22.8.12

Επί τέλους το ανακάλυψαν...
=
Τέρμα η έρευνα στην Μεγάλη Βρετανία για εξωγήινους- δεν υπάρχουν απειλές για την χώρα από αυτούς. Το υπουργείο Άμυνας της χώρας ανακοίνωσε ότι διέκοψε τις έρευνες για τα ''Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα'' (ΑΤΙΑ) με την διάλυση και του τελευταίου τμήματός, που ασχολείτο - επί δεκαετίες -  με τη μελέτη των μηνυμάτων Βρετανών πολιτών για περίεργα φαινόμενα, που αποδίδονταν στους εξωγήινους.
Η απόφαση ελήφθη από το βρετανικό Υπουργείο Αμυνας μετά το συμπέρασμα των ειδικών του ότι απειλές για την ασφάλεια της χώρας από πλευράς ΑΤΙΑ δεν υπάρχουν. «Τα τελευταία 50 χρόνια δεν προέκυψε ούτε μία απόδειξη για την ύπαρξη παρόμοιας απειλής και το υπουργείο Άμυνας δεν διαθέτει πλέον ειδικούς μηχανισμούς, που να ασχολούνται με τη μελέτη παρόμοιων φαινομένων», ανέφερε ο  εκπρόσωπος του υπουργείου.Όπως είπε η περαιτέρω μελέτη των ΑΤΙΑ θα απαιτούσε μεγάλο αριθμό προσώπων και μέσων, τα οποία μπορούν να στραφούν σε πιο σημαντικούς στόχους.
Η αναδιαμόρφωση του σχετικού τμήματος άρχισε πριν από τρία χρόνια. Τότε διακόπηκε η «απευθείας γραμμή», μέσω της οποίας οι στρατιωτικοί δέχονταν τα μηνύματα για τα ΑΤΙΑ. 
=
__Χρειάστηκαν να ξοδευτούν εκατομμύρια λίρες για να παραδεχτούν οι "επιστήμονες" ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ...
__Μα αν ρωτούσαν τη γιαγιά μου το ίδιο θα τους έλεγε...
__Δυστυχώς κάποιοι πρέπει να βρίσκουν αιτίες και να ξοδεύουν χρήματα ακόμη και για ν' αποδείξουν το αυτονόητο, αρκεί στο μεταξύ να εξασφαλίζουν τα προς το ζειν και με την ελπίδα μήπως κατά τύχη καταφέρουν και αποδείξουν ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ... 
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com