29.3.12


Διαγωνισμός Αγίας Γραφής στην Ουκρανία
(www.christiantelegraph.com)

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (ANS) Στις 29-30 Μαρτίου, το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ακαδημίας Ostroh, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Επιστήμης, Νεολαίας και Αθλητισμού της Ουκρανίας, και της Βιβλικής Εταιρείας της Ουκρανίας, θα διενεργήσουν έναν εθνικό διαγωνισμό με τίτλο "Νέοι γνώστες της Αγίας Γραφής".
__Οι μαθητές όλων των βαθμίδων που παρακολουθούν μαθήματα όπως «Ηθική», «Βασικές Αρχές Χριστιανικής Ηθικής», «Χριστιανική Ηθική στον Πολιτισμό της Ουκρανίας», «Ηθική: πνευματική βάση», «Πρόσωπο και κόσμος» και «Πρόσωπο και κοινωνία», έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.
__ Επιπρόσθετα, η  Ακαδημία Ostroh θα διενεργήσει ένα Παν-Ουκρανικό θεωρητικό και πρακτικό συνέδριο «Πνευματική και ηθική εκπαίδευση των νέων: τοπική και ξένη εμπειρία".
__ Το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ακαδημίας Ostroh είναι ένας Ουκρανικό αυτοδιοίκητο πανεπιστήμιο έρευνας, που άνοιξε ξανά το 1994. Το σύγχρονο πανεπιστήμιο άνοιξε στη θέση της ιστορικής Ακαδημίας Ostroh που ιδρύθηκε το 1576 στην πόλη Ostroh από τον Ρουθεριανό ευγενή Konstanty Wasyl Ostrogski.

__ Η Ουκρανική Βιβλική Εταιρία είναι ένας θρησκευτικός μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, που ιδρύθηκε από εκπροσώπους διαφόρων χριστιανικών δογμάτων στην Ουκρανία (Παν-ουκρανική Ένωση Ευαγγελικών Χριστιανικών Βαπτιστικών Εκκλησιών, την Παν-ουκρανική Ένωση των Ευαγγελικών Χριστιανών (Πεντηκοστής), την Ελληνο-Καθολική Εκκλησία της Ουκρανίας, την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας (Πατριαρχείου του Κίεβου), και της Εκκλησίας των Αντβεντιστών έβδομης ημέρας. Αργότερα προστέθηκαν η Λουθηρανική Εκκλησία, ο Ουκρανική Αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία, η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας (Πατριαρχείου Μόσχας) και η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία της Ουκρανίας.

Βλέπετε στην Ουκρανία δεν έχουν υπουργούς "παιδείας" όπως στην Ελλάδα που επίσημα δηλώνουν ότι ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ...

======================================================

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε
Διεύθυνση: neakaipalaia@gmail.com