θα πρέπει να γνωρίζουν τον πλήρη αντίκτυπο της.
"Κινούμενοι  από τη χριστιανική πίστη τους, οι Andrew και Kathryn ενδιαφέρονται για τις γυναίκες λαμβάνοντας υπόψη την πεποίθησή τους ότι κάθε ζωή είναι πολύτιμη στα μάτια του Θεού και πρέπει να προστατεύεται. Έτσι επιδιώκουν να είναι η φωνή για εκείνους που δεν έχουν φωνή.
"Λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία μας σε αυτή, όπως και σε άλλες υποθέσεις, θα ζητήσουμε συνάντηση με την Ένωση Αξιωματικών της Αστυνομίας για να γίνεται καλύτερη καθοδήγηση στους αστυνομικούς πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν παρόμοιες δραστηριότητες, ιδίως εκείνες που έχουν κίνητρο τις θρησκευτικές πεποιθήσεις."
=
__Οι εχθροί της ζωής μπορεί να κάνουν πολλά για να κρύψουν τις αμαρτίες τους και να εξαφανίσουν τις συνέπειές τους.
__Όμως αυτό δεν μπορεί να αφαιρέσει από τους φίλους της ζωής το δικαίωμα να δηλώνουν εκείνο που πιστεύουν, ότι δηλαδή Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ και αμαρτία ενώπιον του Θεού.
__Αν ο Θεός συγχωρεί τον αμαρτωλό όταν μετανοήσει είναι άλλη υπόθεση, όμως η πράξη της έκτρωσης ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ ΑΘΩΟΥ και αυτό πρέπει να λέγεται.
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com