25.5.12

Εμπόριο και στο θάνατο...
==
__Με την παραπάνω διαφήμιση κάποιοι σε καλούν να μάθεις ΠΟΤΕ περίπου ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ και πώς θα σε βοηθήσουν να ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ τον τρόπο της ζωής σου.
__Προφανώς το ζητούμενο είναι να σε κάνουν ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ... και όλα αυτά με το αζημίωτο για τους "πιθανούς πελάτες", οι οποίοι μάλλον δεν είναι σπάνιοι εφόσον λειτουργεί μία τέτοια υπηρεσία με διαφημίσεις στο διαδίκτυο.
__Ο Χριστός αντίθετα μας καλεί όχι απλώς να μάθουμε "πότε θα πεθάνουμε", αλλά ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, για να μην πεθάνουμε εις τον αιώνα... 
__Το πρόβλημα όμως είναι ότι αν και υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να γίνουν θύματα ή πειραματόζωα σε διάφορες "μεθόδους" ή "τεστς", πόσοι είναι πρόθυμοι να σταθούν για να ακούσουν και να εμπιστευτούν τα λόγια του Χριστού, που αιώνες τώρα 
βρίσκονται μέσα την Αγία Γραφή; 
__Το ερώτημα λοιπόν γίνεται ως εξής: Αν θέλεις να μάθεις ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ, πάρε μία Αγία Γραφή (περιέχει και την Καινή Διαθήκη με τα λόγια του Χριστού) και διάβασε με προσοχή τα ΚΑΛΑ ΝΕΑ της αιώνιας ζωής που δεν θα αγοράσεις, επειδή είναι ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ από τον Θεό και τον Υιό Του.
__

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"
 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
« Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση: neakaipalaia@gmail.com