15.10.10

===================================
ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΑΙ


«...θέλουσιν εγερθή ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήται και θέλουσι δείξει σημεία μεγάλα και τέρατα, ώστε να πλανήσωσιν, ει δυνατόν, και τους εκλεκτούς»

Ματθ. 24:24


Υπάρχει στην Νιγηρία ένας απατεώνας «ιεροκήρυκας» ονομαζόμενος PROPHET JOSHUA ο οποίος εξαπατά χιλιάδες Αφρικανούς αλλά, δυστυχώς, και αρκετούς Έλληνες (κυρίως από το χώρο των Πεντηκοστιανών / Χαρισματικών).

Ονομάζει την εκκλησία του «The Synagogue, Church Of All Nations» (Η Συναγωγή, Εκκλησία όλων των Εθνών) και υποτίθεται ότι κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ
Παρόμοια εκκλησία έχει ιδρύσει ατυχώς τα τελευταία χρόνια και στην Αθήνα, όπου εφαρμόζονται τα ίδια κόλπα.

Το τελευταίο τέχνασμα του Joshua είναι η εφεύρεση του ΧΡΙΣΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ, μέσω του οποίου υποτίθεται ότι μεταδίδει θεία χάρη και θεραπεύει τους αφελείς και τους εύπιστους.

Το παρακάτω φιλμ (από δική του εκπομπή) διαφημίζει το ΧΡΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ σε εμπορική συσκευασία σπρέι…

Δεν μάθαμε αν το πουλάει ή με τι ανταλλάγματα το δίνει στα θύματά του, το γεγονός είναι ότι ΠΟΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΞΟΡΚΙΑ Ή ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.





 _______________________________________________________

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ «ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ»
_______________________________________________________



.

==================
 Το είδαμε κι αυτό...




Το φιλμάκι αυτό δείχνει τη διαφήμιση μιας αμερικάνικης εταιρείας που ΣΚΕΦΤΗΚΕ και έθεσε σε πράξη την εμπορία της Θείας Κοινωνίας πουλώντας στις εκκλησίες ΚΟΙΝΩΝΙΑ σε ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ όπως ο καφές και άλλα κοινά ποτά.

Το The Celebration Cup είναι ένα προϊόν όπου μέσα σε ατομική συσκευσία όπως κάποια γάλατα για τον καφέ, υπάρχουν ένα "ψωμάκι" σε μορφή δίσκου και μια γουλιά από χυμό (ίσως είναι μούστος) με τα οποία υποτίθεται ότι ΚΟΙΝΩΝΕΙ κάποιος στην ανάμνηση του Χριστού.

Αν πούμε ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ τους θα πιάσει η ευχή μας ή σύντομα θα δούμε και στην Ελλάδα (σε εκκλησίες Διαμαρτυρομένων γίνονται αυτά) να προσφέρεται η Θεία Κοινωνία σε τέτοιες ή παρόμοιες πατέντες;

Κύριε, ελέησέ μας...




_______________________________________________________

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ «ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ»
_______________________________________________________



.

===============

Τι είναι πάλι τούτο;

 

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από την Εφημερίδα "ΚΑΘΟΛΙΚΗ" 30-9-2010 ότι κάποιοι στο διαβόητο Υπουργείο [παρά]Παιδείας και [παρα]Θρησκευμάτων και [παρά]διά βίου μάθησης, αν το γράφουμε σωστά, αποφάσισαν να δημιουργήσουν δυσκολίες στους νέους των ετεροδόξων δογμάτων για ένα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.


Δεν γνωρίζουμε ποιο αρρωστημένο μυαλό πήρε τέτοια απόφαση, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Ελλαδική Εκκλησία έκανε κατά παράδοση τους γάμους, τις βαπτίσεις, τα ευχέλαια και άλλα μυστήρια ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ και όχι σε ΝΑΟΥΣ, που είναι πολύ μεταγενέστερη συνήθεια.


Και έρχεται ξαφνικά κάποιος ανεγκέφαλος (επειδή δεν θέλουμε να σκεφτούμε ότι το  "έγκλημα" έγινε εκ προμελέτης) και απαιτεί και ορίζει από τους ετεροδόξους ΠΟΥ και ΠΩΣ θα κάνουν τους ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ γάμους τους.


ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ (ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ -- όπου να 'ναι έρχεται και εκείνο των ομοφυλομανών) ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΑΜΟ.


Οι άνθρωποι του εν λόγω Υπουργείου θα έπρεπε να γνωρίζουν πως το ΠΟΥ και ΠΩΣ θα γίνονται οι ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ γάμοι των διαφόρων θρησκευμάτων δεν ορίζεται από την πολιτεία αλλά από την εκάστοτε παράδοση της κάθε θρησκείας.

Και ασφαλώς υπάρχει ζήτημα ώστε οι γάμοι να τελούνται από ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ, όμως το να τελούνται και σε ΟΡΙΣΜΕΝΟ "ΙΕΡΟ" ΤΟΠΟ αυτό κανένας υγιής νους δεν θα μπορούσε να το φανταστεί και να το απαιτήσει.


Στην αρχή καταργούν το μάθημα της ΙΣΤΟΡΙΑΣ και εκδίδουν βιβλία όπου Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ χαρακτηρίζεται "συνωστισμός στην παραλία"...


Τώρα επεμβαίνουν και στα λειτουργικά των εκκλησιών...


Να δούμε τι άλλο θα προέλθει από το εν λόγω [ΥΠΟ]ουργείο...


_______________________________________________________
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ «ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ»
_______________________________________________________




.