29.11.11


Η Αγία Ζώνη επιστρέφει...




Έχοντας περιέλθει τη Ρωσία επί αρκετές ημέρες, η “Αγία Ζώνη” επιστρέφει στον Άθω, έχοντας εξασφαλίσει ΑΡΚΕΤΑ ΡΟΥΒΛΙΑ «δι΄ έτη πολλά».
__Αφού μέχρι τώρα “έσωσε” την Ελλάδα πολλές φορές από την καταστροφή, κι αυτό το γνωρίζουν καλά οι πολλοί σεισμοπαθείς, καρκινοπαθείς, πειναλέοι συνταξιούχοι και οι ατέλειωτοι άνεργοι, “μοίρασε” τη χάρη της σε εκατομμύρια Ρώσων που έσπευσαν να την προσκυνήσουν...

Η συμπαιγνία πολιτικής και θρησκείας άλλη μια φορά εκφράστηκε στο μεγαλείο της και ένας ηγούμενος που είναι υπόδικος απέναντι στα ελληνικά δικαστήρια έγινε δεκτός από τις ανώτατες αρχές της Ρωσίας που πάντα με τους Έλληνες ήταν και πάντα φρόντιζε να τους προδίδει ανά τους αιώνες.
__Ως γνήσιος έμπορος της ανθρώπινης απελπισίας ο πατριάρχης Μόσχας ανέφερε ότι:
Αυτή την εποχή επισκέφθηκε η Βασίλισσα των Ουρανών τον τόπο μας. Πιστεύω ότι με τις ευχές της Εκκλησίας και με τις ευχές του λαού μας ο Κύριος θα δείξει έλεος στην ιστορική Ρωσία, στην Ορθόδοξη Εκκλησία, σε κάθε άνθρωπο,  οποίος με πίστη και ελπίδα προστρέχει στον Θεό… Πολύ μεγάλη επίδραση της θείας χάριτος αισθάνθηκαν μέσα στην ουρά πολλών χιλιομέτρων και εκείνοι οι οποίοι δεν είναι ακόμα και τόσο πιστοί. ...
__Ο ηγούμενος Εφραίμ από την πλευρά του αναφέρθηκε σε δεκάδες θαύματα που έχουν καταγραφεί μετά την προσκύνηση της Αγίας Ζώνης τα οποία θα αποτελέσουν περιεχόμενο ενός ξεχωριστού βιβλίου που θα κυκλοφορήσει.
Κι εμείς απορούσαμε από πού έμαθαν το επάγγελμα ο Μπένυ Χιν και οι όμοιοί του θεομπαίχτες....

--------------------------------------------------------------------------------------
«Έχοντες μεν μορφήν ευσεβείας, ηρνημένοι δε την δύναμιν αυτής. Και τούτους φεύγε» 
2Τιμ. 3:2-7 )
--------------------------------------------------------------------------------------

Στείλτε αυτό το μήνυμα τώρα σε κάποιον ενδιαφερόμενο φίλο σας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε. 
Διεύθυνση: BBASOS@gmail.com