11.8.12

Πάρε και μία ΦΑΚΑ...
==
__Mεγάλος αριθμός πυροσβεστικών αεροσκαφών και 30 περίπου πιλότοι και τεχνικοί συγκεντρώνονται αυτή την ώρα στην αεροπορική βάση της Νέας Αγχιάλου Βόλου.
__Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της ιδιαιτερότητας των στιγμών, και ενώ η χώρα πλήττεται από τα πύρινα μέτωπα, στην αεροπορική βάση της Νέας Αγχιάλου Βόλου αναμένεται να μεταβούν, μεγάλος αριθμός πυροσβεστικών αεροσκαφών και 30 περίπου πιλότοι και τεχνικοί.
__Με ορμητήριο την 111 Πτέρυγα Μάχης θα συνδράμουν στις εναέριες επιχειρήσεις, τόσο στη Χαλκιδίκη, όσο και όπου αλλού κριθεί αναγκαίο.

==

__«Το Άγιο Όρος το βλέπω ως κόρη οφθαλμού και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να καταπολεμήσουμε τη πυρκαγιά» εξήγησε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στον Πρωτοεπιστάτη του Αγίου Όρους, Γέροντα Μάξιμο τον Ιβηρίτη, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δυο άνδρες, όπως εξήγησε στο «Αγιορείτικο Βήμα» ο πρωτοεπιστάτης του Αγίου Όρους.
__Οι Αγιορείτες ζήτησαν τη συμπαράσταση του πρωθυπουργού για την προστασία του Αγίου Όρους από τη φωτιά που κατά τη χθεσινή ημέρα αναζωπυρώθηκε και απειλούσε ακόμα και μονές.
«Η ανταπόκριση του πρωθυπουργού ήταν άμεση και μας συγκίνησε» υπογράμμισε στο «Αγιορείτικο Βήμα» ο πρωτοεπιστάτης Γέροντας Μάξιμος.
__Και συμπλήρωσε: «αμέσως οι δυνάμεις της πυρόσβεσης ενισχύθηκαν σημαντικά με πεζοπόρα τμήματα και εναέριες δυνάμεις, ενώ επτά αεροπλάνα και τρία ελικόπτερα αυτή τη στιγμή δίνουν μάχη με τις φλόγες που βρίσκονται σε ακτίνα δυο χιλιομέτων από τη Μονή Χιλανδαρίου».
==
__''Καλό κάνει ο αγιασμός για τα ποντίκια, όμως καλού κακού αγόρασε και μία ΦΑΚΑ!'' είπε ο παπάς στον αμαθή πιστό που είχε πρόβλημα με ποντίκια στις αποθήκες του...
__Το ίδιο ακριβώς επαναλαμβάνεται τις ώρες αυτές στο λεγόμενο "Άγιο Όρος", που βεβαίως είναι το ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, --εξ ου και το άβατο για τις γυναίκες-- αλλά ο Πρωτοεπιστάτης ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ του κ. Σαμαρά, αφού η Παναγία δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για το "περιβόλι" της...
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com