6.4.12


 Χριστιανισμός και Επιχειρήσεις...  


Ο εκδοτικός οίκος HarperCollins Publishers, που είναι παράρτημα του συγκροτήματος Rupert Murdoch's News Corporation, το οποίο πρόσφατα καταδικάστηκε για παράνομες παρακολουθήσεις και κατασκοπεία, ανακοίνωσε ότι ως το τέλος του έτους θα αγοράσει τον οίκο  Thomas Nelson που είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός Αγίων Γραφών...
__Σύμφωνα με αρμόδιους παράγοντες ο HarperCollins θα είναι τώρα ο μεγαλύτερος Χριστιανικός εκδότης στις ΗΠΑ, ενώ η απορρόφηση αυτή τον φέρνει μαζί με τον οίκο Zondervan κάτω από την ίδια επιχειρηματική ομπρέλαΟ πρόεδρος της HarperCollins Publishers Worldwide, δήλωσε ότι ο οίκος Thomas Nelson θα διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων τους με Άγιες Γραφές, βιβλία, περιοδικά, τηλεοπτικές και ψηφιακές παραγωγές και θα δώσει μια εξισορρόπηση στα σημερινά προγράμματα της εταιρείας.
__Όταν η News Corporation του Rupert Murdoch, κατηγορήθηκε προ μηνών για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις  και ηχογραφήσεις στη Βρετανία, κάποιοι συγγραφείς του Zondervan αναρωτήθηκαν πώς μια εταιρεία που εκδίδει τις γνωστές αγγλικές Βίβλους «New International Version (NIV)» θα μπορούσε να συνεργάζεται με κατηγορούμενους για ηθικές παραβάσεις.

Ο Ιάκωβος ρωτάει: «Μήπως η πηγή από της αυτής τρύπης αναβρύει το γλυκύ και το πικρόν;» (Ιακ. 3:11) όμως το νέο εκδοτικό συγκρότημα με τον ένα του βραχίονα θα εκδίδει τη Βίβλο και άλλα χριστιανικά βιβλία ενώ με τον άλλο θα εκδίδει βιβλία για λεσβίες και ομοφυλομανείς, και κάθε είδους εκδοτική ακαθαρσία. 
__Το επόμενο που μένει είναι να εκδώσουν και μία Βίβλο που θα δικαιολογεί και θα επιτρέπει κάθε παράβαση και ανομία, κάθε διαστροφή και πλάνη.


=================================================


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ   « Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε
Διεύθυνση: neakaipalaia@gmail.com