15.10.10

===============

Τι είναι πάλι τούτο;

 

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από την Εφημερίδα "ΚΑΘΟΛΙΚΗ" 30-9-2010 ότι κάποιοι στο διαβόητο Υπουργείο [παρά]Παιδείας και [παρα]Θρησκευμάτων και [παρά]διά βίου μάθησης, αν το γράφουμε σωστά, αποφάσισαν να δημιουργήσουν δυσκολίες στους νέους των ετεροδόξων δογμάτων για ένα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.


Δεν γνωρίζουμε ποιο αρρωστημένο μυαλό πήρε τέτοια απόφαση, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Ελλαδική Εκκλησία έκανε κατά παράδοση τους γάμους, τις βαπτίσεις, τα ευχέλαια και άλλα μυστήρια ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ και όχι σε ΝΑΟΥΣ, που είναι πολύ μεταγενέστερη συνήθεια.


Και έρχεται ξαφνικά κάποιος ανεγκέφαλος (επειδή δεν θέλουμε να σκεφτούμε ότι το  "έγκλημα" έγινε εκ προμελέτης) και απαιτεί και ορίζει από τους ετεροδόξους ΠΟΥ και ΠΩΣ θα κάνουν τους ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ γάμους τους.


ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ (ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ -- όπου να 'ναι έρχεται και εκείνο των ομοφυλομανών) ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΑΜΟ.


Οι άνθρωποι του εν λόγω Υπουργείου θα έπρεπε να γνωρίζουν πως το ΠΟΥ και ΠΩΣ θα γίνονται οι ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ γάμοι των διαφόρων θρησκευμάτων δεν ορίζεται από την πολιτεία αλλά από την εκάστοτε παράδοση της κάθε θρησκείας.

Και ασφαλώς υπάρχει ζήτημα ώστε οι γάμοι να τελούνται από ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ, όμως το να τελούνται και σε ΟΡΙΣΜΕΝΟ "ΙΕΡΟ" ΤΟΠΟ αυτό κανένας υγιής νους δεν θα μπορούσε να το φανταστεί και να το απαιτήσει.


Στην αρχή καταργούν το μάθημα της ΙΣΤΟΡΙΑΣ και εκδίδουν βιβλία όπου Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ χαρακτηρίζεται "συνωστισμός στην παραλία"...


Τώρα επεμβαίνουν και στα λειτουργικά των εκκλησιών...


Να δούμε τι άλλο θα προέλθει από το εν λόγω [ΥΠΟ]ουργείο...


_______________________________________________________
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ «ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ»
_______________________________________________________




.