19.10.10

=======================
ΟΤΑΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

 





 The Crystal Cathedral complex.
(Από τους «Los Angeles Times»)




Η διάσημη «Crystal Cathedral» (κρυστάλλινος καθεδρικός ναός φτιαγμένος ολοκληρωτικά από γυαλί) κατέθεσε αίτηση ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ. Αντιμετωπίζοντας τεράστια χρέη και μείωση των προσφορών, η εκκλησία δεν μπορεί πλέον να πληρώσει τους λογαριασμούς της.

Η βασική Ποιμένισσα Sheila Schuller Coleman είπε σε μια δήλωση της εκκλησίας: «Οι λογαριασμοί μας δεν μπορούν να μειωθούν αρκετά σύντομα για να συμβαδίζουν με την μείωση των εσόδων μας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης».

Η εφημερίδα «LA Times» ανέφερε ότι τον Ιανουάριο η Crystal Cathedral θα απολύσει 50 υπαλλήλους και θα πουλήσει κάποια ακίνητά της, καθώς τα έσοδα της μειώθηκαν 27% από 30.000.000 δολάρια το 2008 σε 22.000.000 δολάρια το 2009. 

Η εφημερίδα συμπλήρωσε ότι η εκκλησία που ιδρύθηκε από τον Αιδ. Robert H. Schuller πριν από 50 χρόνια έχασε πολλά μέλη της ύστερα από έναν ενδοοικογενειακό καυγά μετά την παραίτησή του. Ο γιος του, Αιδ. Robert A. Schuller, διαδέχθηκε τον πατέρα του αλλά παραιτήθηκε το 2008 ύστερα από διαφωνίες και την ηγεσία της εκκλησίας ανέλαβε τη αδελφή του.

ΠΗΓΗ: Michael Ireland, Chief Correspondent, ASSIST News Service



Ως γνωστόν η παγκόσμια γνωστή αυτή "εκκλησία" χρόνια τώρα κηρύττει το ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ "ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"... κι αυτό διόλου δεν ταιριάζει με την παρούσα οικονομική κρίση.




______________________________________________________

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ «ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ»
_______________________________________________________

Παρόλο που δεν δημοσιεύουμε σχόλια, διαβάζουμε ευχαρίστως όσα μας στέλνονται και τα λαβαίνουμε υπόψη μας. 
_______________________________________________________

.