5.4.12

Το παιδί μίλησε...

ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ να μην άνοιγε το στόμα του ο σεβαστός μας κ. Πρωθυπουργός, επειδή έτσι έδειξε πώς ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.
__Καθημερινά σχεδόν κάποιοι ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ εξαιτίας των πολιτικών που συναποτελούν την κυβέρνησή του και ψηφίζουν τα νομοσχέδιά της. Μόνο που οι περισσότεροι το κάνουν μυστικά. Απλώς ο Φαρμακοποιός είχε το θάρρος να το κάνει στο κέντρο της πρωτεύουσας, γι' αυτό και δεν πέρασε απαρατήρητος όπως οι άλλοι...

__Δεν γνωρίζουμε ποιος ήταν και ο ρόλος του κ. Παπαδήμου όταν ως στέλεχος τράπεζας είχε λόγο στα οικονομικά της χώρας μας. Όμως είναι πρόκληση ξαφνικά «ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ» και είπε το απερίφραστο: "Είναι τραγικό ένας συνάνθρωπός μας να δίνει τέλος στη ζωή του..." 
Μα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ κ. Πρωθυπουργέ, είναι ΠΟΛΛΟΙ και δεν είναι περίεργο που η Στατιστική Αρχή ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ των αυτοκτονιών των τελευταίων ετών, για να φανεί η ΔΙΑΦΟΡΑ, δηλαδή τα επιτεύγματα των πολιτικών και των κυβερνήσεων που μας κατέστρεψαν...
Κάπου στην Αγία Γραφή οι άνθρωποι φωνάζουν στα βουνά ΠΕΣΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΜΑΣ επειδή αναγνωρίζουν την ντροπή των πράξεών τους και φοβούνται να κοιτάξουν προς τον Θεό! 
Στην περίπτωσή μας εκείνοι που ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ζητούν τώρα την ψήφο μας "ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ". 
Αλλά δεν μπορείτε κύριοι να κάνετε καλό σε κανέναν. Δεν μάθατε ποτέ να κάνετε καλό... Είστε και ανάξιοι και ανίκανοι...

=================================================


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ   « Τ Υ Χ Ι Κ Ο Σ »

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε
Διεύθυνση: neakaipalaia@gmail.com