9.12.11


Ας ελευθερώσουμε τον Χριστό


Μέσα σε ένα ειδωλολατρικό και καταναλωτικό περιβάλλον, έντεχνα διαμορφωμένο από τον πνευματικό εχθρό μας, ο Χριστός προσπαθεί να γίνει αισθητός στους ανθρώπους και να μιλήσει το ΚΗΡΥΓΜΑ της απελευθέρωσης από την αμαρτία και του δώρου της αιώνιας ζωής.
__Παρασυρμένοι από πολύχρονα δεσμά παραδόσεων ή συμφερόντων, οι άνθρωποι της θρησκείας (κληρικοί, θεολόγοι κ.λπ.) συνεργάζονται σ' αυτό το αποπροσανατολιστικό στρατηγικό παιχνίδι, εκουσίως ή ακουσίως, με αποτέλεσμα ο Ιησούς Χριστός να παραμένει ο ΜΕΓΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ και ΞΕΝΟΣ των Χριστουγέννων.
__Ας κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, λοιπόν, για να ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ τον Χριστό από τα κοσμικά και εμπορικά “Χριστούγεννα”.
__Αντί να μιλούμε για κουραμπιέδες και έλατα, ας μιλήσουμε και ας γιορτάσουμε Εκείνον που όντας ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ, καταδέχτηκε να έρθει ανάμεσά μας, για να μας κάνει ξανά ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.
__Κι αν δεν ήταν άδικο για τους Ιουδαίους, να χαρακτηρίζονται «ο λαός ο καθήμενος «εν σκότει και σκιά θανάτου», δεν είναι άδικο ούτε για εμάς του 21ου αιώνα. Ας Του ζητήσουμε, λοιπόν, «να κατευθύνη τους πόδας ημών εις οδόν ειρήνης» (Λουκ. 1:79).
__Ειρήνη με τους εαυτούς μας, με τους γύρω μας, κυρίως όμως ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ. 
------------------------------------------------------------------------------------
«Ο λαός ο περιπατών εν τω σκότει είδε φως μέγα· 
εις τους καθημένους εν γη σκιάς θανάτου, 
φως έλαμψεν επ' αυτούς.» 
Ησ. 9:2  
--------------------------------------------------------------------------------------


Στείλτε αυτό το μήνυμα τώρα σε κάποιον ενδιαφερόμενο φίλο σας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε. 
Διεύθυνση: BBASOS@gmail.com