16.6.12

Όχι αθώα όλα τα σπορ...
==
__Τραγικό τέλος είχε ένας Άγγλος τουρίστας στη Ζάκυνθο, καθώς σκοτώθηκε μετά από πτώση με αλεξίπτωτο πλαγιάς και ενώ περίμενε κρεμασμένος επί δύο ώρες να τον σώσουν.
Ο 32χρονος, που βρισκόταν για διακοπές στο νησί μαζί με την επτά μηνών έγκυο σύζυγο του, έκανε πτήση πάνω από την γνωστή παραλία Ναυάγιο αλλά παρασύρθηκε από τον αέρα προς μια απόκρημνη πλαγιά και κατέληξε να είναι κρεμασμένος στα βράχια.
Η πυροσβεστική έσπευσε αμέσως αλλά δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει λόγω του ότι το σημείο που είχε κολλήσει ήταν αρκετά μακριά τόσο από την κορυφή όσο και από την παραλία. Με το πέρασμα της ώρας το αλεξίπτωτο άρχισε να σχίζεται, με το μοιραίο να μην αργεί, δυστυχώς, να έρθει.
Ο άτυχος άνδρας έπεσε στην παραλία από μεγάλο ύψος και ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, με τη σύζυγο του να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό και μεγάλο κίνδυνο να χάσει το μωρό.
__


Αγαπητός επισκέπτης αναφερόμενος στην παραπάνω είδηση σημεώσε ότι ο εν λόγω ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣ αλλά ένα διαφορετικό σπορ, όπως φαίνεται στο βίντεο που επισυνάπτεται.
Ευχαριστούμε τον αναγνώστη που με το σχόλιό του επεσήμανε την λεπτομέρεια, που ωστπόσο δεν αλλάζει το γενικό μήνυμα ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ. 
Ας είναι αυτό που θα μείνει στη σκέψη μας, χωρίς να επικεντρωνόμαστε σ' αυτό ή το άλλο σπορ.
Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΕΠΕΙΔΗ 
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΠΟΡ.


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:neakaipalaia@gmail.com