27.8.12

Γιος πυροσβέστη ο εμπρηστής...
=
Στα χέρια των αρχών και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου ο εμπρηστής της Χίου και, το σημαντικότερο, πρόκειται για γιο εποχικού πυροσβέστη.

Κατά την απολογία του, ομολόγησε ότι ήταν υπεύθυνος για την εκδήλωση 14 ακόμη πυρκαγιών στο βόρειο τμήμα της νήσου Χίου, μεταξύ των οποίων και τρεις πυρκαγιές που είχαν σημειωθεί το 2011.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο 24χρονος, παραδέχθηκε ότι προκάλεσε ανυπολόγιστες καταστροφές στο νησί μόνο και μόνο επειδή δεν τον προσέλαβαν στο πυροσβεστικό σώμα!

Εντύπωση είχε προκαλέσει η συμπεριφορά του, ο οποίος πάντα κατέφθανε πρώτος στις επιχειρήσεις πυρόσβεσης.
=
__Η ιστορία θυμίζει υποθέσεις παιδιών κληρικών και ιεροκηρύκων που θεωρούν τις εκκλησίες που υπηρετούν ή υπηρέτησαν οι πατέρες τους ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ με αποτέλεσμα να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ τα εκκλησιάσματα θυσία στην προσωπική τους προβολή...
__Το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα συχνό σε εκκλησίες και δραστηριότητες Διαμαρτυρομένων, όπου συχνά η εξουσία μεταβιβάζεται από πατέρα σε γιο και, όταν αυτό δεν μπορέσει να γίνει, τότε οι φυσικοί κληρονόμοι (αλλά και κάποιοι άλλοι επίδοξοι που νομίζουν ότι "έχουν" το χρίσμα) αποφασίζουν ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ εξαιτίας προσωπικού πείσματος....
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com