24.4.13

Αυτοί είναι οι φίλοι τους...



Αυτοί είναι οι φίλοι τους...

=

__Ο μεσιέ Φρανουά τηρεί τις υποσχέσεις του... αρκεί αυτές να είναι ενάντια στην ηθική και τη φυσιολογία...
__Κατόπιν τούτου καταλαβαίνετε γιατί δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό για την Ελλάδα...
__Αλλού έχει τις βλέψεις του ο άνθρωπος... Έτσι είναι οι μεγάλοι πολιτικοί...
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ:

__Η Γαλλική Εθνοσυνέλευση ψήφισε την Τρίτη τον πολυσυζητημένο νόμο που επιτρέπει τους γάμους, αλλά και τις υιοθεσίες παιδιών, μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.
Το νομοσχέδιο των Σοσιαλιστών, που επεκτείνει τον γάμο και την υιοθεσία στα ζευγάρια γκέι, έχει διχάσει εδώ και έξι μήνες την γαλλική κοινή γνώμη.
Πρόκειται για μεταρρύθμιση για την οποία είχε δεσμευτεί ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, η οποία πυροδότησε μια σειρά κινητοποιήσεων που συχνά συνοδεύονταν από επεισόδια.
Μόλις την περασμένη Κυριακή στο Παρίσι διοργανώθηκε ογκώδης διαδήλωση από πολίτες που διαμαρτύρονταν για τον νόμο υποστηρίζοντας ότι δεν πρέπει να επιτρέψει το γαλλικό κράτος σε άτομα του ιδίου φύλου να παντρεύονται και να υιοθετούν παιδιά.
Το νομοσχέδιο πέρασε με 331 ψήφους υπέρ και 225 κατά, καθιστώντας τη Γαλλία την 14η χώρα στον κόσμο που επιτρέπει σε ζευγάρια του ιδίου φύλου να παντρεύονται.
«Μετά από 136 ώρες και 46 λεπτά συζήτησης το κοινοβούλιο εγκρίνει το νομοσχέδιο που επτρέπει το γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου», ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης Κλοντ Μπαρτολόν.
Η δεξιά αντιπολίτευση πάντως έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα προσφύγει στο Συνταγματικό Δικαστήριο πριν από την επικύρωση του νόμου από τον πρόεδρο Ολάντ.
Η γαλλική εφημερίδα Libération είχε ήδη από το πρωί προαναγγείλει την υπερψήφιση του νομοσχεδίου: στο προωτοσέλιδό της εικονίζονται δύο νεόνυμφοι άνδρες, μπροστά από τη φωτογραφία του Προέδρου Φρανσουά Ολάντ, υπό τον τίτλο «Να ζήσουν οι νεόνυμφοι»!
πηγή: tanea.gr
=
__...

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ
"ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε στη διεύθυνση:

neakaipalaia@gmail.com