6.4.11


Προσευχή που ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ στο "ταμείο"


Κυκλοφορεί το παρακάτω μήνυμα...

  • «Καλούμε όλη την κοινότητά μας, μετά από πρόταση ποιμένων και πρεσβυτέρων από πολλές εκκλησίες της Αθήνας, σε μια δημόσια σύναξη προσευχής την Πέμπτη 14/4/11 στην πλατεία Ομονοίας στις 6 το απόγευμα με θέμα την κρίση στην πατρίδα μας.
  • Ο Δήμος Αθηναίων έδωσε την απαιτούμενη άδεια.  
  • Προσκαλούμε όλα τα μέλη της κοινότητάς μας να σταθούμε σε πνευματική εγρήγορση για την πατρίδα μας και τις τεράστιες παγκόσμιες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο καλώντας όλους να πάρουν μέρος στη δημόσια αυτή εκδήλωση.
  • Για τη Συντονιστική Επιτροπή του ΠΕΣ» 




    Εμείς όμως ξέρουμε ότι ο Χριστός είπε: 

    «Κι όταν προσεύχεσαι, να μην είσαι σαν τους υποκριτές, που τους αρέσει να στέκονται και να προσεύχονται στις συναγωγές και στα σταυροδρόμια, για να κάνουν καλή εντύπωση στους ανθρώπους· σας βεβαιώνω πως αυτή είναι όλη κι όλη η ανταμοιβή τους.  
    Εσύ, αντίθετα, όταν προσεύχεσαι, πήγαινε στο πιο απόμερο δωμάτιο του σπιτιού σου, κλείσε την πόρτα σου και προσευχήσου εκεί κρυφά στον Πατέρα σου·  κι ο Πατέρας σου, που βλέπει τις κρυφές πράξεις, θα σε ανταμείψει φανερά.  
    Όταν προσεύχεστε, μη φλυαρείτε όπως οι ειδωλολάτρες, που νομίζουν ότι με την πολυλογία τους θα εισακουστούν.  
    Μη γίνετε όμοιοι μ’ αυτούς· γιατί ο Πατέρας σας ξέρει από τι έχετε ανάγκη, προτού ακόμα του το ζητήσετε» (Ματθ. 6:5-8).  


    • Έτσι δεν καταλαβαίνουμε αυτές τις πρωτοβουλίες.
    • Αντίθετα νομίζουμε ότι, για να γίνουν εισακουστές οι προσευχές από τον Θεό, ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ... 
    • Διαφορετικά;;;;


    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"



    Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε.