17.6.12

Εκλογές ή Επιλογές...
==
__Κάποια στιγμή παρουσιάστηκε ο Μωυσής στους Ισραηλίτες στην Αίγυπτο και τους ζήτησε να τον ακολουθήσουν ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ, και πιο συγκεκριμένα ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ.
__Ποιος πολιτικός σήμερα θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια πρόσκληση στους Έλληνες, για να ακολουθήσουν την ηγεσία του στους δρόμους της ΕΚΛΟΓΗΣ του Θεού;
__Πόσους θα μπορούσε να πάρει κοντά του, αν τους έλεγε ότι θα πορευτούν μέσα από στεγνή και άνυδρη έρημο, μακριά από τις αστικές ανέσεις της κοσμοπολίτικης Αιγύπτου, χωρίς δικαίωμα επιλογών εκ μέρους τους παρά μόνο την υποχρέωση να ΑΚΟΥΝΕ και να ΥΠΑΚΟΥΝΕ ΠΙΣΤΑ σ’ εκείνα που θα τους όριζε ο Θεός;
__Διόλου δημοφιλές ένα τέτοιο μήνυμα στους ανθρώπους της εποχής μας, όμως το μοναδικό που θα μπορούσε να βγάλει το λαό μας από τα μεγάλα του προβλήματα.
__Αλλά δεν είναι ανάγκη να έρθει κάποιος ΝΕΟΣ Μωυσής ούτε να δοθεί ένας ΝΕΟΣ Νόμος.
__Ο Νόμος του Μωυσή εξακολουθεί να αποτελεί το θεμέλιο κάθε σωστής κοινωνίας και η Επί του Όρους Ομιλία του Χριστού, του Ανώτερου «Μωυσή», αποτελεί το σύνταγμα κάθε ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ κοινότητας.
__Αν διαμαρτυρηθείτε πως ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ, η απάντηση είναι απλή: Επειδή και η Βασιλεία του Θεού δεν υπάρχει πουθενά.
__Μπορεί όμως να υπάρξει σε κάποιες καρδιές και στη ζωή κάποιων ανθρώπων. 
__Θα ήθελες εσύ να είσαι ένας από αυτούς;
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com