2.5.11


Ο ``βασιλικός’’ γάμος

Εκατομμύρια χρήστες του internet παρακολούθησαν ζωντανά το βασιλικό γάμο σπάζοντας όλα τα ρεκόρ καθώς ήθελαν να δουν ζωντανά και να σχολιάσουν Ο γάμος τον πρίγκιπα William και την Kate κάνοντάς το έτσι, το μεγαλύτερο γεγονός που έχει μεταδοθεί ποτέ ζωντανά στο διαδίκτυο. 

Η κίνηση στο διαδίκτυο την ώρα του γάμου αυξήθηκε κατά 20% και συνολικά υπήρχαν πάνω από 2.9 εκατομμύρια κανάλια που μετέδιδαν ζωντανά το βασιλικό γάμο. Στην ιστοσελίδα livestream μετρήθηκαν πάνω από 300.000 ταυτόχρονες αναμεταδόσεις από άλλες ιστοσελίδες. Πανικός επικράτησε και σε δίκτυα όπως το Twitter  και το Facebook .

Τέλος ο βασιλικός γάμος κατάφερε και ξεπέρασε σε θεαματικότητα στο internet τον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και την κηδεία του Michael Jackson το 2009.

 


Εμείς ευχόμαστε 


Αφενός ο γάμος τους να διαρκέσει και να μην είναι σαν εκείνον του πατέρα του γαμπρού, και αφετέρου να σκεφτούν σοβαρά τα λόγια που έλεγαν στην ώρα της γαμήλιας τελετής μέσα στην εκκλησία, επειδή πέρα από το «θέατρο» και όσα έγιναν εκεί "δια το θεαθήναι" ο θεσπιστής του γάμου Θεός περιμένει από όλους να τιμήσουν και το όνομά Του και τους θεσμούς Του.


Τέλος ευχόμαστε και σε όλους όσοι είδαν και χάζεψαν και σχολίασαν το γεγονός, να θυμηθούν έναν άλλο ΓΑΜΟ, εκείνο του Χριστού με την Εκκλησία και να φροντίσουν να γίνουν μέλη της δοξασμένης αυτής νύφης.


____________________________________________
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ"

Αν και δεν δημοσιεύουμε σχόλια, λαβαίνουμε υπόψη μας ό,τι και αν μας στείλετε